Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Én is már egy jó ideje csinálom.Persze az első kormányom (nem tudom mi votl a márkálya de volt hozzá kézifék meg válto 2 sebeséges :D)soha nem lesz rám büszke ugyanis lefűstőlt :D.Aztán szereztem egy gagyibbat egy logitech folmula gp ez bírja a ki képzést de egy 6 sebeséges rezgös váltoval és egy kuplungal egész jó :D persze nem egy g25 :( .Téleg köszönöm a választ a lfs forumba :D :P
Pointer a rezgő motor a váltó rúdba benne van :P remélem jól fog menni :D csak még szárad a ragasztó :P Ja télleg voltam ma a boltba és megkérdeztem a kijelzőset olyan volt is amit mutatam 5000 ft :) csak áram kell és megy is még program is van hozzá :D na de nem érek vele semmit :) bár a csávo azt mondta ha visszek neki kapcsolási rajzot lehet tudna csinálni nekem egyet modtam neki mire kell azt mondta ha ben bonyorult akkor felöle rendben :D