10
-
#10 Üdv! Haverom eladná a jegyét, becopyzom az üzenetét:
Sziasztok,
Hátha valakit érdekel, van 1 db eladó jegyem a Duna Plázába.
ha érdekel írj sms-t:
hetven216nyolcvankettő60 -
Gathavor #9 No ezévben kik, hova, mit?:D
Az eddigi két év elég ellentmondásos volt számomra, az elsőben jobbak voltak a filmek mindenképp, de a másodikban a rendszer lett kiforrottabb (Legenda vagyok digital-ra épp csak befértem, kilöktem egy nyanyát az útbólXD)
Ezévben úgy tűnik a jó filmek is megvannak és a beléptetésen is finomítanak majd (persze a Westend lett megint a főmozi, nem véletlen kétszer annyi teremmel mint a többi...) -
winnie #8 mivel egy cég rendezte, így nyilván csak náluk van. és baromság lett volna a pólusban is csinálni, így a 3 központiban volt.
"ez a mozi fanok éjszakája el lett kurva azal hogy csak 3 moziban volt megrendezve."
de ezt jó olvasni, hogy "el lett kúrva" azért, mert neked nem jött össze:) hiába az akció, az ajándék ló, lassú voltál és máris sírsz. tényleg el lett.
szerintem, ha minden jegy elkelt, akkor jobban nem is lehetett volna összehozni. -
Suffering #7 Kurva életbe, bementem a westendbe nagy sorállás van. már csak 2 ember van előttem mikor jön a nagy kopasz melák és közli hangosan hogy ennyi vége, mind3 moziban elfogytka a jegyek menjenek haza, azt hittem ott esek össze. Szerintem ez a mozi fanok éjszakája el lett kurva azal hogy csak 3 moziban volt megrendezve. -
#6 Ott leszek, no de kaját piát tutira nem lehet bevinni, és csak az ottani méregdrága szart lehet fogyasztani. Ez igy nem jó :( -
vanclemmons #5 huhúú de nagyon ottleszek. csak találjak vkit, aki bevállalja :P -
Skeez #4 Kannás kóla.
Kannás paks-drink.
Zsák haló.
Másnapra szabi.
Már aki szombaton is tolja.
-
Ed Porter #3 igen de ott van hogy "majd" :D -
Rena11 #2 ez nagyon állat szerintem megyek a cikk végén a link nem működik -
#1 kár hogy csak pesten!