Kitűzték az Avatar hazai tévés premierjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ender Wiggin
Hülye vagy, csüccs.
De majd valaki elmagyarázza, hogy "Nincs jobb film az Avatarnál hivatalosan" != (értsd: nem egyenlõ) legjobb film. A hype miatt, illetve mert egy 3D-s mozibelépõ durván a duplája a sima jegynek, nagyot kaszált. És?
Nincs jobb film az Avatarnál hivatalosan, ugyan is azok az inflációs listák csak az USA-ra vonatkoznak. Arról meg nincs statisztika, hogy az Elfújta a szél mennyit hozott pl Magyaroszágon a 40-es években. Így lehetetlen megmondani pontosan mennyinél áll a világviszonylatú számítgatásokkal a lista élmezõnye. Így nem túlzás azt állítani, hogy az Avatar minden idõk legnagyobb bevételû filmje.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

itt az eredmény
http://www.boxofficemojo.com/alltime/adjusted.htm

Ez így nem igaz. 3-4 film van, amivel kb. pariban van, ezen kívül csak az Elfújta a szél, ami egyértelmûen jobb nála inflációt figyelembe véve.

Azért 2009 dec. 17. óta, fõleg március 20-ig, sz'tem egy kicsivel több telik el, mint "alig egy év"... 😄
Most inkább az lesz az érdekes,hogy vajon a szpesöl földi kezdésû 16 perccel hosszabb megy le?..vagy a +8 mozis vagy a sima?
ÚRISTEN!
Olvasd el még 1x:

"Alig egy évet kellett várni csak arra..."
"Még szerencse hogy március 20-ig "alig egy év" van.
Én azt hittem, hogy 2 és fél hónap van csak hátra addig...."

Szövegértés: 1*
Nem elõtte az lesz hogy késebb a film 12 mp et a kezdéssel és még pontosan 1,4364754 mp lemaradt a végérõl

+ a 3d miatti plusz bevételt (mert azért bizony többet kell fizetni)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Még szerencse hogy március 20-ig "alig egy év" van.
Én azt hittem, hogy 2 és fél hónap van csak hátra addig....
Ugyan..valami apropó mindig kell,hogy Viktorka tudjon Avatarról írni...
A következõ az lesz,hogy az HBO nézettségi rekordokat döntött😊
Valószínû hoyg akik "sem moziban, sem DVD-n"..Sem warezban nem látták ,azoknak pont HBO elõfizetése van otthon.

jesszus😄

oké, akkor számolj már rá légyszíves és közöld az eredményeket. kössz.
Alig egy évet kellett várni csak arra, hogy|| minden idõk legsikeresebb filmje, ||

Fiam, te hol élsz te? Nézzél már vissza a múltba, hogy melyik film mennyit hozott... Nem egy film van ami ezt leveri, csak ugye már rá kell számolni az inflációt ami a laza 50 év alatt