Ötvös Tibor

Számos remek játék érkezik októberben

Októberben már valóban érdemes lesz bevonulni a gépeink elé, hiszen számos blockbuster jelenik meg, melyekkel érdemes lesz eltölteni az időnket.

Október 3-án rögtön két alkotást is érdemes megemlíteni. A Batman: The Enemy Within Episode Two: The Pact kedvenc szuperhősünk kalandját folytatja, míg a Dragon's Dogma: Dark Arisen PS4-es és Xbox One-os változata. 4-én jön egy izometrikus RPG, az Empyre: Lords of the Sea Gates, mely kellemes kikapcsolódást jelenthet majd a műfaj szerelmeseinek. 10-én érkezik az első blockbuster, a Middle Earth: Shadow of War, mely a látottak alapján kirobbanó sikert arat majd és megérdemelten teszi majd ezt.

13-án, pénteken érkezik a The Evil Within 2, ami talán átveszi a túlélőhorrorok királya címet a Resident Evil 2-től. Láthatóan a Bethesda nagyon ráfeküdt a nyomozó második bevetésére és nagy elvárásokat táplál az irányába. 17-én pedig kimondottan sűrű napja lesz a rajongóknak, hiszen rögtön három, különböző műfajú alkotás is érkezik. A South Park: The Fractured but Whole elképesztő mókásnak és polgárpukkasztónak tűnik, a Rogue Trooper Redux egy nem kirobbanó sikerű akciójáték felújított változata lesz, míg a WWE 2K18 a pankrációs franchise legújabb epizódja lesz.


Október 23-án egy motoros játék, a Road Rage érkezik, pontosabban robog be a köztudatba, bár kérdés, hogy mennyire lesz fogadókészség a játékra. 26-án a Just Dance 2018 jelenik meg szinte mindenre, amire csak lehet - kivéve a PC-t természetesen. A végére, 27-re pedig ismét két, vérbeli blockbuster marad. Az Assassin's Creed: Origins a franchise eddigi legjobb részének tűnik, míg a Wolfenstein 2: The New Colossus egy kellemes és tartalmas FPS-nek mutatja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #4
    A shadow of mordorrol beszelsz?
    Azt tenyleg egy rakas szar volt.
  • Sir Cryalot #3
    Megjött a "kirobbanó siker":

    https://gfycat.com/ImmaculateRequiredAntelopegroundsquirrel
  • Fbn Lx #2
    már az első rész is kurva unalmas volt, képtelen vagyok látni, hogy egy ilyen hentelős akciójátékból hogyan lehet bármiféle élvezetet meríteni még a 3. órában is. Bedobtak egy új mechanikát, ezt az ork-toborzást, hogy majd az elviszi a hátán ezt a tucatcímet, ami gyakorlatilag egy sehová sem vezető, randomgenerátoron futó limitált szkriptelt interakciók összessége volt, és az emberek valamért hanyatt estek tőle.
  • Sir Cryalot #1
    " mely a látottak alapján kirobbanó sikert arat majd és megérdemelten teszi majd ezt."

    Ámbátor megjegyezném hogy a szerző "egyéni" látásmódja ezt nem indokolja, ahogy a szerző nem túlságosan választékos kifejezésmódja sem azt sugallja hogy indokolná.

    Láttam páran a game of thrones számlájára írják a witcher sorozat igazi sikerét, és ami igaz lehet, hogy ez a lotr feldolgozás is elevezhet azon a farvizen. Egyébként kár ha meg tudja tenni mert ezzel a generic kinézettel már Dunát lehet rekeszteni.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.09.29. 14:11:36