Ötvös Tibor

Igen szegényes az áprilisi játékkínálat

Áprilisban nem nagyon törik magukat a kiadók, hogy konkurenciát teremtsenek a God of War negyedik részének.

Miközben márciusban egyre-másra érkeztek a jobbnál jobb játékok, addig áprilisban bizony már nem leszünk ilyen mennyiségben (és minőségben) ellátva. De így legalább bepótolhatjuk azon címeket, amiket az évben eddig kihagytunk. Mindenesetre már rögtön április 2-án érkezik a PS4-re már elérhető The Elder Scrolls 5: Skyrim VR, mely végre PC-re is megjelenik és így testközelből élhetjük át a korábban már megismert kalandokat. Egy nappal később egy újabb RPG, a Pillars of Eternity 2: Deadfire is betoppan a boltokba.


Szintén ezen a napon az Obsidian érdekes, Game Boy-korszakot idéző RPG-je, a Minit is megjelenik, de csak konzolokra. 10-én az Extinction robban be és derül ki, hogy mennyire lesz sikeres az Iron Galaxy érdekesnek tűnő akciója. A hónap durranása azonban 20-án, és kizárólag PS4-en lesz elérhető. A God of War mindenképpen izgalmas kihívást kínál és persze most el is dől, mennyire nagy a hype Kratos és családja körül (tippem szerint hatalmas).

Szintén nagy érdeklődés övezi a This War of Mine fejlesztőinek jeges alkotását, mely a Frostpunk címet viseli és ugyanúgy a túlélés a cél, mint a korábbi projektben. 24-én jelenik meg, ahogy a The Invisible Hours is, melyben egy titokzatos gyilkosság ügyében kell nyomoznunk. És ezzel le is zárult a hónap, melyet egy jelen állás szerint szintén gyenge május követ, a Dark Souls Remastered premierjével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JonasSandor #4
    Az már kijött ha nem zavar, és a pillars of eternity május 8-ra tolódott kedves cikk író ha nem tudtad volna.
  • flashpointer2 #3
    Sea of Thieves pl.
  • Relixo #2
    "Miközben márciusban egyre-másra érkeztek a jobbnál jobb játékok..."
    Melyik bolygón élsz vagy melyik alternatív valóság a tied,hogy jobbnál jobb játékok jöttek ott ki márciusban?!?! Mert itt nálunk semmi nem volt márciusba egy normális élvezhető játék sem. :D

    A Frostpunk-t meg csak így beböfögni a végén....hát szégyenletes mit ne mondjak,de legalábbis mindenképp jól mutatja a színvonalat.
    De a milliószor lerágott csont fps féle ps4 konzol játék a God of War az persze szerinted a hónap nagy durranása. Jót nevettem!! Kösz.
  • Ayma #1
    A Battletech az smafu mi?:)