41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
csak tréfa :DD -
#5323 Cigany bemegy a fonokehez.
-Nem jo a talicska fonok!
-Miert, mi a baja?
-Hat amikor tolom olyan hangja van, hogy: nyiiiiiiik,nyiiiiiiiik,nyiiiiiiiik.
Fonok erre:
-Kivagy rugva!
-Dehat miert?
-Mert amikor tolod a talicskat ilyen hangja kell hogy legyen:nyik,nyik,nyik,nyik
-
#5322 Bill Gates Admits Windows Is A Failure, OS X Is Superior
Attendees at this year's Microsoft MVP Summit watched on in horror when a drunken Bill Gates staggered on stage, with Martini in hand, and announced to a spell bound audience that Windows was a failure, and that Apple Computer's OS X operating system is far superior. One witness, who asked not to be named, described the scene. "At first he just stood there rambling on about losing his car keys, and then began crying. Suddenly he starts shouting "Windows is garbage!
Ez vajon igaz???? -
#5321 családi fürdőzés (papa mama kislány:))
Az apa feláll a kádból szállna ki. A kislány észreveszi a f*szát. megszólal a kislány:
-Te apu, nekem mikor lesz már ilyen a lábam között???
-Majd ha anyád kimet...
-
#5320 LOL! :DDDD -
#5319 - Mihez kezdtek azzal a rengeteg alkohollal? - kérdi a bíró a két vádlottat, akik egy italboltot raboltak ki.
- Eladtuk - hangzik a válasz.
- És mit csináltak a pénzzel?
- Elittuk. -
macilaci123 #5318 Iskolai tornaórán odaszalad egy kisgyerek a pedagógushoz:-tanár néni,kérem,nem bírom ezt a sok gyakorlatot,azt sem tudom már hogy fiú vagyok e vagy lány.Tanár néni:mondd csak hogy hívnak?- Terri Black Junior!!!
-
#5317 könyörgöm legalább pár száz oldalt olvassatok már vissza mielőtt vlmi "új" dolgot tennétek fel... -
#5316 Ez az Eisenhower ilyen mókás srác? :)) -
#5315 (22:30:49) (@eisen\\code) Pistike kezében horgászbottal indul a temetőbe. Jószi bácsi meglátja és megszólítja:
(22:30:50) (@eisen\\code) - Hová indulsz Pistike azzal a horgászbottal?
(22:30:52) (@eisen\\code) - Horágszni.
(22:30:53) (@eisen\\code) - A temetőbe?
(22:30:55) (@eisen\\code) - Igen, mert sok a halott. -
#5314 (22:25:34) (@eisen\\code) Rendőrautó érkezik a piroshoz.
(22:25:36) (@eisen\\code) - Nézd, piros!
(22:25:37) (@eisen\\code) - Valóban, nagyon szép.
(22:25:39) (@eisen\\code) - Most piros és sárga egyszerre!
(22:25:40) (@eisen\\code) - Ez gyönyöru!
(22:25:42) (@eisen\\code) - Most pedig zöld.
(22:25:43) (@eisen\\code) - Csodálatos!
(22:25:45) (@eisen\\code) - Sárga.
(22:25:46) (@eisen\\code) - Micsoda változatosság!
(22:25:48) (@eisen\\code) - Piros!
(22:25:49) (@eisen\\code) - Na induljunk, ezt már láttuk! -
#5313 Ez joooooo! :-))) -
#5312 bocs, tudom, hogy volt már, de nekem tetszik :)
Egy programozófeleség naplója
Augusztus 16.
Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörű, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!
Augusztus 21.
Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét. Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: "click here". Remélem, hogy nem valami disznóság.
Szeptember 2.
Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkül képes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban a Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.
Október 14.
Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyűzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit. A nászéjszakáról a Gyula később úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája.
Ugyanis végre sikerült interneten keresztül végre bejutnia a Columbia egyetem egyik titkos könyvtárába.
Október 16.
A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a műholdképen, hogy milyen az idő Amerikában. Tudtad, hogy most Visconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam.
Nagyon izgalmasak a mézeshetek.
November 4.
Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.
November 11.
Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegőt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbőr korbáccsal a kezemben a képernyő elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet.
Elmosolyodott és még meg is simogatott:
- Na jól van – mondta - megmutatom neked a szado-mazó kislányok piknikje című honlapot!
December 2.
Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta:
- Kérhetek tőled valami szokatlant?
Boldogan bólintottam, és négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.
December 13.
Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki:
- Igen, szívem!
Január 4.
Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nő hátára tetőcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és egy fél nap alatt egy komplett billentyűzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Kontrol, tab, alt, delete, sift stb. Gyula mosolygott. A control alt dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a Wincseszter. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!
Január 5.
Éva barátnőm - a férje szintén kompjuter idióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert, csendben bekapcsolom Gyula számítógépét majd gondosan begépelem: "format C".
Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.
Január 6.
Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép előtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.
2012. augusztus 4.
12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Ő nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom őket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az előszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki:
- Igen, szívem.
-
#5311 Ezek jók, de ha ismeritek akkor bocs:
Hogy hívják az átvert indiánt? -Szopacs.
APEH- A Pénzünket Elvevő Hivatal
MI az abszolút bunkóság? -Törpétől megkérdezni:MI leszel ha nagy leszel?
Mi a hosszú élet titka? A folyamatos lélegzés.
Where is a rabbit=Hole a new see
MI az, sárga és ha a szemedbe megy fáj? Villamos.
Próbáltátok barátnőddel a másik jukat? -Nem még nem akarunk gyereket.
MI a kommunista mese vége? Aki nem hiszi annak utánna járnak!
Mi az, piros tányérban víz? Román paradicsom leves
Mit eszik a jósnő reggelire? Babonapelyhet.
Miért nincs a vonaton bástya? Mert a vonat nem vár!
Mit sepregetnek a repülőtéren? AIR-port!
Miért használ Columbo Old Spice-t? Mert neki bizonyíték kell nem igéret!
Mit mond a vak ha reszelőt adnak a kezébe? Ki írta ezt a baromságot?
Hogy mondja James Bond az időt? Az idő: egy, fél egy.
Hol teremnek a CD-k? A Disk réten. -
#5310 Ez jó:) -
#5309 LOÁL -
#5308 Csekk disz áut :) -
#5307 -
#5306 MI A BÁTORSÁG?
Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, belépve
az ajtón a kezében seprűt tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri
kérdezni, hogy:
- Takarítasz vazze, vagy ma még elrepülsz valahová ??? -
szando #5305 igen, legalábbis tőle hallottam.. na jó, lehet hogy 6-7 volt, már nem emléxem.. -
#5304 Sry én még nem láttam. -
#5303 régi és már volt párszor az SG-n -
#5302 Ez sasoljátok :-DDDDD
-
#5301 Egy férfi levelet kap az adóhivataltól, melyben behívják egy megbeszélésre,
mivel kevésnek találták a befizetett adó
mennyiségét. A férfi elmegy a könyvelõjéhez, hogy tanácsot
kérjen tõle.
- Vedd fel a legszakadtabb ruhádat, így biztos azt fogják
gondolni,
nincsen pénzed, tehát õk tévedtek az adó megállapításánál -
tanácsolja a könyvelõ.
A férfi az ügyvédjétõl is tanácsot kér.
- A legjobb ruhádat vedd fel, így azt gondolják, hogy nagyon
tiszteled
õket, és talán eltekintenek a büntetéstõl - javasolja az ügyvéd. Emberünk
teljesen összezavarodik, ezért elmegy a paphoz is tanácsot kérni.
- Egy történetet mesélek neked - mondja a pap. "Egy lány a nászéjszakája
elõtt megkérdezte az anyját, milyen ruhát vegyen fel. Az anyja
azt mondta, vegyen fel egy hosszú hálóinget.
Megkérdezte a nõvérét is, õ azt tanácsolta, vegyen fel egy
szexi rövid hálóinget."
- És hogyan kapcsolódik ez a történet hozzám? - kérdi emberünk
csodálkozva.
- Ugyanaz, mint a te eseted fiam - válaszolja a bölcs pap -
mindegy mit veszel fel, így is - úgy is megbasznak!!!
-
#5300 :DDDDD -
#5299 régi:
Kidől a Múzeum kerítése, és az igazgató közbeszerzési tendert ír ki rá.
Jön Józsi a keritésszerelő, méricskél, számol egy fél órát és azt modja:
- 90.000, 50 az anyagköltség, 40 a munka.
Jön Ede a másik keritésszerelő, méricskél, számol egy órát és azt modja:
- Én 70.000-ből megoldom, 40 az anyag 30 a munka.
Jön Béla rápillant:
- 270.000.
Igazgató kérdezi:
- Hogy-hogy 270.000, hisz meg se nézte, és különbenis ez miért ennyi?!?!?
- 100 neked, 100 nekem, 70-ért meg megbízzuk az Edét.
-
#5298 pedig tényleg régi poen. de ez nem gáz :) -
#5297 úgy érted, hogy 5 éves aki kitalálta? :)) -
szando #5296 hhmmmm... csak mert ezt egy 5 éves rokonom találta ki, az meg biztos nem olvas kretént... -
#5295 Ez már egy 6 évvel ezelőtti Kreténben is benne volt, de nem baj:) -
#5294 Az amerikaiak meglepik az orosz favágókat egy szuper motorfűrésszel, hogy ne a fejszével kelljen fát vágniuk.
Egy hét múlva jön a telefon az amerikaiaknak, hogy nem működik ez az új fűrész, nem lehet vele jól fát vágni.
De rábeszélik az oroszokat, hogy próbálják csak tovább, menni fog.
Egy hét múlva megint jön a telefon az amcsiknak, hogy ráállították a megye legjobb favágóját a gépre de nem működik túl jól.
Az amcsik meg csak rábeszélik a ruszkikat, hogy próbálják újra, mert remek gép az. Jó.
Aztán egy hét múlva ismét megcsörren a telefon, hogy az
a fűrész csak nem akar jól működni.
Az ország legjobb favágóját állították rá, de ő sem tud kivágni vele sok fát.
Az amerikaiak bedühődnek, és a helyszínre utaznak egyik favágójukkal.
Odaérnek és meg akarják mutatni az oroszoknak, hogy mit is kéne csinálni a fűrésszel.
Megfogja az amerikai favágó és beröffenti a motorját. (Tö-tö-tö-tö-tö)
Mire megszólal az orosz favágó: - Hé nálunk ez a BERREGÉS nem volt !! -
cyrus #5293 Ez ugy a jobb ha ugy mondod : Nem vagyok skizofrén, a hangok is ezt mondják... -
#5292 ez nem a viccek topicja:
Olyan vagy mint az angol fociban a 11es : szinte mindig bevagy lőve.
Nem vagyok bolond,a hangok is megmondták!
Kevés vagy mint elefántnak a normál tampon.
-
cyrus #5291 ezt egy idióta osztályársamtól hallottam
-
szando #5290 ez honnan van??
mintha ezt én mondtam volna...
de akkor terjed, örülök :) -
cyrus #5289 Ez már off de pl Colin Farrellal nekem a legnagyobb kedvenc a Hart háborúj (Colin Farrell+Bruce Willis)
Ebben a vicces hogy csak másodszotrra néztem végig, mert a közepére kicsit leült, átment ilyen védjük a négert mert őt bántják-tárgyalásba, aszittem ilyen lesz végig.... de tegnap végignéztem, kurvajó...
Engem mindig megfognak ezek a filmek amik a becsületről meg ilyesmikről szólnak..
Csak hogy ne off:
-Mit csinál a rongybaba ha leszakadt a keze ?
-Előveszi a takarékszövetkezet !
(Bocccccs) -
#5288 de az inkább Tom Cruise-os film, bár Colin Farrel is szerepel benne, de mégis ő a főszereplő:-)) -
#5287 jaa. Colin Farrel másik jó filmje a Különvélemény. -
cyrus #5286 a Fülke kurvajó film volt.... -
#5285 szuper, olyan mint a Fülke c. film. kábé.