Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Azért annak sokkal kisebb hangja van, mint az enyémnek.
De végülis lehet, hogy igazatok van a hanggal kapcsolatban. Leglább nem csak érzi, hanem hallja is az ember ha bekattan a fokozatba <#vigyor><#nyes>
Gaben17
engem a g25 se zavar amikor beveszi a sebességet😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Hoffi
támogatom! 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
Nemértem mi bajotok ha valaminek hangja van 😄
Csattogjon dörrenjen ropogjon, mint az igazi 😄
milk4
27-28ezer maga a váltó és erre jön még a postaköltség+vám és ráadásul akár 1hónapot is várhatunk míg megérkezik.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

cselt
Igen én használtban vettem. Nagy szerencsém volt egyszer véletlenül akadtam rá aproneten, aztán rá is ugrottam és megvettem 18ezer Ft-ért. Külföldön is kb ennyibe kerül újon, viszont arra még rájön a postaköltség. De szerintem olyan 30 ezerben megállna az egész.
milk4
Ha jól emlékszem,õ használtan vette.Hivatalos weboldalról pedig nemérdemes beszerezni mert 40-50ezer mindennel eggyüt.

Hoffi
na akkor úgytûnik ráhajtok árgépen postaköltséggel mindennel együtt max 29ezer! a h-shifterbe nekem pont az tetszik hogy olyan hangos ahogy bepattanik sebességbe 😄 abban viszont segithetnél hogy honnan vagy hogy rendelted vagy hol vetted?

Elõre is köszönöm!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

cselt
DFP-vel csak jól járhatsz. Már évek óta nyúzom és semmi gondja sincsen 😊 Az egyik legjobb kormány a piacon. Jó sok gomb van rajta, ami nagyon hasznos tud lenni.

Act-labs Shifter meg szintén nagyon korrekt masina. Azzal se volt semmilyen gondom mióta megvettem. Kicsit talán az is hangos ahogy bekattan a fokozatba, de nem vészes. Amúgyis fejhallgatóban szoktam vezetni, akkor meg tökmind1, hogy ott kattog egy kicsit. 😄
milk4
Szerintem nagyon megérte az árát(30-ért vettem az elektro-ban),semmi gondom nem volt vele eddig még,talán csak annyi hogy hangos a FFB és lassabban kalibrálja be magát mint a DFP.(Múlt nyáron vettem.)

Hoffi
na arra szántam magam hogy lehet veszek egy logitech DFP-t de egyenlõre nem sokat hallottam róla és azt szeretném kérni hogy akinek ilyen van pár mondatot irjon róla pl. hogy mik a tapasztalatai meg ilyesmi!
ja meg még egy Act-Labs h-shiftert is venék mint amilyet vett az egyik kolléga itt a forumon!

Elõre is köszönöm!

Bocsánat az offolásért😊

Saitek R440 Force Feedback kormány eladó

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

pointer4
Nekem a G25 volt 52k Lord Computerben, besétáltam utcáról és megvettem 😄 Cserébe a H váltó is kb ennyi volt 😄 (SimGear)
bardocz
Fanatecet 40-ért vateráról,én nyertem😄
Hecker007
LoOL g25-öt 60-ért vettem iponról..XD

norbi56
nekem semmi baja a momonak nem recseg

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Gaben17
én a G25öm majdnem a feléért vettem 😄

Hoffi
áá köszönöm xD

pointer4
15cm el feljebb kék linkek.
Hoffi
ám h-shitereket újonnan mennyiér lehet kapni?

Hoffi
a media marktban a logitech formula force ex 14.990 volt 😄 a momo meg 35.990

pointer4
Elektroworldben meg 74.990,- a G25 😄
Momo 36.000,-
LogiFormulaForceEX FFB meg 22.000,- 😄
Olyan 2-3 évvel ezelõtti árak 😄
milk4
Én meg voltam médiában,megkérdezem mennyi a G25...80ezer...

bardocz
Én is ezt néztem pár napja,csak én elektróvõrdben.Eléggé nevetséges😄
Viszont megnéztem az összerakott gépeket,hát sírvafakadtam😄 107ezerért olyan gép van,ami az én 107ezres gépem teljesítményének jó ha a felét hozza😄
Hoffi
halljátok ma voltam a media marktba és kivolt állítva egy logitech momo na odamentem eltekertem a kormányt hát úgy recsegett majdnem beszartam xD
tekerem a kormányt és minden apró tekerésnél összevissza recsegett xD

Hoffi
egy ilyet én is építtetek faterommal a logitech formula vibrationomhoz xD

Hoffi
😄D

pointer4
Jól összevesznének rajta ha menne 😄
Hoffi
hát még ha az a váltó is jó lenne 😊)))

Gaben17
na ilyesmi kell😊 fater megoldja meg van itthon hozzá anyag (motorépítõ) köszi a képet😊

Tervrajz nem kell, viszont az elsõ vészfékezésnél kirúgom a szobából az alját! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
<#zavart1> ehhez nemnaon kell tervrajz 😊
Gaben17
igen mindenhonnan állítható lesz
hehe,pedig az flash lett volna😄D
na ilyen vas szerkezethez kéne 1 alaprajz😊

pointer4
Gondolom billenthetõ elõre hátra, és állítható a támlája, meg a sín is megy elõre hátra, akkor az nagyon faxa 😄

Én bementem egy környéken lévõ Ford kereskedésbe, ami bontó is egyben. Fater jár oda - onnan ismertek - és mondtam hogy egy Ford Mustang ülést szeretnék, bontottat ha tudnának szerzni esetleg, ha leesik egy, vagy hallanak valamit. Na most mindenki jót kuncogott a dolgon 😞
És ha lenne is, akkor is a bokámig kéne a zsebembe nyúlnom... mondták 😄
pointer4
Látványos 😄
Gaben17
köszi😊
én egy kis alapot szeretnék (amire válaszoltam) vasból
az ülés nem sport ülés hanem egy saab 93-as cabrio bõr ülése lenne az alany.
és köszi a tippeket ,figyelembe fogom venni õket.

milk4
Ez szerintem teljesen felesleges.

pointer4
Ami jó mert összerakható kicsi helyre, és még rajz is elérhetõ róla az ez (Microsim Racebase MK2):

Mondjuk fából van, és a szék is falap, de bele lehet aplikáni azért egy versenyülést.

Itt írják hogy lehet reggelni hogy az ember megkaphassa a tervrajzokat. Elvileg ingyenes.

Az elmúlt 2 év alatt nem találkoztam igazán rendesen kivitelezett kész tervrajzokkal, csak ilyesmikkel:

Mindenféleképp azt ajánlom hogy vagy állíthatóra tervezd a kormány-pedál-ülés hármas pozícióból (közbensõ távolságokat) legalább kettõt, vagy nagoyn jól lõdd be fixre, mert bazi fárasztó tud lenni ha nem nyújtott a lábad, vagy ha kicsit messze van a kormány 1 óra múlva olyan hátfájásod lesz...
Elõszõr amit csináltam magamanak, ponnt belefutottam ebbe a hibába. Nyájtott kéz, óó milyen frankó.... volt is fél órán keresztül. Kormány táv ha ráfekszel a támlára, nyújtott kézzel marokban tartva a kormányt kb 10 cm közelebb.
Pedálnál meg éppen hogy ne legyen teljesen nyújtva az egész lábszárad ha betolod a pedálokat (figyelj hogy itt is teljesen belecsússz az ülésbe) . Illetve ha ilyen ~23000 körüli sportülést kapsz, akkor arra is figyelj, hogy az alsó támla eleje nagyon magas, és nyomja a combodat. Na az is rohadt fájdalmas lesz idõvel, párnát bele, hogy ne legyen csak max 1-2cm-el magasabb a pereme, viszont ha ezt utólad csinálod, akkor máris túl közel lesznek a pedálok.
Nekem így jó most.
pointer4
Na ez mán döfi:

Bár az alját belõl lerozsdamarózhatták volna+alapozó, ha már kívül csili-vili.
norbi56
okok csak ezt telóval csináltam lámpafénynél azért ilyen majd fényképezõvel csináok

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Gaben17
Üdv!
Lenne egy kérdésem
ma kapok egy ülést és szeretnék hozzá építeni egy vázat a G25-nek,az lenne a kérdésem van e itt köztetek olyan akinek van valami nem túl bonyolult kész tervrajza,ha betudna valaki tenni eggyet megköszönném😊

lehet az is segít ha letudod közelrõl fényképezni úgy hogy pár centis körzetben látszódjon a panel is, hátha látszik hány szál megy ki.
(Az elõzõ kép kicsit szemcsés, nem túl jól látni, próbálj meg sok fényt rávilágítani és ha van a fényképezõdön makro üzemmód, használdd azt.)

norbi56
hmmm igazad lehet ez ha így megoldahtó az nagyon jó lenne...meg nem mondom h milyen van rajta de megpróbálom kideríteni valakit megkérdezek aki ért hozzá v nemtom

Esetleg megoldás lehet direktbe maghajtani a motorokat(nem tudom milyenek, vagy hogy van, látni kéne) és kihagyni a gyári elektronikát. Ha valami léptetõmotor szerûség(nem hiszem) vagy szervó van rajta elvileg megoldható szerintem

norbi56
Akkor valami régebbit kell kerítenem?

milk4
Olvastam errõl valamit,méghozzá valami olyasmit hogy csak elektromágneses mûszerfallal lehet megcsinálni.DE,nem vagyok benne biztos.

Végre vége a vizsgaidõszaknak, lehet programozni az LCD-t😄😄
Rég írtam ide de többnyire olvasgattam, látom volt pár ember aki szemzgetett mûszerfallal, meg harmadik pedál és ilyenek, asszem idejelenne ráhajtanom😄

norbi56
v is csak a két szélen lévõbe megy a kábel mert a fehérek sztem az órák motorjai de oda semmi nem megy mert a borításon nincs neki lyuk

norbi56
Na szédszedtem nemtom ez mennyit jelent de a csatlakozókat lefényképeztem nemtudom h valamit ki lehet-e találni belõle

norbi56
Igen értem a dolgot ebbe most nem fogunk bele valami egyszerûbbel kezdem aztán majd ha okos leszek megpróbálok egyet csinálni😛😄