Szekeres Viktor

A Lost legjobb arca a Lost készítőjének új scifijében

J.J. Abrams új sorozatának a pilotját már januárban leforgatják San Franciscóban és Vancouverben. Az Alcatrazba már le is szerződtették az első színészt, aki nem más, mint Jorge Garcia.

Úgy tűnik, hogy a Lost - Eltűntekben Hurley-t alakító Jorge Garcia nem tud elszakadni J.J. Abrams-től, ugyanis ő lett az első szereplője a manapság már mozifilmekben is utazó rendező-sorozatkészítő új projektjének, az Alcatraznak. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Alcatraz csak Abrams produkciós cégében készül, a sztorit Steven Lilien és Bryan Wynbrandt vetette először papírra, majd ezt íratta át Abrams Elizabeth Sarnoffal, a Lost egyik írójával.

Az Alcatraz titkokról és a világ leghírhedtebb börtönéről fog szólni, pontosabban azokról a börtönőrökről és rabokról, akik nagyjából 30 évvel a sorozat ideje előtt tűntek el titokzatos módon, hogy a jelenben jelenjenek meg. Az FBI természetesen ráállít az ügyre egy csapat ügynököt, akiknek a feladata a titokzatos módon eltűntek előkerítése, és a rejtély megfejtése. Jorge Garcia a sorozatban Dr. Diego Sotót fogja alakítani, aki a világ legnagyobb Alcatraz-szakértője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    És a hatodik évad végén megkapjuk, hogy nem is tűntek el, csak egyikük, aki még a halála előtt vizionált egy jó nagyot.