Ötvös Tibor

Augusztusban érdemes lesz bekapcsolni a PC-ket

Augusztusban végre ismét érdemes lesz beizzítani a PC-ket és a konzolokat, hiszen számos olyan alkotás érkezik, melyeket érdemes lesz kipróbálni.

Különösebb köntörfalazás nélkül vágjunk is bele az augusztusi ismertetőbe, hiszen valóban sok programot kapunk majd, ráadásul a Batman: The Enemy Within első fejezete ma már meg is jelent és természetesen a héten be is mutatjuk. Szintén a mai naptól érhető el a LawBreakers PC-s és PS4-es változata és Cliff Bleszinski alkotásával mindenképpen érdemes foglalkozni. A keddi nap utolsó indulója a Mega Man Legacy Collection 2, mely számítógépekre és konzolokra egyaránt elérhetővé vált - bár feltehetően hazánkban nem övezi majd akkora érdeklődés, mint Ázsiában.

14-én érkezik feltehetően (a Blizzard legalábbis eddig nem jelentett be csúszást) a StarCraft: Remastered, melyet bizonyára senkinek nem kell bemutatni. 15-én egy régi klasszikus tér vissza a Night Trap: 25th Anniversary Edition formájában, mely szintén csak egy szűkebb kört érdekel majd. Mellette a Minecraft: Story Mode Season Two - Giant Consequences próbál majd újabb rajongókat fogni magának. A Conan Exiles - The Frozen North 16-án érkezik és ezzel együtt Xbox One-ra is elérhető lesz az alapjáték is.


18-án robban be a játékvilágba a Saints Row alkotóinak újabb őrülete, az Agents of Mayhem, majd 22-én érkezik a hónap harmadik TellTale kalandja, a Guardians of the Galaxy: More than a Feeling. 25-én elindul a sport-szezon, hiszen érkezik az F1 2017 és a Madden NFL 18 is. Utóbbi egy karrier-sztori móddal is bír, ami mindenképpen új színt visz az amúgy is pazarul összerakott sorozatba. 29-én az Absolver debütál és kíváncsian várom, mekkora tábort tud kiépíteni magának a multis harcos játék. Szintén ezen a napon érkezik az XCOM 2: War of the Chosen ami bizonyára minden rajongó számára kötelezően beszerzendő címnek számít.

Ezzel véget is ér a hónap, de nem kell aggódni, hiszen szeptemberben is rengeteg címmel találkozhatunk, köztük olyan nagyágyúkkal, mint a Pro Evolution Soccer 2018 vagy a Destiny 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #6
    "Mega Man Legacy Collection 2, mely számítógépekre és konzolokra egyaránt elérhetővé vált - bár feltehetően hazánkban nem övezi majd akkora érdeklődés, mint Ázsiában. "

    inkább észak-amerikában
    http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=mega+man
  • vik3 #5
    szóval akkor augusztusban sem lesz érdemes
  • Devv #4
    Na, egye fene bekapcsolom augusztusban a pc-met.
  • Ender Wiggin #3
    hááát... egyhén szólva satnya hónap.
  • ozimak #2
    meh...
  • molnibalage83 #1
    A Life is Strange előzetese kimaradt, pedig kb. az az egyetlen, ami érdekelne. Meg az XCOM2 kieg, ha kb. 10 EUR lenne...