24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
DecenS #4210 + Összességében elégedett (de alkalmanként vannak gondok) -
1. Teljes mértékben
2. Váltanék egy olcsóbbra
3. Váltanék egy gyorsabbra/megbízhatóbbra
4. Nagyon rossz a jelenlegi szolgáltatóm -
Hát nekem eszembe jutott egy olyan, hogy :
"Meg vagy-e elégedve az internetszolgáltatóddal ?"
Csak ki kéne találni valami frappáns válaszlehetőséget, mert az 'igen / nem' elég egyszerű lenne . -
#4189 plzzzz!!!!!! :O) -
beteszek egy ilyen mondtatot:
"plusz még bárki banra kerülhet egyéni mérlegelés alapján"
najó nem, a gond az, hogy ha valaki nem érzi csipőből, hogy "okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik, annak hiába hivatkozol a moderátori alapelvekre. -
mire cseréljem? főszerkesztő szokta cserélgetni nem én :)
de ha mondtok valami jót akkor lecserélem -
Nem hiszed el, de pont most jutott nekem is az eszembe ez a kérdés :P -
Én még mindíg nem értem miért nem tudjátok kiegészíteni a moderálási alapelveket? Akkor nem kellene minden banra került tagnak magyarázkodni miért kapta az 1 vagy több hónapos pihenőt. Kb annyi időbe tellne, mint ez a hozzászólásod megírása... -
St, ha már itt vagy, nem akarod lecserélni a szavazást ? -
kérj meg másokat hogy rakják fel helyetted
-
Soha nem értettem, hogy miért jó 1-2 embernek, hogy ahelyett, hogy szépen kussban elhúzná a belét, mindig visszajön beugat valamit aztán banra rakatja magát. Vajon hősnek hiszi magát? Nekünk érzelem mentes 1 klikk... 
Tipikus példája e stupid emberi magatartásnak Manta/Penta/Magnum/Bunyós Pityu. Most meg Dutch Flander. Érdekesek az emberek
-
Hát ha nem tanultál akkor sutty vissza banra... Ezt most jól megmondtad... 
-
Ugye?
A moderátorok hát nem vissza engedtek? A fenébe, most gondolkozhatok azon a filmes listán. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy lesz rá egy hónapom.
Na mindegy, én is örülök... -
jó, hogy itt vagy újra.. -
Nagyon rosszul látod!
Egyátalán nem tanultam a dologból, ugyanis "néma gyerelnek az anyja sem érti a szavát".
Ezzel ellentétben viszont remélem, ti (moderátorok) tanultatok az esetből: Ha valamit kitöröltök, legyetek oly szívesek szóljatok, mert mint már említettem a modem lassú és nem tudtam, hogy moderátor törölte ki, vagy a hiba miatt megint nem került be. Ezért próbáltam a kép feltételével 2-szer (#4180 /2. pont).
Annyiban viszont tanultam a dologból, hogy többé nem rakok fel képet, hanem egy 12-es karikával ellátott linket szúrok be.
Mellesleg köszi a nagylelkűségeteket a visszaengedésemmel kapcsolatban! -
CK1 #4195 Plz töröljétek -
Szavazás topicto please gyorsan törölni -
cseten megint noname van, privát üzik még mindig kakik.
#4189 plz! -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085747532
Ezt lehet törölni.több okból.
1: rossz helyen van
2: van már ilyen topic jó helyen. -
Már hónapokkal ezelőtt megrendelted az ADSL-t :D -
ezt inkább bannolni kéne :D -

inkább ezt, htx, és sry... :) -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084295739
#7-#8 felesleges és ismételt reklámozás. Témához nincs köze. Pls delete! Nekem nincs oda jogom. -

lécci banernak ide!!! alá pedig a www.ftc.hu linket. Köszönöm!!! :O)) -
Hogyan lehetek én is moderátor a saját topikomban, ez csak a saját fórumon leheccséges? -
nagyon köszönöm! -
bug volt, javítva, elvileg most mennie kellene -
hello!
lehet, hogy nem ez a legjobb hely, ahova írnom kell ezzel kapcsolatban, de az ímélemre nem kaptam választ...
Nem tudok írni a csevegőszobába, mert ez van alá írva:
"Nem vagy bejelentkezve"
De a fórum topikokba tudok írni, ilyenkor azt írja, hogy "Bejelentkezett felhasználó: Z"!
Akkor most hogy is van ez? -
Mivel először fordult elő és hozzászólásodból úgy tűnik tanultál a dologból, ezért visszaengedünk. Ha valamit kitöröl a moderátor, azt ne rakd fel újra.
Köszi -
én is modemes vagyok... de nem sokáig :) -
Helló Dutch Flander vagyok.
1. Utólagosan is elnézést kérek mindenkitől, nem tudtam ugyanis hogy a fa**lógatós, meg a perverz képek mellé nem fér be egy ilyen. Én már csak ilyen bunkó vagyok.
2. Mivel modemmel dolgozok elég lassú (főleg a képeknél) és párszor már történt, hogy hiába a szöveg küldése 1-2 perc után vettem csak észre, hogy mégsem került föl. Mivel az utóbbi időben egyre többször fordult elő ilyen, gondoltam, itt is ez történt.
3. A szövegek viszonylag gyorsan bejönnek nálam, de olyat hogy "ez dúrva", "ilyet ne mán", vagy csak egy nyeszlett kis ejnye-bejnye smájlit, vagy valami "ezt többet ne, jó?", még ennyit se láttam! Erre figyelhetnének a mélyen tisztelt moderátorok, ezzel egy kicsit segítve a modemesek helyzetét. Ha tudtam volna, hogy valamelyik moderátor kitörölte a képemet (szíve joga), minek raktam volna mégegyszer fel?
Tiszteletteljes kérdésem:
- Hogyan tovább?
- Meddig tart a ban?
És örülnék, ha hasonlóan körülírva megtudhatnám valamelyik moderátortól, hogy hogy is van ez.
Köszönettel:
Dutch Flander -
-
csúnya okádékos kép!!!4 -
MIVÓT? -
-
kapott egy banánt
-
Megint berakta!
Szvsz valami retorsion jól eshetne neki, nem? :P -
Véleményem szerint a Humoros aranyosból a #9687 sz. képet lehetne likvidálni.
Htx! -
A Hardver fórumból tüntessétek el a kocsit a Milyen vasad van c. topicból!
Köszönettel:
perempe -
Ez van :) Nálam ez nem gond, mert senkitől nem kapok privát üzenetet :)