13258
-
#1313 Én nem álszentségből mondom. Szerinted csak abból lehet sajnálni 1 embert ? Ha igen akkor eléggé nagy bajod van -
#1312 Emberség van, álszentség nincs.
-
#1311 Nem de attól lehetne benned valamennyi emberség -
#1310 Mert véletlen meggyűrte a hitközösség Bibiliájának egyik lapját. -
#1309 Rendben. -
lord nihilus #1308 lehetett rá számítani, de szvsz Vick kérdése a Falcons sikere vagy bukása -
#1307 mégis, szerinted mi a fenéért lőnek valakit szitáva a nyílt utcán? -
#1306 Legyen az edző is Vick! :) Úgyis egyedül próbálja a hátán vinni a csapatot. -
#1305 abból a 4 mondatból ítéltem amit idéztem, csak hozzátettem az időt érdekességképp -
#1304 az a véleményem h fassagokat irogatsz és hogy nem drogabn utazott -
#1303 Falcons fire head coach Mora
The Falcons have fired coach Jim Mora following two straight disappointing seasons. -
#1302 Elég csak a hozzászólásomat nézni és abból ítélni ha tetszik, a csillagokkal ne törődj. -
#1301 "Meghalt? Leszarom. Nem ismertem. Nem álszentkedem."
régregek sokszor mindent megengednek maguknak, így értettem -
#1300 Még mindig nem hallottam a te véleményed. Nekem legalább van. -
#1299 7 éves, de semmi baj. Bár a parasztságommal nem tudom hogyan lehet összefüggésbe hozni, nyilván azért nem értem, mert az vagyok. Méghozzá egy büdös nagy. -
#1298 miért vagy ennyire biztos h drogban utazott?
hozod itt a fasz feltételezéseid h bandatag,meg h kevés volt a money.. -
#1297 mit fejtsen ki? egyszerűen csak paraszt vagy, attól hogy 5 éves a reged... -
#1296 Ahelyett, hogy beszólsz kifejthetnéd a véleményed te is, talán több értelme lenne, sőt, lehet, hogy el is tudnám fogadni. Na? -
#1295 büszke lehetsz magadra -
#1294 tudom, költői kérdés volt -
#1293 Nem bírom, hogy ha valaki meghal automatikusan szent státuszba emelik. Meghalt? Leszarom. Nem ismertem. Nem álszentkedem.
Ezzel nem téged akarlak bántani, vagy beszólni, ne értsd félre. -
#1292 Egyszerű: mert a pénz soha nem elég. Odamegy hozzá egy régi nepper spanja, hogy te figyuzzámá bazzeg, te itten keresed a pézet az enefelbe' az fasza, de mit szóná hozzá, ha hozzámcsapsz 1 millát és anélkül, hogy bármit kellene csinálnod, 2 hónap múlva 3-at kapsz vissza. Simán belemegy és jóideig gond nélkül megy az üzlet. Aztán egyre jobban belemászik és hopp! Egyszer csak szétfröccsen a kis agya a limóban. Vége, ennyi.
Akit így ölnek meg, azt a törvényhozás is 100% hogy halálra ítélné, ha kiderülnének a "kis ügyletei". -
#1291 És miért olyan biztos benne mindenki hogy az volt? Más eset fel sem merülhet? Egyébként pedig halottról vagy jót vagy semmit kösz -
#1290 Mert "gondol" a jövőjére.... -
#1289 soha nem fogom megérteni, hogy miért kell ilyennel foglalkoznia egy olyan játékosnak, aki simán több milliót keres évente -
#1288 Egy embert egymillió egyszerűbb és könnyebb módon meg lehet ölni. Egy ilyen gyilkosság üzenet. Valszeg ha nem is vezetője, de NFL játékos státusza miatt ismert tagja volt egy bandának és egy ilyen embert ilyen látványosan kinyírni a limójában, az bizony jelentőséggel bír a konkurenciaharcban. -
#1287 nem ez lenne a precedens, az biztos -
#1286 ... -
#1285 Emlékezzünk. 99% hogy drogbizniszben volt nyakig. -
#1284 Emlékezzünk Darrent Williamsre aki az NFL egyik legjobb fiatal játékosa volt. Rest in Peace Darrent Williams:( -
Darth Krash #1283 Szörnyű ami manapság megtörténik. Remek játékos volt. Emlékezzünk rá.
-
Cike #1282 kősz -
lord nihilus #1281 Seattle-Dallas
Philadelphia-Giants
New England-Jets
Indianapolis-Kansas City -
Cike #1280 És még egy utolso ha esetleg tudájtok már párositáshogy lesz vagyis tom ebből még vannak olyan csapatok melyek pihennek ugye és után alakul ki de kőrülbelül lehet már tudni??? -
Cike #1279 köszönöm -
#1278 AFC: San Diego Chargers, Baltimore Ravens, Indianapolis Colts, New England Patriots, New York Jets, Kansas City Chiefs
NFC: Chicago Bears, New Orleans Saints, Philadelphia Eagles, Seattle Seahawks, Dallas Cowboys, New York Giants -
lord nihilus #1277 ez rettenetesen szörnyű hír....nem hallottam róla csak most értesülök én is. Ez szinte hihetetlen. -
Cike #1276 valaki leirná az ősszes playoffba juto csapat nevét a nagy részét tudom de egy jo párat nem és tisztába szeretnék lenni!!előre is kőszi -
#1275 Jaja. Véletlen nem történik ilyesmi, valamiért kiérdemelte. -
#1274 inkább az előbbi