Ötvös Tibor

Ügyesen titkolta a Syndicate nagy durranását a Ubisoft

A Ubisoft sikerrel titkolta el a Syndicate egyik legjobb részét a sajtó és a közönség elől. Figyelem, spoiler veszély!

Konzolokon már holnaptól elérhető lesz az Assassin's Creed: Syndicate, mely PC-re majd csak november 19-től lesz beszerezhető. Éppen ezért a mostani hír és a videó megtekintését csak azoknak ajánlom, akiket nem zavar, ha bizonyos momentumok már most kiderülnek a programról. Nagyjából egy hónappal ezelőtt kerültek fel a netre a Syndicate Trófeái és ezek között szerepelt olyan, melyet az I. világháborúhoz lehetett kötni. Mint kiderült, ez nem véletlen.

A Syndicate ugyanis tartalmaz egy módot, melyben az I. világháború idejére kerülünk és bár csak a londoni Tower Bridge környékét járhatjuk be benne, de még így is nagyon hangulatosnak tűnik. Ez nem volt nagy titok, egy hónappal ezelőtt már tudhattuk. Az azonban teljesen új fejlemény, hogy ez a mód egy teljesen önálló karaktert is kapott Lydia Frye személyében.


Lydia az eredeti főszereplő duó, Jacob és Evie Frye leszármazottja (Jacob ükunokája) és a kaland kezdetén már képzett bérgyilkos és a Testvériség tagja, ahogy az elődei is. Már az elejétől teljes hozzáféréssel bír a Syndicate összes skilljéhez és ezekre rögtön szüksége is lesz, hiszen már az elején a Tower Bridge tetejérre szerelt tüzérségi ágyúval kell leszedni a német repülőket és megvédeni egy zeppelint.

Ezután az ifjú Winston Churchill beszervez minket az angol titkosszolgálatba és tőle kapunk számos küldetést. Ezekből jól látszik, hogy a Syndicate világháborús szekciója jóval komolyabb élményt nyújt, mint a Unity challenge-rohangálása Párizsban. És mivel két, egymást követő részben is szerepelt valamilyen módon a világháború, így talán van esély arra, hogy a következő fejezetek valamelyike már teljesen erre a korszakra épít.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az utóbbi idők legkisebb Első napi javítását kínálja a Syndicate a maga 500 megás fájljával. Ráadásul a megjelent kritikák alapján kimondottan jól sikerült a program és nyoma sincs a Unity iszonyatosan idegesítő bugjainak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #7
    Ne, légyszi' ne hozzuk már be ezt ide!
  • bakkerman #6
    És "elkúrta" még "pár" tízezer ember életét amikor elrendelte Németország (indokolatlan) bombázását
  • kissssss #5
    nem csak ott.....
  • AnuluWork #4
    Az "az ifjú Winston Churchill" 1915-ben már 41 éves volt, és éppen az "Admiralitás Első Lordja"-ként elqurt több tízezer életet Gallipolinál.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.23. 10:05:36
  • Sippie #3
    a nácik már az őskorban is jelen voltak természetesen, és bántották a szegény ártatlan rettegőket!
  • NEXUS6 #2
    Hát ja, a náci mozgalom gyak az I. VH elvesztésére adott szélsőséges politikai válasz volt.
    XD
  • Renegade #1
    hogy kerültek a nácik az I. világháborúba? :)