11588
-
#768 nemm, de a többség szava... :) -
#767 Mindenkinek a DS9 a kedvence? -
#766 THX -
Borg #765 ez gut... bár elég low q. de megteszi:) -
#764 ok, banner -
#763 fenn -
#762 ?????????????? -
#761 új banne, check it -
#760 ja értem -
#759 Persze oda van írva, és mindenki tudja, hogy ez is Star Trek, de a sorozat epizódjaiban csak az ENTERPRISE felirat jelenik meg. -
#758 na jó talán 1 olyan kép amin a DS-9 van jobban bejönne, vagy legalább nem a hajó hátát lássuk..... -
#757 Gondoltam -
#756 szerintem jó ez így -
#755 Nem lehetne 1 témaindítót, vagy házigazdát csinálni ide? Így kicsit kopár, vagy csak nekem tűnik úgy? -
#754 Itt oda van írva -
#753 Nem is hívják annak.
Az Enterprise sorozatnál már elhagyták a Star Trek cimkét. -
#752 Az utolsó hírek szerint, amit tudok, 2004. (ja, az most már "idén" ) hetedik hetétől Voyager hetedik évad újraszinkronizálva, utána pedig (kb. a huszadik héttől) Enterprise. -
Borg #751 Ez mind szép és jó, csak talán nem kéne Star Treknek hivni, mert ahhoz sok köze nincs.
Ha nem igy hivnák, nagyon jó kis scifi sorozat lenne belőle... -
#750 Én csak annyit láttam felirattal, amit salgótarjáni Hungaroconon levetítettek. Én jobban örülnék egy olyan sorozatnak ami a voyager után játszódik. -
#749 Én egy pár részt már láttam az Enterprise-ból magyar felirattal.
Hát, először is nehéz volt megszokni azt a Rod Steward féle főcímdalt, de a történelmi fejlődés bemutatása tetszik benne.
Meg persze T'pol is... -
#748 nem baj, én ammondó vagyok, lássuk -
#747 Én úgy tudom - a Magyar Star Trek Klub honlapján olvastam, ha jól emlékszem, hogy leadják az új szinkronnal a Voyager 7. szezonját - ahogy következik a sorozat szerint, és utána kezdik vetíteni az Enterprise-t.
Egyelőre csak az első évadot vették meg, asszem. -
#746 Én úgy tudom hogy ha adják is az nem mostanába lesz. Nekem vki azt mondta, hogy a Viasat nem vette meg a sorozatot.
Egyébként nem gyűjti valaki a Startrek Kártyákat?(Star Trek CCG) -
#744 #742: A ferengiket (is) rendesen újradesignolták a későbbiekben... :) -
#743 #740: Űrhajóval?
Egyébként:
"Kutatási bejegyzés, USS Raven, CsillagIdő 32629.4. Miután három hónapig követtük a borg kockánkat, a hajó belépett egy transwarp-csatornába. Követtük a sodorvonalát, és a szenzoraink szerint egészen a Delta Kvadránsig utaztunk, a borg származási területére."
(Replikátor) -
#742 És a Ferengiek? A TNG-ben Picard First Contactolt velük elösször(azt mondta). Majdnem felrobbantották az enterpriset és gyorsabbak is voltak. Picard akkor azt mondta, hogy a föderáció egyik "legveszedelmesebb" ellenségei. A DS9-ban a ferengiek(Rom, Nog)azt mondták hogy annyira lemaradott faj voltak hogy még a térhajtóművet is a föderációtól vették. -
#741 Ja, meg ha minden igaz, akkor az 5. filmben az Enterprise a galaxis közepéhez tartott, hogy találkozzanak Istennel. Ahhoz képes elég gyorsan odaértek, vagy mi... -
#740 De Hensenék Hogy a faxomba kerültek a delta kvadránsba??? -
#739 Úgyvan. -
#738 Lehet, mert amit linkeltem, az is arra hivatkozik... :) -
#737 Az a 'Regeneration' rész lehetett, amiben a Cochrane-sztorit fordították a fejetetejére, vagymi. -
#736 Enterprise-t még nem láttam sajna :(
a többi közül nekem a DS-9 jött be legjobban..... -
#735 Enterprisehoz nem igazán tudok én se hozzászólni, de fórumokon nagyon sokan azért (is) voltak/vannak kibukva tőle, mert magasról és nagy ívben tesz a Trek-történelemre, és erre pont valami Borgos dolgot (is) emlegettek példaként. Valószínűleg hasonló a helyzet Hansenék és a Voyager viszonylatában... -
#734 No igen, Cochrane és Lily Sloane megismerték a Borg-ot a First Contactban, ez jó magyarázat, de az ENT-es dolgot nem értem, meg az még mindig nem világos, hogy honnan volt annyi adata Hansen-éknek a Borg-ról. -
#733 Hopp, #728-ról lemaradtam...
Ezt tessék elolvasni. -
#732 Még akkor elolvastam. -
#731 There aren't really any stardates below 1000.
Egyszerű véletlen.
The 4 at the beginning of TNG stardates means 24th century.
Ez szimplán hülyeség, gondolom, még a TNG idején találta ki valaki olyan, aki mindenhol rejett összefüggéseket keres... :)
It wasn't winter on stardate 44012.3.
Írói tévedés. Nem ez az egyetlen a Trekben. ;)
A többit pedig olvasd el ott, ahonnan kimásoltad őket. :DD -
#730 Neked is ! Pótszilveszter? -
#729 logo nájsz.. buék mindenkinek ;]
-
#728 Ja és még egy, amit viszont én nem értek. Első találkozás a borg-gal TNG 'Q-who' rész, 41-2xxx csillagidő, pontosan nemtom. Előtte a borg már felbukkant, 1-2 föderációs kolóniát elpusztított, de mind a TNG idején, ami 4xxxx-es csillagidő. A Voyager 'Dark Frontier' részében vannak 7/9-ed szülei, akik a U.S.S Raven-nel a borg kutatására indultak a 3xxxx-es csillagidőben. Valami legendát kergettek, de annyit tudtak, hogy a Delta Kvadránsban kell a borgot keresni, meg veszélyesek, meg a kicsi Annika egy borg kocka modelljével is játszott, tehát már látták is őket.
Kérdem én, hogy akkor hogyan is ismerték már a borgot, ha 6-7 évvel később bukkannak csak fel?