Szekeres Viktor

Ismerős arcok a Lost készítőjének új scifisorozatában

Ismert mellékszereplőkkel és kevésbé ismert főszereplőkkel, no meg egy Lost - Eltűntekből megkedvelt arccal tervezik elkészíteni az Alcatrazt, melynek egyik készítője J.J. Abrams lesz, akinek a neve sokáig garancia volt a sikerre.

Arról nem is olyan régen hírt adtunk, hogy Jorge Garcia lett az első főszereplője a J.J. Abrams irányítása alatt készülő új sorozat, az Alcatraz pilotjában, de azóta újabb szereplők is csatlakoztak a projekthez. A női főszerepet Sarah Jones szerezte meg, de mellette fel fog tűnni az Alcatrazban a Vészhelyzetből ismert Parminder Nagra, a Jackie Brownért Oscar-díjra is jelölt, nemrég a Hősökben szereplő Robert Foster, Jonny Coyne, Jason Butler Harner és a számtalan filmből és sorozatból ismert Sam Neill is.

Azt még nem tudni, hogy az év elején forgatandó Alcatrazból lesz-e egyáltalán sorozat, de ha a Fox illetékeseinek megtetszik a pilot, akkor minden bizonnyal ősszel kerülhet képernyőre a széria, melynek showrunnerje Liz Sarnoff lenne. A történet egy csoport rendőrről és FBI ügynökről szólna, akiknek a feladata eltűnt Alcatrazbéli foglyok és őrök felkutatása - jó pár ember ugyanis az idők során nyom nélkül felszívódott a börtönszigetről és titokzatos módon napjainkban jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #1
    Már megint valaki(k) eltűnt(ek) és napjainkban jelenik(tek) meg. Csodás, eredeti történet :(