Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Pummis
    Hát igen skacok Tika pointernek téleg nagy raktára van láttam a szobai kör képet amit fel rakott :D Én rend mániás vagyok egyedül a padláson van nagy kupi ott kéne rendet tenni na meg egy kettö szekrénybe :D van egy szekrényem majd csinálok egyszer képet na ott a komány halotas temető van :D tegnap nem vettem meg a kormányt
    mert hula volt :S gondolkozom megin egy logitech formula gp kományon az nekem nagyon be jőtt csak már nem lehet jó álapotba kapni Vaterán van egy csomo de hát az egyik szarabb mint a másik :( .A Wartburg pihen téli álmot alszik :) most a buszozás van .Szoval ha valaki tud olcsó kormányt és jót az nem titkolja el.Pointet mizu a régi szimuval ? Tika jó lett a szimod jövöhéten megyek felpakolom az ifára és haza hozom :D