24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
loál . -
sőt, hozok magammal még egy embert ! :) -
én már decemberig lerendeztem magam :) -
segít, ha újra VIP leszek ? :)) -
hát, legyen :) vagy összedobjuk mi a pénzt az új szerverre ;) -
Ezt valahogy sejtettem. :/
Mintha már mondta volna valaki, hogy bizonyos támogatókat keresnek, több-kevesebb sikerrel...
Reméljük lesz belőle valami. :) -
3 dolog kellene hozzá, amiből egyik sincs... pénz, pénz és pénz. -
külön kéne szedni pl. a fórumot, mert szerintem a legtöbben ezt használják, vagy a fórumot is több szerverre bontani, akkor csökkenne a terhelés, bár egy kicsit lassulna is. Biztos van valami megoldás. -
üdv! Alázattal kérem a sacred topic, sacred logoját erre lecserélni, köszönöm!
-
hu, majd St elmondja... valami Athlon XP ha jólrémlik... -
milyen szerver van? -
hát igen, az üzemórák gyarapodnak, az élettartam meg szépen lassan csökken ... -
persze, szerverteremben van meg minden gondolom...
csúnyán túl van terhelve, és azt a legjobb oprendszer meg engine se bírja sokáig... és a hardver se szereti ha mondjuk egész nap tekerni kell a vinyót, mert swappolgat... -
Ilyen öreg szegény ?
Egyébként a helyet nem hűtik, ahol a szerver van ? a legtöbb szolg . hűtött, porfilterezett helyet tárolja a szervereit . -
elöregedett-elhasználódott
volt (van?) baja túlmelegedéssel is -
vagy kicsit porcicás imitt-amott ? -
melege van talán ? -
Mitől? Ilyet még nem hallottam... -
halódik a szerver, rebootolgat néha (leállások), meg minden baja van... -
Másnak is feltűnően lassú az SG? -
Na igen. -
-
Én sem zártam volna be, hanem töröltem volna. :D
Hirdessen az SG apróban! :D -
-
lóvét, hahaha, az még éhenhalni is kevés :D -
Más kérdés, hogy megnyitni se kellett volna, mert nem az általánosba való. Kellene egy szolgáltatók / szolgáltatások főkategória, esetleg oda -
Én nem zártam volna be, sztem a google-nak már nem kell a reklám, ha itt írnak róla, nemigazán számít annak. -
Ha nem szolgáltatna, nem lenne mit reklámozni, egyébként meg a srácnak mi haszna van abból, hogy egy e-mailszolgáltatást reklámoz ?
És az SG-nek mi belőle a hátránya ? -
Egyiket azért látod, hogy használhasd a portált, a másikat meg azért, hogy valakinek jó legyen gyakorlatilag szolgáltatás nélkül. -
Éspedig ? Egyikért fizetnek, másikért nem ? -
Azért van különbség. -
reklám ... -
Azok az SG reklámjai, amiből kapják a lóvét... -
És a fenti banner ? Meg az az inviteles reklám, ami a szövegmező és a postok közt volt ? -
Ez egy ajánlat, egy felhívás, aminek itt nincs helye. Szerintem jogosan lett lezárva a topik. -
Hogy reklám, vagy sem nem attól függ, hogy felszólít, vagy kijelent . A TV reklámokban se mondják, hogy vedd meg ezt vagy azt, hanem csak bemutatják . -
Hi!Légyszi töröljétek ezt a topicot mert nincs érteleme.
-
Végig permission denied, asszem... Lehet, hogy linkvédelem, de nemtudom... -
Moderátornak!
A "Sport" fórumban a "FORMA 1" topicban megnézné valaki miért nem jók a linkek #11678-tól? -
"Szeretnél egy 1000 MByte-s google-s gmail.com e-mail címet ?
Már készítettél computeres grafikákat ?
Ez a pályázat Neked szól :)"
Ez a hsz. azért inkább kimeríti a reklám fogalmát, mint bármelyik topik a Hardver-ben.