Ötvös Tibor

Szeptemberi ajánló - Destiny 2 vagy Pro Evolution Soccer 2018?

Szeptemberben két játék uralhatja majd a híreket. A Destiny 2 az FPS, míg a PES 2018 a sportjátékok szerelmeseinek okozhat kellemes kikapcsolódást.

Augusztusban már kaptunk bőven minőségi alkotásokat, melyek miatt valóban érdemes volt bekapcsolni bármely konzolt vagy számítógépet. A kérdés persze, hogy szeptember, ami már elméletileg az uborkaszezon végét jelenti, vajon tud mást is kínálni mint folytatásokat és sportjátékokat. Nos, a válasz egy gyenge igen, hiszen bár a nagy és sikerre számító alkotások mind folytatások, azért akad egy-egy impozáns új alkotás is.

Mondjuk a Destiny 2 az előbbi csoportba tartozik, hiszen az Activision FPS-e már egyszer hadba indult és most ismét itt van. Miután 8-án meg is jelenik a játék és mi is foglalkozunk majd vele bővebben, így ugorjunk inkább a következő premierre. 11-én érkezik a japán RPG-k rajongóinak örömet okozó Ys VIII: Lacrimosa of Dana, ami februárban már Vitára és PS4-re megjelent program hű PC-s portja lesz. Szintén ezen a napon érkezik a Dino Dini's Kick Off Revival, mely fél éve már megjelent PS4-re, akkor le is teszteltük és éppen ezért ismét felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy nem kell megvásárolni ezt a szörnyűséget.


Ha már focizni akar valaki, akkor inkább a 14-én megjelenő Pro Evolution Soccer 2018-nak adjon egy esélyt. Azt azonban hozzá kell tegyem, hogy már kipróbálható a játék egy ideje és nagyjából az átlagos visszajelzések érkeztek vele kapcsolatban. Szóval várjuk, hogy idén ki kerül ki győztesen a Fifa-PES harcból. 16-án jön a Paprium, melyet csak azért emeltem ki, mivel ez a játék Sega MegaDrive-ra lesz elérhető és így igazi kuriózum. 18-án az ECHO próbálja megtalálni saját közönségét és reméljük, hogy sikerül is neki, hiszen egy önálló ötleten alapuló alkotásról van szó.

19-én a Marvel vs. Capcom: Infinite próbálja beverekedni magát a klasszikusok közé, 22-én pedig a The Lego Ninjago Movie Videogame vezeti fel a szintén hamarosan mozikba kerülő mesét. A 26-án megjelenő EVE Valkyrie - Warzone a PS4-es és PC-s virtuális eszközöket használva nyújt majd maradandó élményt, míg a Ruiner a brutális játékmenetével próbálja megnyerni magának az eredeti Postal rajongókat. Októberben pedig beindul a Bethesda, hiszen jön a The Evil Within 2 és a Wolfenstein folytatása is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #2
    nevetséges
    Divinity 2 ugyan már, mit nekünk az év eddigi legszínvonalasabb címe
  • Szenszelx #1
    Ez komoly?!? Ys VIII meg Dino Dini... A 14-én megjelenő Divinity: Original Sin 2-t még véletlenül se említsétek meg.