Ötvös Tibor

Bemutatkozott az Assassin's Creed: Syndicate


A Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed új részét, mely a viktoriánus korabeli London alvilágába nyújt bepillantást.

Alig pár perccel ezelőtt fejeződött be a Ubisoft hivatalos rendezvénye, melyen bemutatkozott a következő Assassin's Creed játék. A korábban Victory alcímet kapott alkotás mostantól már hivatalosan is Syndicate néven fut és október 23-án jelenik meg, de természetesen már csak PS4-re és Xbox One-ra (PC-re is jön majd, de az csak valamikor az ősszel... bár a kiadót ismerve lesz abból jövő év eleje is).

A korszak a korábban már pletykált időszakot öleli fel, így a Syndicate 1868-ban Londonban játszódik. Az eddig látott trailerek alapján (rögtön kettő is megjelent, az első a leleplező CGI-jelenetekkel, a második pedig kb. 10 percnyi játékmenetet mutat be) nekem rögtön a Robert Downey Jr. főszereplésével készített Sherlock Holmes ugrott be és mivel imádom azt a kort, így hosszú idő után ismét várom egy Assassin's Creed rész megjelenését.


A főszerepben egy ikerpár, Jacob és Evie Frye lesz irányítható, ám az eddigi információk alapján nem válthatunk majd csak úgy szabadon kettejük között. Evie olyan szereplő lesz, mint Macskanő a Batman: Arkham-szériában, azaz feltehetően saját szakaszokat kap majd. Jacob pedig rengeteg új fegyvert és lehetőséget nyújt a rajongóknak.

Ott van kezdésnek mindjárt a bokszer vagy a mérgezett nyíl, mellyel eltalálva az ellenfelet hallucinogén anyagot juttatunk a szervezetébe és rátámad a társaira is. De természetesen az eldugott penge, a pisztoly és a különböző kardok is komoly segítséget jelentenek majd a számunkra. A közelharcok is jobban meg lettek oldva. Jacob több mozgással bír és a mászásokat is kiválthatjuk az új zip-line szerkezetünkkel.


Sajnos a mostani prezentációban a csapat női tagja nem kapott szinte semmilyen szerepet, eléggé mellőzve volt, de feltehetően a Ubisoft későbbre tartogatja Evie bemutatását. A Syndicate első blikkre egy kimondottan jó kis játéknak tűnik (a lovaskocsis jelenetek láttán a remek Red Dead Redemption jutott eszembe) és talán képes valami egyediséget vinni a megfáradt Assassin's Creed sorozatba. Kíváncsian várjuk a modern-részek leleplezését és Evie bővebb bemutatását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adler741 #2
    Detto nálam is ez a helyzet sajnos.
  • Lapajka #1
    Nem baj, még az Unity-t sem toltam ki... valamiért megunom mindig pár nap után, és hetekre abbahagyom, pedig a megjelenés napján már telepítettem.... Nem azért mert rossz játék, sőt kimondottan tetszik, szép is jó is, hanem már annyit AC-ztem, hogy nem igazán ad újat sajnos.... az előző kalózos részt érdekes módon, egy szuszra lejátszottam, abban ez a sok hajózás valahogy megbontotta az egysíkúságot...