Gyurkity Péter

5G-telefont mutatott be a Realme

Maga a cég harangozta be korábban a készüléket, most jöhet a megjelenés.

A Realme egy viszonylag kevésbé ismert kínai telefongyártó, amely azonban tavaly májusban hivatalosan is felbukkant az európai piacon, ezen tehát a jelek szerint szeretnének alapvető módon változtatni. Most bemutatták saját 5G-telefonjukat, ez az elkövetkező hetekben rajtol majd el.

A cég még karácsonykor jelezte, hogy január elején rántja le a leplet saját első 5G-telefonjáról. Most maga a vezérigazgató osztott meg a Twitter-lapján egy rövid bejegyzést, amelyet több fotóval egészített ki, így téve csaknem teljessé a képet. Eszerint a Realme X50 5G hátoldalán már egy quad-kamera modulját láthatjuk, bár ennek pontos részleteit még nem osztották meg a nagyközönséggel. A korábbi hírek szerint viszont sorrendben 64, 8, 13, valamint 2 megapixeles érzékelőket alkalmaznak majd, így az ultra-nagylátószögű, a telefontó-, illetve a makró funkció támogatása is megoldott lesz.

A függőleges elrendezésű kameramodul, valamint maga a hátlap erősen emlékeztet a Realme X2 típusra, a korábban már szintén a nyilvánossággal megosztott előlapi felület pedig eközben két apró lyukkal egészül ki, így ennek megfelelően itt egy iker-kamerát kapunk majd, a híresztelések szerint egy 32, valamint egy 8 megapixeles (ultra-nagylátószögű) kamerával. Az előzetes kiszivárogtatás alapján egyébként egy 6,7 hüvelykes FullHD+ kijelzőre, a Snapdragon 765G chipre, az Adreno 620 grafikus vezérlőre, egy szintén nagyobb, egészen pontosan 4500 mAh-s akkumulátorra, az ezáltal támogatott 30 wattos gyorstöltésre, valamint 6 vagy 8 GB memóriára és egy alapesetben 128 vagy 256 GB-os belső tárolóra számíthatunk.

A megjelenés néhány héten belül esedékes, itt tehát újabb jövevénnyel egészül majd ki a választék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • balferenc #1
    A kínaiak már a spájzban vannak!