Szekeres Viktor

Nagy bajba került a Fringe

Januártól már pénteken lesz látható Amerikában a Fringe című scifisorozat, mely sokak szerint egy halálos ítélettel egyenértékű, mivel ellentétben hazánkkal, az USA-ban nem tévéznek túl sokan a hét utolsó munkanapján.

Úgy tűnik, hogy a Fox is érzi, hogy a Fringe, azaz a Rejtély című scifisorozat már nem az igazi, s teszik mindezt a nézettségi adatokra alapozva, ugyanis a csütörtöki epizódot már csak 4,8 millióan látták Amerikában, amivel a széria az ötödik helyet érte el idősávjában. A csatorna erre (is) reagálva kihirdette új műsorrendjét, mely januártól lép érvénybe, s melyben a Fringe már nem a megszokott csütörtöki napon, hanem pénteken szerepel.

Ez azt jelenti, hogy a téli szünetet követően az első epizód január 28-án kerül adásba azon a napon, melyet előszeretettel neveznek halálnapnak, hiszen a Fox az elmúlt pár évben péntekre kerülése után szüntette be a Dollhouse, a The Good Guys, a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozatokat, vagy korábban a Dark Angelt és a Firefly-t is. A Fox csatorna képviselői szerint azonban szó sincs arról, hogy ki akarnák véreztetni a Fringe-et, mindössze annyira bíznak a sorozat rajongótáborában, hogy szerintük még egy pénteki napra is követnék kedvencüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #13
    remélem is, hogy marad a képernyőn. mondjuk van mellette vagy 100 másik sorozat, úgyhogy ha innen nézzük, az 5. hely szépen csillog. szép kis képzavar.
  • DjDano #12
    Na ebben igazad van, viszont a Fringe egy igen erősen "réteg" sorozat, tehát sokkal kevesebb potenciális néző figyelmét nyerheti el mint pl a Dr House. Remélem nem kaszálják el, mert a most futók közül vitán felül ez a legütősebb sorozat!
  • winnie #11
    ez van:) csak hát nem mindenkinek jut el az agyáig, hogy a sorozat csak amerika miatt érhette meg a 3. évadot. nálunk hány részig jutott volna el?
  • m minnifield #10
  • bmw #9
    En is azota kicsit hanyagolom miota csere volt, es nem azert mert hulye vagyok hanem mert nem kot le....
  • skodatuning #8
    Ejj, de jó lenne ha amerikában a népesség 90%-a magyar lenne! Akkor mindenki nézné a Fringe-t mert hát mi aztán mind felfognánk!
  • Narxis #7
    Mert igaz.
  • WiZe #6
    Pont attól lett mégjobb és mig izgibb a sorozat, hogy kicserélték. Épp az ellenkezőjét értékelem benne, hogy nem minden rész egy kerek történet, hanem folytatólagos az egész évad.

    Nagyon jó sorozat! 10/10
  • winnie #5
    "de az a sok hülye amerikai nem nézi,mert nem tudja felfogni a párhuzamos világot..."

    hahha:)) ez jó. és még el is hiszed.
  • bigjoe #4
    Hát én is abbahagytam a nézését mióta Olivia-t kicserélték..
    Eddig minden rész nagyjából egy kerek történet volt..
    Szóval a nagyfejű forgatókönyvírók el?as?ták.