Ötvös Tibor

Két főszereplővel jön az új Assassin's Creed?

Érdekes pletykák láttak napvilágot az új Assassin's Creed kapcsán, mely elvileg az ókori Egyiptomban játszódik.

Korábban már olvashattunk az új Assassin's Creed címmel kapcsolatos pletykákat, melyekben egy dolog közös: mindegyik azt jövendöli, hogy az idei rész az ókori Egyiptomban játszódik. Nos, ma pedig ismét felbukkant pár érdekesség a most már Assassin's Creed Origins címet kapott projekt kapcsán. A legfontosabb, hogy az Origins cím valóban a kezdeteket jelenti, azaz a sztoriban a Templomosok és az Asszaszinok közötti feszültség kirobbanását ismerhetjük majd meg.

A jelek szerint bejött egyébként a Syndicate-ban bedobott ötlet is, azaz egy férfi és egy női hőst is kaptunk a projektben, hiszen az értesülések alapján az Origins is hozza a nemenkénti egy hős leosztást. Ráadásul most arra is figyeltek, hogy teljesen eltérő képességekkel és ezzel együtt játékmeneti megoldásokkal rendelkezzenek. A fejlesztői forrás alapján az egész fejlődési vonal, a lehetőségek olyan hatást keltenek majd, mintha a Skyrim világában kalandoznánk. Ez azért igen merész vállalás, reméljük ezúttal be is jön majd.



És miután Egyiptomban járunk, így a hajózás is visszatér majd. Ennek köszönhetően nincs megkötve a közeg, vagyis simán elhajózhatunk az ókori Görögországba is - bejárhatjuk a Földközi-tengert, ami azért elég nagy szabadságot jelent. Elméletileg már készen is áll az első teaser videó, mellyel az idei E3-on mutatják be az Originst. Ebben különböző történelmi korszakokat láthatunk az ókori Egyiptomtól kezdve a világháborús Európán át egy ázsiai országig, míg eljutunk a modern kori Abstergo Industries irodájába. Ez pedig azt is jelenti, hogy a legtöbb tiltakozás és rajongói visszajelzés ellenére is marad a Desmond tragédiája óta csak szimpla átvezető részeknek szánt modern éra.

A fentiek elolvasása után ismét azt kell mondanom, hogy az Assassin's Creed Origins elég nagy vállalásnak tűnik a Ubisoft részéről, ami nem is lenne baj, de számomra a második fejezet óta maximum a negyedik, hajós epizód jelentett némi újdonságot. De persze a remény hal meg utoljára, így várjuk a hivatalos leleplezést. A program elvileg az év végén meg is jelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    +1
  • Hoz_Hun #4
    Nekem nagyon bejött a Syndicate (pláne egy Unity csalódást követően). A Brotherhoods után az a kedvenc ACm. Szerintem Jacob jó fej karakter volt és én Eviet is bírtam.
  • arty #2
    két hős < egy hős
    syndicateben is szar volt, hajrá ujra! :(
  • Ender Wiggin #1
    Neee, már megint? Rohadt idegesítő volt a két szánalmasan arrogáns, karikatúra hős örökös cívódása. Főleg Evie. A különböző képességek sem értek semmit, mert mindkettővel ugyanolyan effektíven lehetett lopakodni is meg harcolni is.