41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#5124 - Milyen a klónozott szellem?
- Kísértetiesen hasonlít.
-
#5123 Két barát beszélget:
- Próbáltad már a telefonszexet?
- Egyszer, de a lyukak túl kicsik voltak.
-
#5122 "Nekünk ebböl sok van"
Ez olyan jofiusan hangzik :-))
Azt ugy meselik, hogy "Nekünk otthon ebböl annyi van mint a szemet." -
#5121 Mondjuk én meg vonattal ismertem, ahol értelemszerűen nem zuhanni kezd, hanem mondjuk megissza a ruszki a vodka felét a többit meg vagánykodásból kidobja az ablakon.Ahány ház annyiféle vicc.(Hozzáteszem, hogy én kb.15 éve hallottam általános suliban) -
#5120 MINDENHOL CSAK A MÁSIK KRITIZÁLÁSA MEGY! EZ UNALMAS !!!
ENNYI ERŐVEL NÉZZ MEG 1 Culombo FILMET ÉS HIGGADJ LE! -
#5119 Akkor olvassá beszólásokat! Én így ismertem na és mit érdekel hogy hogy mondom Fa**é kell ebből nagy rakás fát csinálni? -
#5118 viccet legalább rendesen meséljünk!
Az francia, a cigány és a magyar utazik a repülőn, mikor a hangosbeszélőn bejelenti a pilóta hogy zuhan a repülőgép, mindenki dobjon ki valamit amiből az országának sok van.
Az francia fogja kidob egy láda bort és így szól:
- Nekünk ebből van sok!
A cigány kidob egy láda bicskát és azt mondja:
- Nálunk ebből van sok!
A magyar megfogja majd habozás nélkül kidobja a cigányt a repülőből, majd megszólal:
- Na nálunk meg ebből van sok!
S.L.I.C.K te valami ritka szar viccmondó vagy... -
#5117 Ja telefonálás közben ha sokat szivatnak mond azt:
Halló, elmegyógy intézet miben segíthetek?...
Vagy
Halló te a domina S/M vonalát hívtad... -
#5116 ezek jók:
Melyik a leghűségesebb asszony? A szőke a barna vagy a fekete?
Az ősz!
A szőke nő így kezdi a az SMS t:
BOCS' , hogy csúnyán írok...
Ezt lehet hogy ismeritek:
Az angol, a francia, a magyar és a cigány utazik a repülőn.
Az angol fogja kidobja a kalapját és így szól:
-Nálunk ebből sok van!
Fogja a francia kidob egy sajtot és ő is azt mondja:
-Nálunk ebből sok van!
A magyar habozás nélkül kidobja a cigányt a repülőből és ő is:
-Nálunk ebből rengeteg van! -
#5115 Ezt lehet, hogy ki fogom nyomtatni, és provokálom a helybe jövő júzereket vele :D
Másik ilyen provokálás:
Megkérnénk azokat a munkatársainkat, akik egy kicsit később jönnek, hogy a folyosó jobb oldalán haladjanak, hogy ne kerüljenek összeütközésbe azon kolegákkal, akik egy kicsit hamarabb mennek haza.
A vezetőség. -
#5114 :Ð -
#5113 ok -
#5112 Tudom, de beírtam, mert Relaks kérte. -
#5111 régi -
#5110 AMD kérdezi az Inteltől:
-mennyi 2x2?
Intel kapásból rávágja:
-5!
-De hisz a jó eredmény 4!
-Na és, de gyors voltam! -
#5109 Írjad le ide! -
#5108 Jajj de utálom a számítógépes vicceket! Egész életemben csak egy jót hallottam. -
#5107 És hogyan kell linuxon RealMedia fájlokat lejátszani?
ROOT-ként, a GYÖKÉRBEN kiadod a következőt:
rm -rf * -
#5106 Akkor szar a billentyűzeted! Nekem ment. -
#5105 ez nagyon lol -
#5104 ez nem igeaz, nekem majd kiakadt tőle, mert folyton csinalta az ujakat -
#5103 Az eredeti volt már itt gondolom, ha nem, az utolsó mondat:
- Pálinkát édesanyám.
Remélem így érthető :) -
#5102 "Az Intel bejelentette legújabb, P6-os processzorát. A hírek szerint a sebessége minden eddigit felülmúl, ezt bizonyítja az is, hogy 4 másodperc alatt fut le rajta egy végtelen ciklus."
Nahh... Abbahagyom, úgy látszik rendszergazda haverjaim b@sznak dolgozni... -
#5101 - Mit csinál a rendszergazda az új titkárnőnél?
- ???
- Egy új felhasználót!!!
-
#5100 :) -
#5099 Egy Sacramento-ban megrendezett PC-s bemutatón egy cég hangfelismerő rendszert mutatott be. Felszólították a közönséget, hogy tegyenek egy próbát.
"Format C: Return" - kiáltotta egy néző.
"Yes, Return" - kiabált közbe egy másik.
A program sajnos működőképes volt...
Ha ez igaz, akkor LoL!:D -
#5098 A felhasználó - rendszergazdák szóhasználatában a júzer - van.
Megkerülhetetlen, ha nem lenne, ki kellene találni, sajnos érte van a számítógép. Miután a rendszergazda reggel kiterelte a rendszereket az ólból, az esti visszaterelésig napjának nagy részét a júzer dominálja: gesztikulál, arca elszínezőik, sír, üvölt, vinnyog, káromkodik, depresszióba esik, migrénes rohamot kap vagy kiújul a keszonbetegsége. Mióta a régi szép nyálcsorgatós mainframe-idők eltűntével az igazi és kevésbé igazi buherátorok bennfentes aranykora is kimúlt, a júzerek is elszaporodtak, mint a nyulak. Kezdetben vala a mainframe, ahol a rendszerprogramozónak nevezett gazdát és a júzert néha alig választotta el több annál, hogy az előbbit kifejezetten a buherálásárt fizették, az utóbbit meg kifejezetten másért.
Ekkor még a júzernek is több tisztelet járt, felhasználónak nevezték és illendően megsüvegelték. Az aranykor természetesen a miniszámítógép beköszöntésével, az on-line korszak hajnalán kezdett leáldozni, mikor a terminálok körül hirtelen nyájas júzerek kezdtek sertepertélni.
Azóta van a gazdáknak olyan érzése, hogy a júzerek intelligenciája állandó - az is az egyik mutatóujjukba szorult - csak a számosságuk növekedett. A júzer hétfejű sárkányként füstöli be az elsőként útjába került, és szakértőnek vélt illetőt, de egy különösen autentikusnak tekintett rendszergazdára vérszopó piócaként képes rátapadni. A szeánszok során a rendszergazda lefordítja magában a kérdést számára érthető nyelvre. A válasz - annak a reményében, hogy a kérdező gyorsan távozik - rövid, pontos, és érthető.
A baj az, hogy a júzer ilyenkor vérszemet kap, és további kérdéseket tesz fel. Ettől a rendszergazda elveszíti türelmét, és nekiáll a júzert csúnyán összezavarni. Visszakérdez, vagy a továbbra is pontos válaszokat egyre kevésbé érthető technoblablában fogalmazza meg, míg végül a júzer szájából felhangzik a megváltó "értem", majd lógó orral, lealázva és tökéletesen összezavarva elkullog.
A júzer inkább számtalan, mint számos bűnei között a legfőbenjáróbb attrocitás a rendszergazda illendő megsüvegelése helyett a "hi sysop!" megszólítási formula alkalmazása. Hasonló bűn az absztrakciós képesség hiánya, amely az "any key" kétségbeesett keresésében nyilvánul meg, de ez már tíz éve is ősi eposz volt.
Internetes berkekben ismert sztorik a lábpedálként taposott egér és a reklamáció a tönkrement csészetartó miatt (értsd: letört a CD-ROM meghajtó tálcája a kávéscsésze alatt), de keresett már júzer római számokat a billentyűzeten, akart floppyt dugni a nyomtatóba, és állította váltig tanszékvezető egyetemi tanár hogy a "telnet ludens" programja azért felejtette el a jelszavát, mert a magával citált megszeppent egyetemi hallgató megnyomott egy gombot a PC-jén.
A júzer néha hatékonyan old meg nagyon bonyolult feladatokat. Igaz, ilyenkor jobb lett volna, ha bele sem kezd, mert a kár minden egyes alkalommal hatalmas, az általa használt program gyakran üzemképtelenné válik. Ezek azok a kizárólagos alkalmak, amikor a felhasználó hajlandó elismerni, hogy csinált valamit, és a segítséget is azzal indoklással kéri, hogy képtelen visszaállítani az eredeti állapotot. Az eseménysorozat reprodukálása kilátástalan, és gyakran nem csupán irreverzibilisnek látszik a folyamat, hanem ténylegesen is az. A kevesebb mint öt perces ámokfutás gyakran félnapos rendszergazdai munkát indukál.
A felhasználónak halvány fogalma sincs róla, hogy miben rejlik a memória és a merevlemez különbözősége, és melyiket mire, és miért arra használjuk, amire. Kísérletet sem tesz a számítógép hibaüzeneteinek elolvasára, a megértésükről ennek folyományaként már beszélni is felesleges. Amikor felemeli a telefont, úgy kezdi, hogy "nem működik a számítógépem" és inkább többé, mint kevésbé indignálódott. Ez az állítás bármit takarhat (elfelejtett a hálózatba bejelentkezni, vagy megpróbálta, de nem volt sikeres, vagy csak egyszerűen nem találja a Windows-ban a keresett program ikonját, esetleg elfelejtette a monitort, nyomtatót, ad abszurdum magát a számítógépet bekapcsolni), kivéve azt, hogy nem működik a számítógép.
A felhasználó sohasem felejti el a jelszavát, nem töröl le semmit, ilyesmit csak a gép tesz. Ilyenkor egyetlen konszenzusos állítás képzelhető el: csoda történt. Felesleges megmutatni neki, hol a hiba, lévén annak a képe úgyis mindig a vakfoltra esik.
-
#5097 :))))))))) -
#5096 ezt nem értem -
#5095 A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
#5094 Az a lényege, hogy a q33 nem a gép száma, ez még egy busznak is gyenge szám...
-
#5093 Mi van itt kéremszépen? Háború az oviban vagy mi? Vicceket akaroook!
Lapp egyetemista hazatér a családi fészekbe. Anyja kérdezi:
- De régen láttalak! Levágtam 2 csirkét, mit főzek belőle?
- Tyúkhúslevest édesanyám.
Elnézést... -
#5092 :)))))) -
#5091 nem mintha közöd lenne hozzá, de pont Zaki volt az aki engem megtréfált vele..... -
#5090 szerintem is tök jó, mert tesomat is beszivattam vele:-))) ugyhogy nem kell anyázni meg köcsögözni Punkert, JÓ??
ollie: mi az, hogy gondolom, lehetsz vagy 12 éves, ha igy reagálsz?? én pl 13 vagyok, ne általánosits kérlek szépen!:-)) -
#5089 Gondolom lehetsz vagy 12 éves, hogy így reagálsz. -
Konszuela #5088 a kis faszszopo Zaki meg nyal is ennek a baromnak, szep kis tarsasag vagytok ti -
#5087 -
#5086 szép volt Punker -
#5085 ezt én se értem, tegnap reggel én is beszoptam, de én csak röhögtem 1 jót és megosztottam veletek szal nem értem mit anyáznak....