11588
-
#647 lol ez a party iszonyat gagyi...... -
#646 "mikor virágzanak a neutrino-k" LOL -
#645 hurrá! ma is van DS megyek és nézem! :DDDDDDD -
#644 de :))) -
#643 megint nem kezdik pontosan :( -
#642 Viszont ! -
Augustus Gigo #641 Star Trekben gazdag új évet mindenkinek! -
#640 -
#639 én kb 7-8 kor kezdek szal DS-9 simán belefér -
#638 :)) -
#637 Lesz, lesz. Amint vége húzok piálni -
#636 #635: Szerintem igen, Viasatot nem szokták izgatni az ünnepek... :)) -
#635 tényleg ma lesz DS-9? -
#634 szvsz a sztori ott volt az egyik legjobb. (legeredetibb) -
#633 Ehh, lassú vagyok... :)
#630: loál, tényleg... :D -
#632 akkor az az igaz, szerintem ott csak a kivitelezés volt kezdetleges (vagyis a kornak megfelelő) viszont a sztori felért néhány új részel.... -
#631 #628: Jaja, az az, az Eredeti Sorozat (The Original Series). Azt hiszem azt a TV3 végig leadta. Ha jól emlékszem, náluk a teljes TOS és a TNG első két (vagy három) évadja ment le. -
#630 Most nézem, se témaindító, de házigizda? -
#629 The original series. -
#628 A TOS az eredeti sorozat Kirk-kel? annó a TV3-n sokat leadtak abból... -
#627 #625: Hát igen, a tuti, hogy azt a sorozatot nem a látány vinné el... :) Csak pl. én praktikusan semmit nem láttam a TOS-ból, de azért érdekelne, akármennyire is "vicces" lehet pl. a díszlet... -
#626 #624: Igen, ezért gondoltam, hogy esetleg másnál lehetnek a jogok, aki nem fogja leadni, de nem fogja eladni sem (vagy csak piszok drágán). -
Borg #625 Az a baj, ezzel egyedül vagy:) (gondolják ők)
A TOSnak messze nem lenne akkora nézettsége, mint egy csillivilli DS9-nak, és ezt ők is tudják. Márpedig a TVnek más nem számít, csak a nézettség. -
#624 hát az MTV (akkor még az volt) leadta nagyon rég, vagy tíz éve, akkor láttam. De anno asszem a TV3 is adott belőle. -
#623 #614: Előbb-utóbb a Viasaton biztos menni fog... :)
Amúgy TOS-t is megvehetnék, érdekelne... Vagy annak a magyarországi jogai másnál vannak? -
#622 de ha mondtok vmit, hogy mi legyen helyette, akkor kicserélem. -
#621 a Voyager is ST, mi meg annak fanjai vagymi, nem az a lényeg szvsz hogy milyen hajó van rajta. Ha a DS9 vagy Defiant lenne, akkor az lenne a baj, ha az Enterprise, akkor meg az. -
#620 nem, de bármikor fel tudok tölteni oda ha kell -
#619 Akkor az én vagyok -
#618 Tuvok, tiéd a cím, ahonnan linkelve van? -
#617 #613: Jaaaaaa, az más... :DD -
Borg #616 Ez a banner tipikusan a mai falvédőről lejött "vojédzser fant" jelképezi, akinek gőze nincs arról mi az a startrek.
Szerintem ki kéne venni onnan. -
#615 Nah a 90-es évek elején még alig éltem... -
Borg #614 Én már a 90-es évek eleje óta nézem, anno az ORF1-en láttam a TOSt, majd a TNGt, a SAT1-en pedig a DS9t, és a VOYt. Aztán azóta még néhányszor itt ott mindegyiket:)
SAT1 is, meg a viasat is adja a mai napig, TOS meg pl a Kabel1-en szokott lenni.
Hogy TNG hol megy most éppen azt nem tudom... -
#613 az nem a Voyager, csak egy intrepid osztályú hajó -
#612 #609: Hát azért ennél kicsit bonyolultabb... :) -
#611 HUÁ! :D
"Véletlenül" Voyageres? -
#610 nesze néktek banner :) -
#609 Hát igen, mivel a voy arról szól, hogy mennek haza, és az kiderül egy két rész után, a DS9-ben meg nemtom :( Asszem annak a fő cselekménye az elcseréltekkel való küzdelem volt nem? -
#608 Én anno a VOY 5. évadja környékén keztem el Treket nézni (Még amikor a Viasat először adta), és az követhető volt még így is, pedig előtte semmiféle Trekes előismerettel nem rendelkeztem. A DS9-nál nem ez a helyzet, ott erőteljesen egymásra épülnek az epizódok.