Szekeres Viktor

Végre belepillanthatunk a V második szezonjába

Miközben idehaza még sokan arra várnak, hogy az RTL Klub végre bemutassa a V-t, Amerika január elején már a második évadot fogja kezdeni a biztatóan indult, ám azóta nézettségileg visszaesett sorozatból.

Tavaly a scifirajongók két nagyszabású sorozattervben bizakodhattak, a Flash Forward - A jövő emlékeiben, valamint a V-ben. Mindkét sorozat bemutatkozása hatalmas népszerűséggel dicsekedhetett, azonban szinte minden egyes epizód után rengeteg néző hagyta ott a két szériát, így nem is csoda, hogy az évad végére mind a Flash Forward, mind a V tovább sorsa kétségessé vált.


Májusban az ABC csatorna végül a V-t mentette meg és ajándékozta meg egy 13 részes második évaddal, azonban ezt a felkérést pár hete korrigálták 10 epizódra. A folytatásra szinte mindegyik első évadban is látott karakter vissza fog térni, minden bizonnyal csak Valerie karakterétől kell búcsút vennünk. Melléjük jelentős szereplőnek megérkezik Anna édesanyja, akit az eredeti sorozat főszereplőjeként lehet ismerni, ráadásul a hírek szerint egy halottnak vélt karakter is feltámadhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!