13258
-
#1193 O az egyik legvitatottabb jatekos majdnem az egesz NFL-ben, en nem tudom, hogy utaljam vagy sajnaljam. Elvileg elvonalbeli kicker a ranglista elen, de nyomas alatt egyszeruen nem tudja berugni a labdat. Ez sokszor mar olyannyira szanalmas, hogy sokan meg arra is gondoltak, hogy bizonyos meccseket eladott. Persze abszurdnak hangzik, de teny, hogy kirivoan sokat hibazik.
Remelem a kov. evadban megszabadulnak tole.
Romo viszont meglepoen jol teljesit. Legalabbis mindenkeppen jobban, mint az a barom Bleadsoe. Orulok, hogy nem jatszik tobbet. -
lord nihilus #1192 lol vanderjagt-ot viszont sajnáltam :(
a san diego mostmár végső esélyesként lesz számontartva azis biztos -
#1191 Hat sajnos a Colts nem veretlen tobbe, muhaha... >.< -
#1190 Tettél volna a 49ers-re, az még nagyobb szorzó volt, bár a végén egy kicsit izgultam mikor Nedney 27ről kihagyta a field goalt. -
#1189 Azért a minnesota dolphins meccs sem lehetett semmi:)
1-10-50 (9:40) C.Taylor to MIN 49 for -1 yards (M.Roth). FUMBLES (M.Roth), RECOVERED by MIA-R.Hill at MIN 48. R.Hill for 48 yards, TOUCHDOWN. -
#1188 Uristen!
Milyen makja volt a Steelersnek ismet.
LOL
Es megint igy bukok 500Ft-t :)
Ahelyett hogy nyernek 1300at. -
#1187 Nem vagyok tag, de a giants torrent topikban is csak 3 meccs van fent. Kopizz nekem egy listát ha tudsz plz. -
lord nihilus #1186 van egy olyan sanda gyanúm hogy te sem vagy tag a lenti link által mutatott oldalon :P ott majdnem az összeg giants meccs fenn van ha jól láttam :) -
#1185 A torrentről jut eszembe: egyszerűen felrobbanok a méregtől! 9 giants meccsből eddig 3! azaz három darab került fel torrentre. Bezzeg van olyan töltelékcsapat amelyiknek majd' minden meccse fent van. ÁH! -
lord nihilus #1184 jaja :), de a denveri meccs se lesz semmi szvsz -
#1183 Ah, nagyon reméltem, hogy ezt a meccset adja a Sport2! -
lord nihilus #1182 A vasárnapi meccsek:
Atlanta at Baltimore 1:00 p.m.
Buffalo at Houston 1:00 p.m.
Chicago at N.Y. Jets 1:00 p.m.
Cincinnati at New Orleans 1:00 p.m.
Minnesota at Miami 1:00 p.m.
New England at Green Bay 1:00 p.m.
Oakland at Kansas City 1:00 p.m.
Pittsburgh at Cleveland 1:00 p.m.
St. Louis at Carolina 1:00 p.m.
Tennessee at Philadelphia 1:00 p.m.
Washington at Tampa Bay 1:00 p.m.
Detroit at Arizona 4:05 p.m.
Seattle at San Francisco 4:05 p.m.
Indianapolis at Dallas 4:15 p.m. <<<< Sport 2 - 22.15
San Diego at Denver 8:15 p.m.
...és a Monday night game
N.Y. Giants at Jacksonville 8:30 p.m. <<<< Sport 2 - kedd 2.30 vagy 20.30
Aki szeretne meccseket szedni torrentről ajánlom h regeljetek ide, minden felkerült meccs linkjét beteszik. -
lord nihilus #1181 jovanma ember...nekem8
meg h ajnarozzak mi? amióta figyelemmel követem az nfl-t mindig csak utálatot, nemteccést hallottam felőle meg tőled is ugyancsak, fociba van ehhez hasonló eset dögivel szóval meg sem lepődök inkább :P -
#1180 Ugyanmar, elozo heten a Colts siman a New England folenott es meg a 2 rontott mezonygolkiserlet is belefert.
Penteken neztem vissza a merkozest es meginkabb megfogalmazodott bennem, hogy Brady csak max kozeptavolra jo iranyito.
Olyan gyatran dobja a tavoli celpontok fele a labdat, hogy nem is ertem, miert ajnarozzak ennyire.
-
lord nihilus #1179 A Patriots meccsről szvsz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A múltheti Colts meccs után ismét bemutatta a pats h hogyan kell önmagukat megverni.
Ezen kívül pár kérdés merült fel bennem:
- miért van az h az egész meccsen Brady komótosan dobogatja a yardokat, és mikor már csak pár perc volt hátra az uccsó negyedből gyakorlatilag a saját 20-án belülről kiindulva kb 4 playből átdobja a pályát, TD és egy 2pt conv.-t simán megold????
- másrészt az előző gondolatmenetből kiindulva logikusnak tűnt volna h megpróbálják az onside kicket de ehelyett simán elrúgták h később 1 perccel a vége előtt kapják vissza a labdát...
A különös rekordnak is ezzel vége szakadt, illetve a reménynek h befut a csapat másodiknak a Colts mögött :((((
-
#1178 Tudom, csak ott elkezdik kitölteni az eredményeket ha már vannak. Én meg hét közben torrentről töltöm a meccseket és nem akarom tudni előre. -
#1177 nfl.com/schedule, itt megtalálod mindig :) -
#1176 Köszönöm! -
#1175 GAME TIME SIRIUS Radio
AWAY HOME
Baltimore at Tennessee 1:00 p.m. 107
Buffalo at Indianapolis 1:00 p.m. 125 123
Cleveland at Atlanta 1:00 p.m. 118 118
Green Bay at Minnesota 1:00 p.m. 122 181
Houston at Jacksonville 1:00 p.m. 158 158
Kansas City at Miami 1:00 p.m. 110 143
N.Y. Jets at New England 1:00 p.m. 146 146
San Diego at Cincinnati 1:00 p.m. 130 119
San Francisco at Detroit 1:00 p.m. 117 117
Washington at Philadelphia 1:00 p.m. 144 144
Denver at Oakland 4:05 p.m. 125 143
Dallas at Arizona 4:15 p.m. 110 123
New Orleans at Pittsburgh 4:15 p.m. 153 153
St. Louis at Seattle 4:15 p.m. 147 130
Chicago at N.Y. Giants 8:15 p.m. 147 152
Monday, Nov. 13
GAME TIME SIRIUS Radio
AWAY HOME
Tampa Bay at Carolina 8:30 p.m. 125 123 -
#1174 Berakná valaki a mai meccseket eredményektől mentesen? Tehát, hogy melyik mikor megy mint a #1155 ben. köszi -
#1173 valszeg kezdődik baseball és a broadcaster szokásosan kihúzta a dugót. -
#1172 Fox nektek is lezárt és eltűnt a tvu-ból pár perccel ezelőtt? -
lord nihilus #1171 szerintetek a lenti linken lévő labda jó? mit jelent amarikai focilabdában a 9-es méret, ez a rendes? segíccsetek plíz köszikeez -
lord nihilus #1170 nm -
chok4 #1169 kösz szépen -
lord nihilus #1168 kicsit hosszú de belevágok :)
Alapszakasz(16 meccs):
- mindenki oda-vissza vágó alapon játszik csoportbeli ellenfelével(6 meccs)
- egy teljes főcsoportbeli ill.másik főcsoportbeli csoportot összesorsolnak egy másikkal ahol csak odavágós alapon játszanak egymással(4-4 meccs)(pl. Patriots esetében az AFC East minden csapata játszik az AFC south és NFC north minden csapata ellen)
- a maradék 2 főcsoptbeli csoportból 1-1 csapatot kisorsolnak és azzal játszanak 1-1 meccset....és ezzel jön ki a 16 meccs.
Rájátszás:
- a főcsoportokból(AFC,NFC) 6-6 csapat jut be a rájátszásba
- a rájátszásban egy meccsen dől el minden
- a 4-es csoportok győztesei automatikusan bejutnak a rájátszásba(4 csapat)
- a további 2 legjobb eredménnyel záró csapat csatlakozhat a rájátszáshoz
- a legjobb eredménnyel záró csoportgyőztes a rájátszásban végig a hazai pálya előnyét élvezheti illetve a 2. legjobb eredménnyel záró csoportgyőztessel együtt mentesül az első rájátszás kör (ún. Wild Card)meccsei alól.
- a másik két csoport győztes a jó eredménnyel bejutó 2 csapattal játszik az első körben
- a Wild card meccseken továbbjutók játszanak a menetsülő csapatok ellen a második körben(ún. Divisional playoffs)
- az ez után továbbjutóknak már csak egymással kell meccselniük(ún. Conference döntő) h a Super bowlba kerüljenek ahol a másik főcsoport győzesével kerülnek össze és ottan vége vagyon...a helyszínt semleges pályán jáccák.
nem tom érthető-é há nem kérdezz nyugottan :) -
chok4 #1167 hello! en azt kerdenem h mi az nfl lebonyolitasa? kik jutnak tovabb a csoportokbol? elso? elso ketto? egymassal meccssel az elso ketto? -
lord nihilus #1166 biztosss -
#1165 Nem a fobia a lenyeg.
Iden ezzel a defense-vel is a Colts jobb csapat mint a Patriots. -
lord nihilus #1164 hát nem :c de nembaj, ezen különösképp nem lepődtem meg hiszen mintha kezdene Foxboro fóbiája lenni a csapatnak, idegenbe mennek simán húzzák be a meccseket otthon pedig mindenki ellen megszenvednek(ill. két veresége a csapatnak otthoni :|) -
Etelkozi Vata #1163 Nem jött össze a Pats-nek. Brady 4 INT, 20-27.
Ez van. -
#1162 Mert rosszra fogadtal :)
En a New Orleansra tettem 1500-t es lett belole 2800. :)
Az ejjeli mecs volt.
Azzal az eredmennyel zarult, ami nem fog tetszeni Nihilusnak. :)
-
#1161 Annyira nem, mert rájuk fogadtam, de ez volt az utolsó, hogy amcsi focira tettem. -
#1160 helyes. -
#1159 Szépen ég a csikago -
Etelkozi Vata #1158 ez a pats nem tud csöndes esélytelen lenni, belicheck, brady, dillon, maroney
-
lord nihilus #1157 ahhoz a defensenek sokat kell javulnia, sőt rengeteget! de nekem bőven elég lenne ha csak csöndes esélytelenként nyeregetné a nagy meccseket, ha érted mire célzok :D:D -
Etelkozi Vata #1156 ha a pats megveri a coltsot, akkor szerintem egyértelmű bajnokesélyes -
lord nihilus #1155 A holnapi mérkőzések:
Atlanta at Detroit 1:00 p.m.
Cincinnati at Baltimore 1:00 p.m.
Dallas at Washington 1:00 p.m.
Green Bay at Buffalo 1:00 p.m.
Houston at N.Y. Giants 1:00 p.m.
Kansas City at St. Louis 1:00 p.m.
Miami at Chicago 1:00 p.m.
New Orleans at Tampa Bay 1:00 p.m.
Tennessee at Jacksonville 1:00 p.m.
Minnesota at San Francisco 4:05 p.m.
Cleveland at San Diego 4:15 p.m.
Denver at Pittsburgh 4:15 p.m. <<<Sport 2(22.15)
Indianapolis at New England 8:15 p.m.
és a hétfő esti meccs:
Oakland at Seattle 8:30 p.m. <<<Sport 2(kedd 2.30 vagy 20.30) -
#1154 Clark ?
Nezd meg hanyadik a ligaban ilyen QB mellett.