24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4362 hu, majd St elmondja... valami Athlon XP ha jólrémlik... -
#4361 milyen szerver van? -
#4360 hát igen, az üzemórák gyarapodnak, az élettartam meg szépen lassan csökken ... -
#4359 persze, szerverteremben van meg minden gondolom...
csúnyán túl van terhelve, és azt a legjobb oprendszer meg engine se bírja sokáig... és a hardver se szereti ha mondjuk egész nap tekerni kell a vinyót, mert swappolgat... -
#4358 Ilyen öreg szegény ?
Egyébként a helyet nem hűtik, ahol a szerver van ? a legtöbb szolg . hűtött, porfilterezett helyet tárolja a szervereit . -
#4357 elöregedett-elhasználódott
volt (van?) baja túlmelegedéssel is -
#4356 vagy kicsit porcicás imitt-amott ? -
#4355 melege van talán ? -
#4354 Mitől? Ilyet még nem hallottam... -
#4353 halódik a szerver, rebootolgat néha (leállások), meg minden baja van... -
#4352 Másnak is feltűnően lassú az SG? -
#4351 Na igen. -
#4350 -
#4349 Én sem zártam volna be, hanem töröltem volna. :D
Hirdessen az SG apróban! :D -
#4348 -
#4347 lóvét, hahaha, az még éhenhalni is kevés :D -
#4346 Más kérdés, hogy megnyitni se kellett volna, mert nem az általánosba való. Kellene egy szolgáltatók / szolgáltatások főkategória, esetleg oda -
#4345 Én nem zártam volna be, sztem a google-nak már nem kell a reklám, ha itt írnak róla, nemigazán számít annak. -
#4344 Ha nem szolgáltatna, nem lenne mit reklámozni, egyébként meg a srácnak mi haszna van abból, hogy egy e-mailszolgáltatást reklámoz ?
És az SG-nek mi belőle a hátránya ? -
#4343 Egyiket azért látod, hogy használhasd a portált, a másikat meg azért, hogy valakinek jó legyen gyakorlatilag szolgáltatás nélkül. -
#4342 Éspedig ? Egyikért fizetnek, másikért nem ? -
#4341 Azért van különbség. -
#4340 reklám ... -
#4339 Azok az SG reklámjai, amiből kapják a lóvét... -
#4338 És a fenti banner ? Meg az az inviteles reklám, ami a szövegmező és a postok közt volt ? -
#4337 Ez egy ajánlat, egy felhívás, aminek itt nincs helye. Szerintem jogosan lett lezárva a topik. -
#4336 Hogy reklám, vagy sem nem attól függ, hogy felszólít, vagy kijelent . A TV reklámokban se mondják, hogy vedd meg ezt vagy azt, hanem csak bemutatják . -
#4335 Hi!Légyszi töröljétek ezt a topicot mert nincs érteleme.
-
#4334 Végig permission denied, asszem... Lehet, hogy linkvédelem, de nemtudom... -
#4333 Moderátornak!
A "Sport" fórumban a "FORMA 1" topicban megnézné valaki miért nem jók a linkek #11678-tól? -
#4332 "Szeretnél egy 1000 MByte-s google-s gmail.com e-mail címet ?
Már készítettél computeres grafikákat ?
Ez a pályázat Neked szól :)"
Ez a hsz. azért inkább kimeríti a reklám fogalmát, mint bármelyik topik a Hardver-ben. -
#4331 ennyi erővel a fél Hardware fórum zárható lenne ... -
#4330 #4 -
#4329 ezt miért zártátok be? -
#4328 nekem is van ilyen. -
#4327 jah, utána meg van hogy egy napra rá meg a topikokba is :DD -
#4326 Privát üzenet elolvasásáról érkező rendszerüzenet CSAK a fórum kezdőlapján jelenik meg . Gondoltam szólok . -
#4325 ok, logoműhely és cset. thx. -
#4324 kritika bannánt kér... -
#4323 a szpem káros hatása :D