Berta Sándor

Új iMac és iPad érkezhet

A két új modellt még az idén piacra dobhatja az Apple.

Beszámolók szerint az új iMac 23 hüvelykes képernyőt kaphat, míg a jelenlegi készülékeknél olcsóbb iPad 11 hüvelykes kijelzőt. Az utóbbi termék egy új iPad Air lehet, amely továbbra is a Touch ID funkcióra épít majd, de az már nem a keretbe lesz integrálva, hanem a képernyőbe. Mindez még vékonyabb keretet eredményezhet.

Még egyik lap sem közölt technikai részleteket, ugyanakkor az ismertté vált, hogy az új eszközök sorozatgyártása az idei esztendő harmadik negyedévében indulhat el és ennek köszönhetően még az idén elérhetővé válhatnak. Az Apple különböző kijelzőméretek szerint kategorizálja az iPad készülékeket. Az iPad mini modellek képernyője általában 7,9 hüvelyk, az iPadeké 10,2, az iPad Aireké 10,5, míg az iPad Pro modelleké 11 és 12,9. Ilyen szempontból az új iPad Air kilógna a sorból a 11 hüvelykes méretével.

A 23 hüvelykes kijelzővel ellátott iMac a negyedik negyedévben érkezhet és könnyen elképzelhető, hogy az Apple módosítja a dizájnt, amire már régóta nem került sor. Kiszivárgott továbbá, hogy a Mini-LED képernyők gyártása akadozik, amely a beszállítói és gyártási problémákra vezethető vissza. Ezért az új iPad Pro is csúszik és az idei év helyett, csak jövőre jelenhet meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!