SG.hu

Megújult a TV2.hu videórovata

Új külsőben érhető el mától a TV2.hu videó-adatbázisa. A folyamatosan bővülő archívumban 25 műsor digitalizált verzióját követhetjük nyomon, s naponta 4 órányi, havonta 7500 perc új videóanyag közül választhatnak.

A közel 300 ezer fős stabil havi közönséget magáénak tudó szolgáltatás a design változásai mellett tartalmilag elsősorban felhasználóbarát, új funkciókkal bővült. A TV2 úgy döntött, hogy a digitális fejlődés előrehaladtával nagyobb szerepet szán online szolgáltatásának és az ahhoz kapcsolódó kereskedelmi lehetőségeknek.

A www.tv2.hu/video címen elérhető videórovat megújhodását többek között a Megasztár három szériájának online sikere vetítette előre. A tehetségkutató verseny harmadik sorozatát már - ingyenesen és élőben - az interneten is követhették a rajongók. A Megasztár webes nézőszáma minden korábbi magyar rekordot megdöntött: a 20 adás alatt 107 000 egyedi látogató 4,07 TB-nyi adatot forgalmazott. A műsor iránti érdeklődés ráadásul nem szorult határok közé, mivel valamennyi földrészről akadt látogató.

Hasonló eredményeket mutathat fel a TV2 másik úttörő kezdeményezése is: a csatorna 2005-ben és 2006-ban is online elérhetővé tette a Megasztár videókat, a T-Online által szállított fizetési megoldásokat állítva a szolgáltatás mögé.

A megújult videórovat, amely napi átlagosan 30 szerkesztett videó-részletével, s 25 archivált műsorával a legnagyobb ilyen jellegű adatbázis a magyar piacon, új funkcióival elsősorban a felhasználók eligazodását igyekszik megkönnyíteni. Ezután mindenki irányítottan böngészhet a videótartalmak között a szabadszavas Kereső révén, megtekintheti a legnépszerűbb adásokat a Toplistában, kiválaszthatja saját Kedvenceit, vagy a Naptár funkció révén a mobiltelefonokon megszokott bontásban nézheti meg a napi kínálatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gregor #5
    A TV2 a jogdijak miatt nem tudd folyamatos online adást sugározni!Ugyanis a vásárolt filmek
    jogdiját csak TV-s sugárzásra vették meg.Legalábbis én igy gondolom!
  • Szuli #4
    Miért nem tudnak online TV adást adni?????????????????? Még a HírTv-t is lehet élőben nézni a neten.
    Még nagyon fejlődni kell, rtl-nek, meg a tv2-nek is.
    Sokkal jobban örülnék, hogyha a melón tudnám online nézni a tv-t :), mint az archivum megoldás. Bár ez is jó, ha valaki lemaradt egy műsorrol, akko vissza tudja nézni.
  • Béla bácsi #3
    tv2? Ommádöfi.
  • ropi21 #2
    és ha majd szinvonalban is megütnek a másorok egy bizonyos mércét lehet kezdeni egy élő streamet is :))
  • winters123 #1
    helyes jó okos döntés. csak így tovább