Mikeyy

Erotikus tartalom egy újabb internetszolgáltatónál

Nemrég hírt adtunk arról, hogy Németország harmadik legnagyobb internetszolgáltatója pornóportált fog indítani, és most a T-Online International is, Európa legnagyobb inernetszolgáltatója, bevételeinek növelése, illetve a nyereségesség elérése érdekében fontolóra vette, hogy a jövőben erotikus tartalmat fog szolgáltatni oldalain.

"Az erotikával pénzt lehet keresni. Ez egy nagyon jövedelmező termék, és közelebbről is meg fogjuk vizsgálni" - nyilatkozta Thomas Holtrop, a német internetszolgáltató ügyvezető igazgatója. Holtrop nyilatkozata még Németországban is címlapsztorikat szült, pedig az ottani társadalom sokkal nyitottabb a meztelenségre, mint például az Egyesült Államok. A Bild című német bulvárlap például szinte minden nap közöl címlapfotókat fiatal hölgyekről a meztelenség különböző fázisaiban.

A T-Online a Németországban korábban telefonos szolgáltatások monopóliumával rendelkező Deutsche Telekom leányvállalata, és a befektetők részéről egyre nagyobb a nyomás, hiszen ők minél hamarabb szeretnének nyereséget látni. A T-Online részvények ára már lassan egy éve folyamatosan nagyon alacsonyan van. Jasmine Borhan, a társaság vállalati kommunikációval foglalkozó részlegének vezetője, megerősítette, hogy a T-Online keresi a lehetőségeket az erotikus tartalom szolgáltatására.

Elmondása szerint az erotika az egyetlen dolog, amit a webes tartalomszolgáltatók folyamatosan el tudnak adni. Ő azt állítja, hogy Holtrop nyilatkozata néhol túlzásokba esett. "Még nem hoztunk semmiféle döntést. Még mindig a kutatás fázisában vagyunk" - mondta Borhan. Az Egyesült Államokban a Yahoo! internetes óriásportál szintén a bevételek növelése érdekében bejelentette, hogy szexvideókat fog árusítani, azonban a nyilvánosság nagymértékű felháborodását követően lemondott terveiről.

A tartalomszolgáltatásért történő díjfizetéssel kapcsolatban Holtrop elmondta, hogy a T-Online internetszolgáltatóból át fog alakulni internetes médiatársasággá. Ez irányba az első lépéseket állítása szerint év végén fogják megtenni, amikor egy új honlapon olyan tartalom is lesz, amiért már fizetni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #6
    Bezzeg ebbe a cikkbe nem tesznek képeket... :)
  • AnarchoiD #1
    tehat, a cikk leirja hogy 2+2 = 4 naes ? :) eddig is ugy tudtuk hogy 4 ... mi lessz a kovetkezo ? blikk cikkeket scannolnak majd be ? :)