24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3114 Nem, olyan topikok már nincsenek, mert van moderálás... -
K.András #3113 Ha olyan "josok" irnának bele csak mint te, akkor biztos :) -
#3112 Hátő, sztem nem sok értelme, "K*rva anyád xy" topik nem mutatna ott jól, márpedig ezek a legnépszerűbbek. :D -
#3111 T. Admin!
Nem lehetne megoldani, hogy a Legnépszerűbb témek között legyen gumis topik is? Előre is köszönöm! -
#3110 Jól hangzik, legyen! ;) -
Cat #3109 ja, és tele lenne áltudományos ezoterikus csodákkal, örökmozgókkal meg nullponti energiával... -
#3108 Star Trek megérdemel egy külön kategóriát :DDD -
K.András #3107 Amikor csináltok majd uj kategoriákat,tudományt ne felejtsétek ki pls. -
#3106 turujetek mar le a "A vazz es Bazz beszolas erdete" c. topikot kerem mert hulyeseg volt megnyitnom :( -
K.András #3105 Egyébként külföldön ez divat lett a konkurensek között... -
K.András #3104 Oks. -
#3103 A dologról jelenleg nem nyilatkozom. -
K.András #3102 Meg van már ki miatt kellett "karbantartani"?Vagy nem valoszinü hogy meglesz? -
#3101 karbantartás -
K.András #3100 Mi törpént hogy orákig nem volt SG??? -
#3099 Nem arra, hanem erre gondoltam... -
#3098 Valaki illetékes megtenné végre, hogy gyakrabban benézne az operációs rendszerek fórumába, hisz agyament észlények nem ismerik a fórumkeresőt!!!
Ötödik topik ugyanazon témára -
#3097 Gumis moderák nem kaphatnak hozzászólásmódosítási jogot? Vagy túl veszélyes? -
#3093 St - 2003. 10. 22. 13:19:47
Sg Forum lementese
tiszta szöveg+ az szövegkezeléshez szükséges adatbázis információ 1 db majdnem 1 gigás bináris fájl -
#3092 Fél éve volt 1 db 1 GB-s bináris fájl, talán most se sokkal több, de ez csak a szöveg, meg annak a kezeléséhez szükséges adatok -
#3091 öö éncsak kiváncsiságból merem kérdeni ,hogy mennyi az egész csupasz fórumnak ,csak a beiirt szövegeknek ,a nyers textnek a mérete_? (300mb ,2gb vagym ekkora?) -
#3090 némi ironiát vélek felfedezni...
de jo ötlet :D -
#3089 Inkább jobb lenne, ha a moderátorok hozzászólása mellett cikázó piros-kék-zöld fények "játszanának" valami szép alakzatot! -
#3088 ez jóóóó :D -
#3087 és aszerint, hogy ki hol moderátor, más és más színnel jelennek meg a postjai, és ha felveszi a mod. jogokat akkor pirosan villogó "warning!" felirat is megjelenik, és.... -
#3086 ááá! fuj! :P vmi normálisra, és alig láthatora csillagra gondoltam, vagy +1 választhato szin... -
#3085 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078389548 -
#3084 Persze, hogy látszódjon, be kell kapcsolni a csillagokat :P Meg csak a gumiban látszódna a miénk, mert ott tudunk hekkelni :D -
#3083 Mondjuk ilyen hogy tetszik?
A csillag: -
#3082 Hümm? -
#3081 most reggel jó faszt -
Cat #3080 neked csillagkomplexusod van -
#3079 moderátoroknak külön pici csillag? :) -
#3078 hmmm. igaz. nem szóltam :) -
K.András #3077 Gyerekek csak nekem ilyen lassu SG vagy másnak is??? -
#3076 szpemmercsillagok? :D -
#3075 hwsw-n bebukott a rendszer, itt se lehetne megcsinálni, a "klánok" lenyomnák egymást. Jönne pl. a Jóarc halálbrigád, és aki nem tetszik lenyomnák a rákba :) -
K.András #3074 Igen mert kimaradt egy g-betü :) -
#3073 előbb töröltél? :) -
K.András #3072 Nagy kaki az a rendszer,akkora seggnyalások mennek hogy vicc...