Mikeyy

A Freenet.de pornóportál beindítását tervezi

Németország harmadik legnagyobb internetszolgáltatója, a Freenet.de AG összefogott Németország egyik legnagyobb erotikus szolgáltatójával, és közös internetes szex portált fognak beindítani.

A website neve Fundorado lesz, és több olyan hely is lesz rajta, amelyeket csak a külön havidíjat fizető előfizetők érhetnek el. A szexuális tartalomszolgáltatás a jövedelmezőnek számító internetes vállalkozások közé tartozik, de csak nagyon kevés nagyobb internetes társaság hajlandó ezzel a témával foglalkozni. A Yahoo! internetes tartalomszolgáltató társaság például - jövedelmének növelése érdekében - áprilisban bejelentette, hogy szexvideókat fog árusítani, de az általános felháborodás miatt a cég gyorsan meggondolta magát.

Eckhard Spoerr - a Hamburgi központú Freenet.de ügyvezető igazgatója - egyáltalán nem tűnt nyugtalannak, amikor bejelentette a Fundorado-t, sokkal inkább tűnt egy olyan embernek, aki már készen áll a pénz számlálására. "A Fundorado-val forradalmasítani fogjuk az internetes erotika piacát. Innovatív hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy hamarosan átvegyük a vezető szerepet ezen a hatalmas forgalmat lebonyolító piacon" - nyilatkozta.

A Freenet.de állítása szerint a weboldal magas szintű technikával lesz felszerelve, és minőségi tartalmat biztosít majd, például videókat chat-et, fórumokat, webkamerákat és más különböző interaktív szolgáltatásokat. A Freenet.de két partnert szerzett a vállalkozáshoz: az Orion Holding International-t illetve az Audiofon-t, és mindhárom társaság egyenlő részesedéssel rendelkezik majd a Fundorado nevű társagából, aminek a honlapja azonos címen fog üzemelni (www.fundorado.de).

Az Orion - Németország legnagyobb erotikus szolgáltatója - biztosítja majd az erotikus tartalmat, a "jó minőségű termékeket" és a logisztikai rendszert, az Audiofon felügyeli a webcam és live-show technológiákat, és a Freenet.de lesz a felelős a portál technikai eszközeiért, és internet kapcsolatáért. A Fundorado szolgáltatásai valamikor a harmadik negyedév során indulnak be, ennek megfelelően a honlapon jelenleg nem sokminden található, csak pár sor szöveg, ami sajnos németül van, így egy szót sem értettem belőle (csak annyit, hogy erotik-lifestyle-portal :) ).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #3
    egeszsegükre
    akit erdekel az mar ugysitud rola akit nem annak meg minek irjatok :) ez nem hir hanem szanzaciohajhaszas