24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • DecenS
    + Összességében elégedett (de alkalmanként vannak gondok)
  • Taranov
    1. Teljes mértékben
    2. Váltanék egy olcsóbbra
    3. Váltanék egy gyorsabbra/megbízhatóbbra
    4. Nagyon rossz a jelenlegi szolgáltatóm
  • Tuvok #4208
    Hát nekem eszembe jutott egy olyan, hogy :

"Meg vagy-e elégedve az internetszolgáltatóddal ?"

Csak ki kéne találni valami frappáns válaszlehetőséget, mert az 'igen / nem' elég egyszerű lenne .
  • mukika
    #4189 plzzzz!!!!!! :O)
  • St
    beteszek egy ilyen mondtatot:
    "plusz még bárki banra kerülhet egyéni mérlegelés alapján"

najó nem, a gond az, hogy ha valaki nem érzi csipőből, hogy "okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik, annak hiába hivatkozol a moderátori alapelvekre.
  • St
    mire cseréljem? főszerkesztő szokta cserélgetni nem én :)
    de ha mondtok valami jót akkor lecserélem
  • Mighty
    Nem hiszed el, de pont most jutott nekem is az eszembe ez a kérdés :P
  • Mighty
    Én még mindíg nem értem miért nem tudjátok kiegészíteni a moderálási alapelveket? Akkor nem kellene minden banra került tagnak magyarázkodni miért kapta az 1 vagy több hónapos pihenőt. Kb annyi időbe tellne, mint ez a hozzászólásod megírása...
  • Tuvok #4202
    St, ha már itt vagy, nem akarod lecserélni a szavazást ?
  • [HUN]PAStheLoD
    kérj meg másokat hogy rakják fel helyetted
  • St
    Soha nem értettem, hogy miért jó 1-2 embernek, hogy ahelyett, hogy szépen kussban elhúzná a belét, mindig visszajön beugat valamit aztán banra rakatja magát. Vajon hősnek hiszi magát? Nekünk érzelem mentes 1 klikk...

Tipikus példája e stupid emberi magatartásnak Manta/Penta/Magnum/Bunyós Pityu. Most meg Dutch Flander. Érdekesek az emberek
  • St
    Hát ha nem tanultál akkor sutty vissza banra... Ezt most jól megmondtad...
  • Dutch Flander
    Ugye?

A moderátorok hát nem vissza engedtek? A fenébe, most gondolkozhatok azon a filmes listán. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy lesz rá egy hónapom.

Na mindegy, én is örülök...
  • LittleL
    jó, hogy itt vagy újra..
  • Dutch Flander
    Nagyon rosszul látod!

Egyátalán nem tanultam a dologból, ugyanis "néma gyerelnek az anyja sem érti a szavát".
    Ezzel ellentétben viszont remélem, ti (moderátorok) tanultatok az esetből: Ha valamit kitöröltök, legyetek oly szívesek szóljatok, mert mint már említettem a modem lassú és nem tudtam, hogy moderátor törölte ki, vagy a hiba miatt megint nem került be. Ezért próbáltam a kép feltételével 2-szer (#4180 /2. pont).

Annyiban viszont tanultam a dologból, hogy többé nem rakok fel képet, hanem egy 12-es karikával ellátott linket szúrok be.

Mellesleg köszi a nagylelkűségeteket a visszaengedésemmel kapcsolatban!
  • CK1
    Plz töröljétek
  • Adam5
    Szavazás topicto please gyorsan törölni
  • mukika
    cseten megint noname van, privát üzik még mindig kakik.

#4189 plz!
  • Csacsi
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085747532

Ezt lehet törölni.több okból.
    1: rossz helyen van
    2: van már ilyen topic jó helyen.
  • Taranov
    Már hónapokkal ezelőtt megrendelted az ADSL-t :D
  • Laalee
    ezt inkább bannolni kéne :D
  • mukika

inkább ezt, htx, és sry... :)
  • Pheel
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084295739

#7-#8 felesleges és ismételt reklámozás. Témához nincs köze. Pls delete! Nekem nincs oda jogom.
  • mukika

lécci banernak ide!!! alá pedig a www.ftc.hu linket. Köszönöm!!! :O))
  • Tetsuo
    Hogyan lehetek én is moderátor a saját topikomban, ez csak a saját fórumon leheccséges?
  • Z
    nagyon köszönöm!
  • St
    bug volt, javítva, elvileg most mennie kellene
  • Z
    hello!

lehet, hogy nem ez a legjobb hely, ahova írnom kell ezzel kapcsolatban, de az ímélemre nem kaptam választ...

Nem tudok írni a csevegőszobába, mert ez van alá írva:
    "Nem vagy bejelentkezve"

De a fórum topikokba tudok írni, ilyenkor azt írja, hogy "Bejelentkezett felhasználó: Z"!

Akkor most hogy is van ez?
  • St
    Mivel először fordult elő és hozzászólásodból úgy tűnik tanultál a dologból, ezért visszaengedünk. Ha valamit kitöröl a moderátor, azt ne rakd fel újra.

Köszi
  • PResident Evil
    én is modemes vagyok... de nem sokáig :)
  • MX Maximus
    Helló Dutch Flander vagyok.

1. Utólagosan is elnézést kérek mindenkitől, nem tudtam ugyanis hogy a fa**lógatós, meg a perverz képek mellé nem fér be egy ilyen. Én már csak ilyen bunkó vagyok.

2. Mivel modemmel dolgozok elég lassú (főleg a képeknél) és párszor már történt, hogy hiába a szöveg küldése 1-2 perc után vettem csak észre, hogy mégsem került föl. Mivel az utóbbi időben egyre többször fordult elő ilyen, gondoltam, itt is ez történt.

3. A szövegek viszonylag gyorsan bejönnek nálam, de olyat hogy "ez dúrva", "ilyet ne mán", vagy csak egy nyeszlett kis ejnye-bejnye smájlit, vagy valami "ezt többet ne, jó?", még ennyit se láttam! Erre figyelhetnének a mélyen tisztelt moderátorok, ezzel egy kicsit segítve a modemesek helyzetét. Ha tudtam volna, hogy valamelyik moderátor kitörölte a képemet (szíve joga), minek raktam volna mégegyszer fel?

Tiszteletteljes kérdésem:
    - Hogyan tovább?
    - Meddig tart a ban?

És örülnék, ha hasonlóan körülírva megtudhatnám valamelyik moderátortól, hogy hogy is van ez.

Köszönettel:
    Dutch Flander
  • RelakSfromhome
  • mukika
    csúnya okádékos kép!!!4
  • tomsolo
    MIVÓT?
  • mukika
  • St
    kapott egy banánt
  • RelakS
    Megint berakta!
    Szvsz valami retorsion jól eshetne neki, nem? :P
  • RelakS
    Véleményem szerint a Humoros aranyosból a #9687 sz. képet lehetne likvidálni.

Htx!
  • perempe
    A Hardver fórumból tüntessétek el a kocsit a Milyen vasad van c. topicból!

Köszönettel:
    perempe
  • Taranov
    Ez van :) Nálam ez nem gond, mert senkitől nem kapok privát üzenetet :)