11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8875 A kormány elektronikájának semmi köze az új gombokhoz.
Kell egy usb-s gamepad, és szétszedve arra kötöd rá a gombokat. És a játékon belül úgy állítod be, ahogy neked tetszik.
Az hogy hogyan helyezed el a gombokat a kormányon, az a kreativitásodon és az kézügyességeden múlik (meg pénztárca). -
Szmore84 #8874 Lám hazaérve a kocsmábol a postás ezt hozta
-
istvan2010 #8873 Tud akkor valaki segíteni hogy hogyan lehet plussz gombokat bekötni a kormányon? -
#8872 Eddig tutin néz ki :D -
peti911 #8871 Ez eszetlenül jóHa még vámpir is a tulaj, akkor überelhetetlen -
Szmore84 #8870 Bocsi a minőségért de a teló ennyit tud
sajnos holnap jön a többi precizios foglalat -
istvan2010 #8869 Logitech Formula Force GP (FFB). -
Szmore84 #8868 milyen kormány? -
istvan2010 #8867 Hogyan lehet a gombokat bekötni a kormányon? -
#8866 Hát igen skacok Tika pointernek téleg nagy raktára van láttam a szobai kör képet amit fel rakott :D Én rend mániás vagyok egyedül a padláson van nagy kupi ott kéne rendet tenni na meg egy kettö szekrénybe :D van egy szekrényem majd csinálok egyszer képet na ott a komány halotas temető van :D tegnap nem vettem meg a kormányt
mert hula volt :S gondolkozom megin egy logitech formula gp kományon az nekem nagyon be jőtt csak már nem lehet jó álapotba kapni Vaterán van egy csomo de hát az egyik szarabb mint a másik :( .A Wartburg pihen téli álmot alszik :) most a buszozás van .Szoval ha valaki tud olcsó kormányt és jót az nem titkolja el.Pointet mizu a régi szimuval ? Tika jó lett a szimod jövöhéten megyek felpakolom az ifára és haza hozom :D -
#8865 -
#8864 Amúgy hogy áll a Warbi tuning rekonstrukció? Rég nem hallotunk róla... -
#8863 -
#8862 Ezzel tuti egyetértek, ahogy lejebb leírtam
Amúgy létezik olyan szabájzat? Azt jó lenne átböngészni, linkeld már be nekem, lééécci, please
Amúgy a lejeb linkelt megoldás a képen marha jó, totál effektív. Lehet cockpitozni, és ha hely kell leülni ha vendégek jönnek, akkor az is lehetséges -
#8861 Nana, van nálunk padlás, meg garázs is :D -
#8860 Ezzel az a helyzet hogy vagy nagyraktárt csinálsz az egész lakásból mint én vagy Pointer (habár Pointernél a raktár csak egy szoba, de nálam az egész lakás az, most már minden szoba). Szoval lesz otthon egy full house nagyraktárod és mindened meglesz mindig, csak gyakori eset hogy pont az nincs ami éppen kell
A második lehetoség hogy ami "úgymond" nemkell kidobod a kukába és akkor tuti biztos hogy nemsokára kelleni fog de a lakásod átjárható és tiszta.
De a nagyraktár verzióba legalább nemtudom hibáztatni magam hogy hulye voltam mert kidobtam.
Van 2 lehetoség csak választani kell. -
#8859 Vagyonszerzés 14. szabálya, soha semmi sem szemét :D -
#8858 Humorosban találtam :)
-
#8857 Hát ez nem semmi :) tegnap találkoztam haverommal ki büszkén mesélte.Emlékeztem még sok ember problémájára hogy megveszik a kormányt és a pedálba tönkre megy a poti a akkor kuka mint én jártam anno na most haverom ezt a dolgot megoldotta tud szerezni gyári logitech potikat persze mindenek ára van én meg hülye kidobtam a pedáltomat meg a kormányt tudva ugy sem lesz poti már:( -
Szmore84 #8856 már kifurtam delutan :) -
rbal #8855 Húúúúúúúúúúú ez rohadt szép! Azért a sok fúrkálásért nem irigyellek. Meg figyeld ám forrasztásnál melyikeket kell mindkét oldalon leforrasztani! -
Szmore84 #8854
-
Szabi1991 #8853 -
Szmore84 #8852 Tegnap este megcsináltam a XR display- display-es nyák-t(életem első 2 oldalas NYÁK-ja), délután dobok fel képeket -
#8851 g25 kormány -
#8850 Hát házigyártmánynak tuti, nagyon szép. Hibátlan. Mint a gyári -
Szmore84 #8849 milyen kormányt veszel? -
#8848 Na holnap megyek a kormányé este 17:50 Árkádba ott tali a srácal -
#8847 Na majd megbeszélem az ürgével hova valosi aztán jelzek szeretnék már keden neki esni az össze rakásnak sok alkatrész már meg van de ezt már nem tüzelem el anyira hiányzik Racer meg Lfs game :) De látom midenki szépen halad a dolgokal :) -
Szmore84 #8846 jaja, itthon csináltam azzal a pár kis ledecskével :D -
#8845 Cép lett :D
Jövő héten szabin vagyok otthon, úgy kalkuláljál ATmega ügyben :D -
#8844 Ezt a nyákot te csináltad (házi gyártmány), vagy csináltattad? Csaknem azokkal a LEDekkel volt világítva? -
Szmore84 #8843 Szerintem elég türhető lett nem sok hibát látok rajta
-
#8842 Mint a karácsonyfa :D -
Szmore84 #8841 néztem iracing forumon, eleg szepen vilagit mar minden nalad :D -
Szmore84 #8840 arra délelőtt még nem volt idom, majd melobol hazamegyek 22 utan azt megnézem -
#8839 :)
Atmeg? -
Szmore84 #8838 megjöttek a cuccok
már délelőtt sikerült megépiteni a PIC programozót, csak az a gondom hogy a nagygépen nincs LPT port :), viszont muterék kisgépén lenne csak az a gép állandóan memória hibát dob. :D
ugyhogy most szereznem kell egy XP-s LPT portos gépet. -
#8837 Hát a pedált leellenőrizni, hogy rendesen megy-e a poti, a kormánnyal lenne a legjobb megoldás.
Még multiméterrel lehetne bohóckodni, bár az 6 kezes mutatvány lenne :D
Kellene egy működő számítógép, ha usb-s, az sokat könnyítene a helyzeten.
Lepróbálni, esetleg tudok felajánlani működő számítógépet a Budai skálánál.
-
#8836 Sziasztok kedves barátaim tudom tudom rég jártam erre de javamra szolgályon szoktam olvasni a forumot :) Szóval nincs valakinek egy ötlete a köv szitura vennék egy sráctól kormányt de nem akkarok zsákba macskát venni Budapesten lenne a srácal tali a kormányra szarok ha nem jó mert nekem a pedál a lányeg na most nem tudnám valahogy megnézni jó e a pedál ? Laptpom nincs valami más megoldás kellene