Ötvös Tibor

Assassin's Creed: Syndicate - Evie Frye próba

A két főszereplős Assassin's Creed: Syndicate világában ezúttal a női karakterrel kalandozhattunk.

A Ubisoft éppen a héten emlékezett vissza egy videóban, hogy hogyan is indult az egész Assassin's Creed sorozat, mely hamarosan újabb részt kap a Syndicate képében. A franchise tagjai folyamatosan képesek voltak hozni a formájukat és bár voltak gyengébb próbálkozások, de még azok is bőven belefértek a jó kategóriába. Az új kaland két főszereplőt kínál és végre egy, a rajongók által nagyon kívánt korszakba, a viktoriánus korabeli Londonba helyezi a történetet.

A legtöbb eddig bemutatott demóban Jacob és Evie Frye közül előbbit részesítette előnyben a Ubisoft ami nem meglepő, hiszen a játékidő háromnegyedében vele kalandozunk. Ugyanakkor Evie jóval érdekesebbnek tűnik, hiszen bár képzett bérgyilkos, de ennek ellenére az árnyékban megbújva szeret haladni és amíg lehet, kerüli a szemtől szembeni harcot is.


Talán ebből már ki lehetett találni, hogy Evie inkább a lopakodás híve és éppen ezért vele egy teljesen más stílust kell megtanulnunk, mint testvérével. Evie ráadásul rendelkezik egy amolyan kaméleon-képességgel is. Ha ugyanis kikerülünk az ellenfél látóteréből (például befutunk egy sarkon) és megállunk mondjuk a fal mellett, akkor simán elrohannak mellettünk, hiszen pár másodpercre beivódunk a környezetbe.

Evie egy késsel rendelkezik, melyet elég kevés alkalommal kell használni, de a különböző egyedi eszközöket (füstbomba, elektromos bomba, drótkötél-vető stb.) már annál többször. A harcok nagyon szépen zajlanak, sima és folyamatos az animáció, ráadásul nagyon könnyű az irányítás is - de ezt eddig is megszokhattuk a sorozattól. A lényeg, hogy Evie és Jacob közös kalandja kellően változatosnak tűnik és csak reménykedünk benne, hogy nem kell ismét 20 javítást megvárni, hogy élvezhető legyen a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    minden évben kiderül, hogy van lejjebb... AC/Batman...izé Batwoman... izé Batgirl...
  • Fbn Lx #3
    mi a picsa ez a kaméleon mód meg az elektromos bomba
    miért mennek át full retardáltba
    már azt a grappling hookot is nehéz volt megemészteni
  • bakkerman #2
    jónak tűnik ez a cuccos csak ne basszák el megint mint a tavalyi AC-t...
  • Zombee #1
    A képzett bérgyilkosok többnyire az árnyékban megbújva dolgoznak...