MTI

Mozifanatikusok éjszakája áprilisban Budapesten

A Mozifanatikusok éjszakáján, április 18-ról 19-ére virradóra három budapesti multiplex moziban - a Palace Westendben, a Palace Mammutban és a Lurdy Házban - összesen 52 filmet nézhetnek meg az érdeklődők.

Április 18-án délután hat órától másnap reggel hat óráig a három mozi teljes mozgóképes kínálata válik elérhetővé azok számára, "akik szeretnek a filmek világában ragadni" - olvasható a közleményben. Az ismertető szerint a műsorra tűzött 52 produkció az elmúlt két év repertoárjából áll össze. Az 1990 Ft-os egységáron megvásárolható jegy bárkit feljogosít arra, hogy a termek valamelyikébe betérjen, és annyi filmre üljön be, vagy annyit ingázzon a mozik között, amennyi az idejébe és energiájába belefér. Az alkotásokat tematikusan vetítik: lesz kultfilm, romantikus alkotás, vígjáték, mese és sci-fi. A szervezők megemlítették azt is, hogy a látogatók premier előtti vetítésen nézhetik meg a Börtönvonat Yumába című filmet.

A programban szereplő munkák teljes listája a www.redbullmozifanatikusok.hu oldalon tekinthető majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • raczger #10
  Üdv! Haverom eladná a jegyét, becopyzom az üzenetét:

  Sziasztok,
  Hátha valakit érdekel, van 1 db eladó jegyem a Duna Plázába.
  ha érdekel írj sms-t:
  hetven216nyolcvankettő60
 • Gathavor #9
  No ezévben kik, hova, mit?:D

  Az eddigi két év elég ellentmondásos volt számomra, az elsőben jobbak voltak a filmek mindenképp, de a másodikban a rendszer lett kiforrottabb (Legenda vagyok digital-ra épp csak befértem, kilöktem egy nyanyát az útbólXD)
  Ezévben úgy tűnik a jó filmek is megvannak és a beléptetésen is finomítanak majd (persze a Westend lett megint a főmozi, nem véletlen kétszer annyi teremmel mint a többi...)
 • winnie #8
  mivel egy cég rendezte, így nyilván csak náluk van. és baromság lett volna a pólusban is csinálni, így a 3 központiban volt.

  "ez a mozi fanok éjszakája el lett kurva azal hogy csak 3 moziban volt megrendezve."

  de ezt jó olvasni, hogy "el lett kúrva" azért, mert neked nem jött össze:) hiába az akció, az ajándék ló, lassú voltál és máris sírsz. tényleg el lett.

  szerintem, ha minden jegy elkelt, akkor jobban nem is lehetett volna összehozni.
 • Suffering #7
  Kurva életbe, bementem a westendbe nagy sorállás van. már csak 2 ember van előttem mikor jön a nagy kopasz melák és közli hangosan hogy ennyi vége, mind3 moziban elfogytka a jegyek menjenek haza, azt hittem ott esek össze. Szerintem ez a mozi fanok éjszakája el lett kurva azal hogy csak 3 moziban volt megrendezve.
 • Vogel #6
  Ott leszek, no de kaját piát tutira nem lehet bevinni, és csak az ottani méregdrága szart lehet fogyasztani. Ez igy nem jó :(
 • vanclemmons #5
  huhúú de nagyon ottleszek. csak találjak vkit, aki bevállalja :P
 • Skeez #4
  Kannás kóla.
  Kannás paks-drink.
  Zsák haló.
  Másnapra szabi.
  Már aki szombaton is tolja.
 • Ed Porter #3
  igen de ott van hogy "majd" :D
 • Rena11 #2
  ez nagyon állat szerintem megyek a cikk végén a link nem működik
 • akyyy #1
  kár hogy csak pesten!