11588
-
#567 a próféták lenyúlták a dominium flottát a szemetek :(((((
-
#566 hova lettek a hajók? :(((( -
#565 nem tom de tetszenek :)) -
#564 Ezek a támadóvadászok csak itt vannak jelen a sorozatban (tegnapi meg mai ds9 rész)? Mert eddig ilyet nemigen láttam... -
#563 Mind1, akkor majd vki más. -
Borg #562 Az általánosba csak post jogaim vannak, topicot nem tudok módosítani. -
#561 Esetleg az #559/2-ből ki lehetne venni a 'database' szót, simán Star Trek Fórum lenne. Vélemény? -
#560 #557/1! -
#559 Esetleg:
-
#558 Huh, nem raktam sorközt, remélem azért kivehető. -
#557 Néztem pár képet ide bannernek, válasszunk, aztán majd megkérjük Borgot, hogy tegye be nekünk.
-
#556 Pontos számot, plíz, és az emberkéket is bele -
Borg #555 Ha jól számolom olyan 2200-2500 hajóról lehet szó, asszem maradok a 100-as osztónál:) -
#554 -
#553 Attól a párezertől? :DD -
Borg #552 jajám:)
Már rekonstruálom is a csatát egy BC mission képében:) Csak az a baj, ennyi hajótól picit lecsoffad a game:)) -
#551 majd a holnapi -
#550 a mai is jó rész volt. -
#549 Nálam most megy. :) -
#548 lehet, hogy holnap megy (jenki idő szerint!) -
#547 nem müxik az oldal :((( -
#546 Jolene Blalock :
http://www.allsexycelebs.com/pics/jolene_blalock/pictures1.html -
#545 Women of Star Trek -
Borg #544 Na, sikerült 1 rossz képet találnod 7-ről :D -
#543 Csak ennyi zavar igazán benne? -
#542 "mondjuk a voyager szintjét biztos nem fogja elérni ...
de DS9 nél még lehet jobb ..."
Ez ellentmondás. -
#541 Izé... csiripelnek. Franc esne ebbe az egyetemes fordítóba... -
#540 Pedig, ha minden igaz, megvette, állítólag 2004. hetedik hetétől kerül adásba.
A kismadarak egyébként újraszinkronizált VOY 7. évadról is csiriplenek. -
#539 A (valamilyen szempontból) kisebbségi kapitány kimaradt. -
#538 Persze, hogy egyértelmű volt, hogy a Voyagernek haza kell érnie a végén (bár ha én írtam volna a storyline-t akkor könnyen lehet, hogy nem tette volna meg ;)), de ettől még "kitöltésnek" lehetett volna több jó epizódot is írni. mondjuk pl. jobban örültem volna neki, ha több rész szól arról, hogy ők akarnak megszerezni valamit (erőforrás, technológia, térképek, utánpótlás, akármi), és kevesebb arról, hogy a Voyager (ami mégiscsak egy felderítőhajó) játssza az atyaúristent.
Voyager következetlenségekről meg most nincs kedvem írni, elfáradnék benne. :D -
Garfield #537 Megnéztem volna abban, mert az a szűk, testhez símuló ruci igen vadító. -
#536 nem találtam :( -
#535 Na, már semmi baj... Előbb csak egy fehér háttér volt... -
#534 IE alatt mé nem jelenik meg? -
Garfield #533 Tangás nincs? -
#532 Na a kedvedért:
-
Garfield #531 Miért nem volt Hetes egyszer sem bikiniben? -
#530 vmi más probléma? -
Garfield #529 Belenéztem a Voyager-be ma, oszt leesett, mi is zavar igazán:
Vazze, ha ott van Hetes, aki mindig széthekkeli a hajót mindenféle kütyüvel és mindig perfekt a különböző technológiákból, továbbá akiben és akinek a cuccaiban a borg tudásának nagyrésze bennevan, akkor mit pöcsölnek még mindig a Delta Kvadránsban?
(Jó, tudom, akkor az egész sorozat elintézhető lett volna egy egész estét moziban ) -
#528 lol !