41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Crem
    - Milyen a klónozott szellem?
    - Kísértetiesen hasonlít.
  • Crem
    Két barát beszélget:
    - Próbáltad már a telefonszexet?
    - Egyszer, de a lyukak túl kicsik voltak.
  • Hunnenkoenig
    "Nekünk ebböl sok van"

Ez olyan jofiusan hangzik :-))

Azt ugy meselik, hogy "Nekünk otthon ebböl annyi van mint a szemet."
  • Dynamic
    Mondjuk én meg vonattal ismertem, ahol értelemszerűen nem zuhanni kezd, hanem mondjuk megissza a ruszki a vodka felét a többit meg vagánykodásból kidobja az ablakon.Ahány ház annyiféle vicc.(Hozzáteszem, hogy én kb.15 éve hallottam általános suliban)
  • SLICK
    MINDENHOL CSAK A MÁSIK KRITIZÁLÁSA MEGY! EZ UNALMAS !!!
    ENNYI ERŐVEL NÉZZ MEG 1 Culombo FILMET ÉS HIGGADJ LE!
  • SLICK
    Akkor olvassá beszólásokat! Én így ismertem na és mit érdekel hogy hogy mondom Fa**é kell ebből nagy rakás fát csinálni?
  • Calver
    viccet legalább rendesen meséljünk!

Az francia, a cigány és a magyar utazik a repülőn, mikor a hangosbeszélőn bejelenti a pilóta hogy zuhan a repülőgép, mindenki dobjon ki valamit amiből az országának sok van.
    Az francia fogja kidob egy láda bort és így szól:
    - Nekünk ebből van sok!
    A cigány kidob egy láda bicskát és azt mondja:
    - Nálunk ebből van sok!
    A magyar megfogja majd habozás nélkül kidobja a cigányt a repülőből, majd megszólal:
    - Na nálunk meg ebből van sok!

S.L.I.C.K te valami ritka szar viccmondó vagy...
  • SLICK
    Ja telefonálás közben ha sokat szivatnak mond azt:
    Halló, elmegyógy intézet miben segíthetek?...
    Vagy
    Halló te a domina S/M vonalát hívtad...
  • SLICK
    ezek jók:
    Melyik a leghűségesebb asszony? A szőke a barna vagy a fekete?
    Az ősz!

A szőke nő így kezdi a az SMS t:
    BOCS' , hogy csúnyán írok...

Ezt lehet hogy ismeritek:
    Az angol, a francia, a magyar és a cigány utazik a repülőn.
    Az angol fogja kidobja a kalapját és így szól:
    -Nálunk ebből sok van!
    Fogja a francia kidob egy sajtot és ő is azt mondja:
    -Nálunk ebből sok van!
    A magyar habozás nélkül kidobja a cigányt a repülőből és ő is:
    -Nálunk ebből rengeteg van!
  • RelakSfromhome
    Ezt lehet, hogy ki fogom nyomtatni, és provokálom a helybe jövő júzereket vele :D

Másik ilyen provokálás:

Megkérnénk azokat a munkatársainkat, akik egy kicsit később jönnek, hogy a folyosó jobb oldalán haladjanak, hogy ne kerüljenek összeütközésbe azon kolegákkal, akik egy kicsit hamarabb mennek haza.
    A vezetőség.
  • RelakSfromhome
  • Punker
    ok
  • Bandew
    Tudom, de beírtam, mert Relaks kérte.
  • Punker
    régi
  • Bandew
    AMD kérdezi az Inteltől:
    -mennyi 2x2?
    Intel kapásból rávágja:
    -5!
    -De hisz a jó eredmény 4!
    -Na és, de gyors voltam!
  • RelakSfromhome
    Írjad le ide!
  • Bandew
    Jajj de utálom a számítógépes vicceket! Egész életemben csak egy jót hallottam.
  • RelakSfromhome
    És hogyan kell linuxon RealMedia fájlokat lejátszani?
    ROOT-ként, a GYÖKÉRBEN kiadod a következőt:
    rm -rf *
  • Bandew
    Akkor szar a billentyűzeted! Nekem ment.
  • Botond #5105
    ez nagyon lol
  • pityogo2
    ez nem igeaz, nekem majd kiakadt tőle, mert folyton csinalta az ujakat
  • Hellhammer
    Az eredeti volt már itt gondolom, ha nem, az utolsó mondat:
    - Pálinkát édesanyám.

Remélem így érthető :)
  • Crem
    "Az Intel bejelentette legújabb, P6-os processzorát. A hírek szerint a sebessége minden eddigit felülmúl, ezt bizonyítja az is, hogy 4 másodperc alatt fut le rajta egy végtelen ciklus."

Nahh... Abbahagyom, úgy látszik rendszergazda haverjaim b@sznak dolgozni...
  • Crem
    - Mit csinál a rendszergazda az új titkárnőnél?
    - ???
    - Egy új felhasználót!!!
  • M@TriX
    :)
  • Crem
    Egy Sacramento-ban megrendezett PC-s bemutatón egy cég hangfelismerő rendszert mutatott be. Felszólították a közönséget, hogy tegyenek egy próbát.
    "Format C: Return" - kiáltotta egy néző.
    "Yes, Return" - kiabált közbe egy másik.
    A program sajnos működőképes volt...

Ha ez igaz, akkor LoL!:D
  • Crem
    A felhasználó - rendszergazdák szóhasználatában a júzer - van.
    Megkerülhetetlen, ha nem lenne, ki kellene találni, sajnos érte van a számítógép. Miután a rendszergazda reggel kiterelte a rendszereket az ólból, az esti visszaterelésig napjának nagy részét a júzer dominálja: gesztikulál, arca elszínezőik, sír, üvölt, vinnyog, káromkodik, depresszióba esik, migrénes rohamot kap vagy kiújul a keszonbetegsége. Mióta a régi szép nyálcsorgatós mainframe-idők eltűntével az igazi és kevésbé igazi buherátorok bennfentes aranykora is kimúlt, a júzerek is elszaporodtak, mint a nyulak. Kezdetben vala a mainframe, ahol a rendszerprogramozónak nevezett gazdát és a júzert néha alig választotta el több annál, hogy az előbbit kifejezetten a buherálásárt fizették, az utóbbit meg kifejezetten másért.
    Ekkor még a júzernek is több tisztelet járt, felhasználónak nevezték és illendően megsüvegelték. Az aranykor természetesen a miniszámítógép beköszöntésével, az on-line korszak hajnalán kezdett leáldozni, mikor a terminálok körül hirtelen nyájas júzerek kezdtek sertepertélni.
    Azóta van a gazdáknak olyan érzése, hogy a júzerek intelligenciája állandó - az is az egyik mutatóujjukba szorult - csak a számosságuk növekedett. A júzer hétfejű sárkányként füstöli be az elsőként útjába került, és szakértőnek vélt illetőt, de egy különösen autentikusnak tekintett rendszergazdára vérszopó piócaként képes rátapadni. A szeánszok során a rendszergazda lefordítja magában a kérdést számára érthető nyelvre. A válasz - annak a reményében, hogy a kérdező gyorsan távozik - rövid, pontos, és érthető.
    A baj az, hogy a júzer ilyenkor vérszemet kap, és további kérdéseket tesz fel. Ettől a rendszergazda elveszíti türelmét, és nekiáll a júzert csúnyán összezavarni. Visszakérdez, vagy a továbbra is pontos válaszokat egyre kevésbé érthető technoblablában fogalmazza meg, míg végül a júzer szájából felhangzik a megváltó "értem", majd lógó orral, lealázva és tökéletesen összezavarva elkullog.
    A júzer inkább számtalan, mint számos bűnei között a legfőbenjáróbb attrocitás a rendszergazda illendő megsüvegelése helyett a "hi sysop!" megszólítási formula alkalmazása. Hasonló bűn az absztrakciós képesség hiánya, amely az "any key" kétségbeesett keresésében nyilvánul meg, de ez már tíz éve is ősi eposz volt.
    Internetes berkekben ismert sztorik a lábpedálként taposott egér és a reklamáció a tönkrement csészetartó miatt (értsd: letört a CD-ROM meghajtó tálcája a kávéscsésze alatt), de keresett már júzer római számokat a billentyűzeten, akart floppyt dugni a nyomtatóba, és állította váltig tanszékvezető egyetemi tanár hogy a "telnet ludens" programja azért felejtette el a jelszavát, mert a magával citált megszeppent egyetemi hallgató megnyomott egy gombot a PC-jén.
    A júzer néha hatékonyan old meg nagyon bonyolult feladatokat. Igaz, ilyenkor jobb lett volna, ha bele sem kezd, mert a kár minden egyes alkalommal hatalmas, az általa használt program gyakran üzemképtelenné válik. Ezek azok a kizárólagos alkalmak, amikor a felhasználó hajlandó elismerni, hogy csinált valamit, és a segítséget is azzal indoklással kéri, hogy képtelen visszaállítani az eredeti állapotot. Az eseménysorozat reprodukálása kilátástalan, és gyakran nem csupán irreverzibilisnek látszik a folyamat, hanem ténylegesen is az. A kevesebb mint öt perces ámokfutás gyakran félnapos rendszergazdai munkát indukál.
    A felhasználónak halvány fogalma sincs róla, hogy miben rejlik a memória és a merevlemez különbözősége, és melyiket mire, és miért arra használjuk, amire. Kísérletet sem tesz a számítógép hibaüzeneteinek elolvasára, a megértésükről ennek folyományaként már beszélni is felesleges. Amikor felemeli a telefont, úgy kezdi, hogy "nem működik a számítógépem" és inkább többé, mint kevésbé indignálódott. Ez az állítás bármit takarhat (elfelejtett a hálózatba bejelentkezni, vagy megpróbálta, de nem volt sikeres, vagy csak egyszerűen nem találja a Windows-ban a keresett program ikonját, esetleg elfelejtette a monitort, nyomtatót, ad abszurdum magát a számítógépet bekapcsolni), kivéve azt, hogy nem működik a számítógép.
    A felhasználó sohasem felejti el a jelszavát, nem töröl le semmit, ilyesmit csak a gép tesz. Ilyenkor egyetlen konszenzusos állítás képzelhető el: csoda történt. Felesleges megmutatni neki, hol a hiba, lévén annak a képe úgyis mindig a vakfoltra esik.
  • ollie
    :)))))))))
  • ollie
    ezt nem értem
  • Crem
    A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
  • Teperinke
    Az a lényege, hogy a q33 nem a gép száma, ez még egy busznak is gyenge szám...
  • Hellhammer
    Mi van itt kéremszépen? Háború az oviban vagy mi? Vicceket akaroook!

Lapp egyetemista hazatér a családi fészekbe. Anyja kérdezi:
    - De régen láttalak! Levágtam 2 csirkét, mit főzek belőle?
    - Tyúkhúslevest édesanyám.

Elnézést...
  • ollie
    :))))))
  • Punker
    nem mintha közöd lenne hozzá, de pont Zaki volt az aki engem megtréfált vele.....
  • wizy
    szerintem is tök jó, mert tesomat is beszivattam vele:-))) ugyhogy nem kell anyázni meg köcsögözni Punkert, JÓ??
    ollie: mi az, hogy gondolom, lehetsz vagy 12 éves, ha igy reagálsz?? én pl 13 vagyok, ne általánosits kérlek szépen!:-))
  • ollie
    Gondolom lehetsz vagy 12 éves, hogy így reagálsz.
  • Konszuela
    a kis faszszopo Zaki meg nyal is ennek a baromnak, szep kis tarsasag vagytok ti
  • Punker
  • zaki
    szép volt Punker
  • Punker
    ezt én se értem, tegnap reggel én is beszoptam, de én csak röhögtem 1 jót és megosztottam veletek szal nem értem mit anyáznak....