24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3154 jobb oldalra, ha megoldhato: thx :o) -
#3153 Naaaa!!! A gumiba legalább!!! -
#3152 Szerintem is felejtős a szpemmercsillag... ;D -
#3151 ...és véleményem szerint kapjon egy ezüst csillagot az, akinek a legnagyobb a "hozzászolás/regisztrácio ota eltelt honapok száma" hányados!
(Éne!)
(gyorsan megoldhato..) -
#3150 én csak megerősítettelek... :) -
#3149 Mármint ez válasz a mivan akkor kérdésre! -
#3148 vagy ez... -
#3147 x jön, és beszól... -
#3146 jah, az is fontos lenne, hogy ne szavazhasson minden ujreg... hsz korlát kellene, vagy valami -
#3145 akkor csak azoknak aki igényli... persze igen, jó lenne ha megmaradna a réi reg-em... -
Cat #3144 nem jó, iszonyat nagy kavart hozna a fórumra, az összes régi hozzászólást megbolondítaná
ráadásul mi van ha vki kamuzik vele: "én voltam x, ez az uj nikkem" -
#3143 jaja, megszavazva, kezdheted irni -
#3142 sztem meg az egyszeri nickváltást lehetne behzni mint új opciót... hiszen midnenki változik, és aki beleszokott ebbe a társasgába, már megismerik az emberek... azért nem lenne jó unlimited névváltás, mert akkoris Apocalypse Now!!! lenne, tehát mint a születési dátumot,csak egyszer lehessen... sok fórumozót láttam aki igénybe venné, rég megunt nickjét... -
#3141 csillagokat viszont át fogom tenni jobb oldalra a dátum mellé. -
#3140 legtöbb helyen azért nem működik ez jól, mert rossz a matematikai modell: általában egyszerű számtani átlagot számolnak. de pl. ha simított számtani átlagot, vagy időben súlyozott számtani átlagot számítunk, akkor már kiküszöbölhető, ha valakit hirtelen nagyon lehúzzanak (pl. a jóarc halálbrigád) -
#3139 Én is arra hajtanék :))
Az sokkal különlegesebb, mint a csillag. :) -
#3138 ha lehetne már szavazni, akkor nem biztos :D -
#3137 ja, nagyon jó volna, nekem stabil retek lenne a nickem mellett :D -
#3136 látod, megy ez neked is :D szépek ötlet! -
#3135 vagyis a jóarcok simán fel/leszavaznak bárkit :o))))) -
#3134 Az jó volna :) -
#3133 Megítélős rendszer nagyon jó lenne! -
#3132 szerintem lehetne szavazás 2 hetente, 1-10-ig, aki 8 felett teljesít és kap legalább 30 szavazatot 1 aranycsillag. aki 2 alatt teljesít, az meg mondjuk 1 retek :) -
#3131 szavazás havonta, mindenki csak egy enberre szazavhat, akinek a legtöbb szazavata van, az megy vissza a villába! :D -
#3130 megítélős rendszer lehetne, csak értelmes szisztémát kellene rá kidolgozni. erre várok javaslatokat! -
#3129 nem kell topiknyito, ezüstcsillagot nekem! :D -
#3128 moderátoroknak pici csillag, vaaagy megitélös rendszer, egy másik csillagért? -
#3127 fú, először a topiknyitó eltűntető petíciót vigyétek sikerre aztán lehet újabb petícióba gondolkodni :)) -
#3126 de talán Dzsini is kaphatna :D -
#3125 de a 30e az sok legyen mondjuk 10k!!! :)) -
#3124 ne! inkább legyen csak nekem :D -
#3123 Mé? A gumiban ígyis van akkora spamm, meg flád, hogy még. Ha CSAK ott látszana, az nem bántaná senki arcát, nem? -
#3122 vicceltem csak, spamcsillag biztos nem lesz :) -
K.András #3121 Ez az döntésed el is inditana sok embert a lejtön... -
#3120 Méne? Meg lehet oldani, hogy csak a gumiban legyen látható? -
#3119 Nem kevés egy kicsit? :D -
#3118 jesszusom neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))) -
#3117 szpemcsillagot akartok? mondjuk 30e hozzászólás után 1 ezüstcsillag? :D -
#3116 nem igazán népszerü...
különben mikor lesznek már szpemmer/moderálos csillagok?! -
#3115 hátőőő, éfél van a k... topik ? :)