Szekeres Viktor

Újabb infók a Tron-tévésorozatról

Bár még nagyon messze van 2012 nyara, amikor bemutatásra kerül a Tron: Uprising, a Tron: Örökség előzményeit jelentő tévésorozat, pár információt már megtudhattunk a projektről.

A tervek szerint 2012 nyarán bemutatásra kerülhet a Tron: Örökséggel összefüggő történettel bíró tévésorozat, az animációs Tron: Uprising (szó szerint fordítva Tron: Felkelés, vagy Tron: Lázadás). A széria sugárzási jogait a Disney egyik saját csatornájának, a Disney XD-nek adta el.

A Tron: Örökség Loston edződött forgatókönyvírói, Adam Horowitz és Eddie Kitsis egy, a Box-Office Magazin-nak adott interjújukban elmondták, hogy a tévésorozat azokban az években fog játszódni, amikor még Sam nem jelent meg a Rácsban. "Az animációs sorozat akkor indul nagyjából, amikor Clu átveszi az irányítást a Rács fölött. Szóval, akit érdekel, hogy akkor milyen volt a Rács, annak érdemes megnéznie a sorozatot." - mondta el Kitsis. A Tron: Uprising szinkronhangjai között ott lesz Bruce Boxleitner, Elijah Wood, Linda Moore, Paul Reubens és Lance Henriksen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #9
    Két dolog jut egyből eszembe.
    Először is hogy lehetsz me3fan, amikor a játék még meg sem jelent? Én is előrendelve veszem a BioWare játékokat, de nem jelentem ki, hogy rajongója vagyok, míg nem láttam.
    Másodszor mi köze van ennek a TRON-sorozat hírhez?
    Annyi, mint az én hozzászólásomnak: semmi a világon.
  • bmw #8
    A film sem vmi jo a sorozatot sem igazan varom...
  • viasz #7
    "messze van 2012. nyara"
    "A tervek szerint 2012. nyarán"

    Ezekben az esetekben nem teszünk pontot a dátum után...
  • RecoPhile #6
    Gondolom "előjátéknak" célozzák meg. :D
  • Locutus51 #5
    Így igaz, ráadásul éppen azt dolgozza fel, és mutatja be, amiről a sorozat szólna, most akkor ennek mi értelme?
  • Hornymut #4
    Remélem nem jön össze a dolog, elég volt a második részt végigszenvedni magyarul, hiába kiváló a játék, ha a fordítás sok helyen hibás és pocsék.

    Na de hogy a hírhez is szóljak: kíváncsi leszek a sorozatra, mivel van ugyanerről egy képregény, Tron - Betrayal címmel.
  • xido #3
    ..és ha jól tudom,a Tron:Evolution című játék is a Legacy előtt játszódik,de a tévésorozat után időrendben mindenképp...
  • Silenzio #2
    A Rács helyett még mindig szerencsésebb lenne a Mátrix. Kár, hogy akkor mindenki másra gondolna...
  • me3fan #1
    Kedves Magyar Mass Effect fanok!

    Az utóbbi időkben sajnálattal lehet hallani, hogy az EA régiónkban üzletpolitikát váltott a lokalizációkkal kapcsolatban. Sajnos ez abban mutatkozik meg, hogy nagy valószínűséggel a Dragon Age II már nem lesz magyar felirattal! Így nagy valószínűséggel a Mass Effect 3. és egyben befejező epizódja sem lesz lokalizálva kapható a boltokban...
    Sok ME fan, köztük én se örülök ennek a hírnek. Eddig mindent megvettem, ami Mass Effect; napokban olvastam el a Felismerés c. könyvet is. Éppen ezért, a harmadik részét is szeretném magyar nyelvvel megvásárolni!
    Ha ti is szeretnétek magyar nyelvvel, akkor kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciót, amit a hozzászólásom végén találhattok meg.
    Köszönöm!
    Jelszavunk: 10 ezerig meg sem állunk!

    http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation