24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [HUN]PAStheLoD
    kérj meg másokat hogy rakják fel helyetted
  • St
    Soha nem értettem, hogy miért jó 1-2 embernek, hogy ahelyett, hogy szépen kussban elhúzná a belét, mindig visszajön beugat valamit aztán banra rakatja magát. Vajon hősnek hiszi magát? Nekünk érzelem mentes 1 klikk...

Tipikus példája e stupid emberi magatartásnak Manta/Penta/Magnum/Bunyós Pityu. Most meg Dutch Flander. Érdekesek az emberek
  • St
    Hát ha nem tanultál akkor sutty vissza banra... Ezt most jól megmondtad...
  • Dutch Flander
    Ugye?

A moderátorok hát nem vissza engedtek? A fenébe, most gondolkozhatok azon a filmes listán. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy lesz rá egy hónapom.

Na mindegy, én is örülök...
  • LittleL
    jó, hogy itt vagy újra..
  • Dutch Flander
    Nagyon rosszul látod!

Egyátalán nem tanultam a dologból, ugyanis "néma gyerelnek az anyja sem érti a szavát".
    Ezzel ellentétben viszont remélem, ti (moderátorok) tanultatok az esetből: Ha valamit kitöröltök, legyetek oly szívesek szóljatok, mert mint már említettem a modem lassú és nem tudtam, hogy moderátor törölte ki, vagy a hiba miatt megint nem került be. Ezért próbáltam a kép feltételével 2-szer (#4180 /2. pont).

Annyiban viszont tanultam a dologból, hogy többé nem rakok fel képet, hanem egy 12-es karikával ellátott linket szúrok be.

Mellesleg köszi a nagylelkűségeteket a visszaengedésemmel kapcsolatban!
  • CK1
    Plz töröljétek
  • Adam5
    Szavazás topicto please gyorsan törölni
  • mukika
    cseten megint noname van, privát üzik még mindig kakik.

#4189 plz!
  • Csacsi
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085747532

Ezt lehet törölni.több okból.
    1: rossz helyen van
    2: van már ilyen topic jó helyen.
  • Taranov
    Már hónapokkal ezelőtt megrendelted az ADSL-t :D
  • Laalee
    ezt inkább bannolni kéne :D
  • mukika

inkább ezt, htx, és sry... :)
  • Pheel
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084295739

#7-#8 felesleges és ismételt reklámozás. Témához nincs köze. Pls delete! Nekem nincs oda jogom.
  • mukika

lécci banernak ide!!! alá pedig a www.ftc.hu linket. Köszönöm!!! :O))
  • Tetsuo
    Hogyan lehetek én is moderátor a saját topikomban, ez csak a saját fórumon leheccséges?
  • Z
    nagyon köszönöm!
  • St
    bug volt, javítva, elvileg most mennie kellene
  • Z
    hello!

lehet, hogy nem ez a legjobb hely, ahova írnom kell ezzel kapcsolatban, de az ímélemre nem kaptam választ...

Nem tudok írni a csevegőszobába, mert ez van alá írva:
    "Nem vagy bejelentkezve"

De a fórum topikokba tudok írni, ilyenkor azt írja, hogy "Bejelentkezett felhasználó: Z"!

Akkor most hogy is van ez?
  • St
    Mivel először fordult elő és hozzászólásodból úgy tűnik tanultál a dologból, ezért visszaengedünk. Ha valamit kitöröl a moderátor, azt ne rakd fel újra.

Köszi
  • PResident Evil
    én is modemes vagyok... de nem sokáig :)
  • MX Maximus
    Helló Dutch Flander vagyok.

1. Utólagosan is elnézést kérek mindenkitől, nem tudtam ugyanis hogy a fa**lógatós, meg a perverz képek mellé nem fér be egy ilyen. Én már csak ilyen bunkó vagyok.

2. Mivel modemmel dolgozok elég lassú (főleg a képeknél) és párszor már történt, hogy hiába a szöveg küldése 1-2 perc után vettem csak észre, hogy mégsem került föl. Mivel az utóbbi időben egyre többször fordult elő ilyen, gondoltam, itt is ez történt.

3. A szövegek viszonylag gyorsan bejönnek nálam, de olyat hogy "ez dúrva", "ilyet ne mán", vagy csak egy nyeszlett kis ejnye-bejnye smájlit, vagy valami "ezt többet ne, jó?", még ennyit se láttam! Erre figyelhetnének a mélyen tisztelt moderátorok, ezzel egy kicsit segítve a modemesek helyzetét. Ha tudtam volna, hogy valamelyik moderátor kitörölte a képemet (szíve joga), minek raktam volna mégegyszer fel?

Tiszteletteljes kérdésem:
    - Hogyan tovább?
    - Meddig tart a ban?

És örülnék, ha hasonlóan körülírva megtudhatnám valamelyik moderátortól, hogy hogy is van ez.

Köszönettel:
    Dutch Flander
  • RelakSfromhome
  • mukika
    csúnya okádékos kép!!!4
  • tomsolo
    MIVÓT?
  • mukika
  • St
    kapott egy banánt
  • RelakS
    Megint berakta!
    Szvsz valami retorsion jól eshetne neki, nem? :P
  • RelakS
    Véleményem szerint a Humoros aranyosból a #9687 sz. képet lehetne likvidálni.

Htx!
  • perempe
    A Hardver fórumból tüntessétek el a kocsit a Milyen vasad van c. topicból!

Köszönettel:
    perempe
  • Taranov
    Ez van :) Nálam ez nem gond, mert senkitől nem kapok privát üzenetet :)
  • bogyoka
    Én is így vagyok, a privivel, hogy amit már elolvastam, másnap még mindig jelzi, és ha a topicokba is bemegyek, ott van mindig, hogy privát üzenetem érkezett, holott, már válaszoltam is rá, nagyon zavaró. De hiába töröltem, azt is kipróbáltam már, akkor is jelezte.
  • Taranov
    Nem lehet, hogy a köszöntők késtek az üznet elküldésével? :)
  • PResident Evil
    ehhh... nekem is csak a privátüzenettekkel van bajom... most kaptam meg 2őt a szülinapom alkalmából, ami 18án volt... :)
  • cSuwwi
    Service Temporarily Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Már sokadszorra látom ezt, az elmúlt pár napban. Hajnali fél kettőkor, nem hiszem, hogy akkora forgalom lenne, hogy elérhetetlen a szerver. Gondoltam szólok...
  • Ams
    thx
  • Guest
    #4161: St mondta, hogy szóljanak, ha lejárt az 1 hónap, sazl...
  • HuAn82
    Kötekedni sem szép dolog.
  • [Walaki]D`Lair
    Persze, bekopizta ide a reklámot, amit azóta ki is szedtek...húúúú de ronda garázda dolog!
  • [Walaki]D`Lair
    Hát te miről beszélsz komám?