Szekeres Viktor

Kitűzték az Avatar hazai tévés premierjét

Alig egy évet kellett várni csak arra, hogy minden idők legsikeresebb filmje, a James Cameron által rendezett Avatar tévében is látható legyen. A premierre március 20-án fog sor kerülni.

A magyar HBO úgy döntött, hogy nem váratja meg a hazai Avatar-rajongókat és azokat, akik a filmet sem moziban, sem DVD-n nem látták, hiszen alig egy évvel a mozis premier után bemutatja James Cameron scifijét. A tervek szerint a premierre március 20-án, vasárnap 20:00-tól kerül sor, ami azt jelenti, hogy 2012 közepén már a hazai országos kereskedelmi csatornákon is feltűnhet az alkotás.


Az HBO az első negyedévben egyébként tovább ínyencségeket is műsorára tűz, február hatodikán például az Al Pacino főszereplésével készült Dr. Halált láthatják az előfizetők. Ebben a hónapban még további három kiemelt, vasárnapi premier lesz, 13-án a magyar Poligamy, 20-án az Alice Csodaországban, míg 27-én az Alkonyat - Újhold mutatkozik be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DaniH #16
    Ender Wiggin
    Hülye vagy, csüccs.
    De majd valaki elmagyarázza, hogy "Nincs jobb film az Avatarnál hivatalosan" != (értsd: nem egyenlő) legjobb film. A hype miatt, illetve mert egy 3D-s mozibelépő durván a duplája a sima jegynek, nagyot kaszált. És?
  • Ender Wiggin #15
    Nincs jobb film az Avatarnál hivatalosan, ugyan is azok az inflációs listák csak az USA-ra vonatkoznak. Arról meg nincs statisztika, hogy az Elfújta a szél mennyit hozott pl Magyaroszágon a 40-es években. Így lehetetlen megmondani pontosan mennyinél áll a világviszonylatú számítgatásokkal a lista élmezőnye. Így nem túlzás azt állítani, hogy az Avatar minden idők legnagyobb bevételű filmje.
  • xen #14
    itt az eredmény
    http://www.boxofficemojo.com/alltime/adjusted.htm
  • WoodrowWilson #13
    Ez így nem igaz. 3-4 film van, amivel kb. pariban van, ezen kívül csak az Elfújta a szél, ami egyértelműen jobb nála inflációt figyelembe véve.
  • nohea #12
    Azért 2009 dec. 17. óta, főleg március 20-ig, sz'tem egy kicsivel több telik el, mint "alig egy év"... :D
  • xido #11
    Most inkább az lesz az érdekes,hogy vajon a szpesöl földi kezdésű 16 perccel hosszabb megy le?..vagy a +8 mozis vagy a sima?
  • kalapos01 #10
    ÚRISTEN!
  • smaszi #9
    Olvasd el még 1x:

    "Alig egy évet kellett várni csak arra..."
  • smaszi #8
    "Még szerencse hogy március 20-ig "alig egy év" van.
    Én azt hittem, hogy 2 és fél hónap van csak hátra addig...."

    Szövegértés: 1*
  • Rotyoka #7
    Nem előtte az lesz hogy késebb a film 12 mp et a kezdéssel és még pontosan 1,4364754 mp lemaradt a végéről