Berta Sándor

Moduláris dizájnú fejhall­gatókat tervez az Apple

A vállalat a Bose és a Sony termékeivel venné fel a harcot.

A beszállítói láncból és az Apple környezetéből származó forrásokra hivatkozva a Bloomberg szellőztette meg azt az információt, hogy a társaság legalább két új fejhallgatót akar készíteni és piacra dobni. A felsőkategóriás termékeket kiemelkedő dizájn és prémium anyagok jellemzik majd, ugyanakkor könnyen a saját márkás Beats fejhallgatók vetélytársaivá válhatnak.

Az új kiegészítők egyik különlegessége a moduláris kialakításuk lesz, ezáltal hozzáigazíthatóvá válnak a különböző helyzetekhez és azok követelményeihez. Alapvető funkciójuk lesz a fülpárnák cserélhetősége, ezáltal akár sporttevékenység vagy több órányi munkavégzés közben is kényelmesen lehet majd azokat viselni. Az alkalmazott mágnesek miatt a fejtetőn elhelyezett pántnál lévő párnarész szintén könnyen cserélhető lesz. E megoldások segítségével a felhasználók majd személyre szabhatják a fejhallgatóikat, mint például a különböző órapántokkal az Apple Watch okosórákat. Az Apple a prémium termékváltozatok esetében bőrszerű anyagokat használna fel.

A kiszivárgott műszaki jellemzők között vannak az aktív zajszűrés, a Siri-támogatás, továbbá az is, hogy a termékek részben érintésérzékeny felületekkel is vezérelhetők lesznek. Az új modelleket a társaság már legalább 2018 óta fejleszti, azonban a piacra dobásukat már több alkalommal elhalasztotta. A lépésre várhatóan az év második felében kerülhet sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!