24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4242 szerintem itt pont a hanggal van a bibi, mert azt hogy ellenőrzöd le php-vel, hogy van-e hang a feltöltendő logóban?
Már csak az kéne, hogy 10 különféle logó egyszerre elkezdjen zenélni. A múltkor is mekkora balhét csaptatok a kopogós banner miatt... -
#4241 1: Abuse?
2: Ha valami hangos lesz, úgy is fogunk sírni, nem (emlékezz a felvillanyozó autóreklámra, meg a kopogós startlapra) -
#4240 akkor mindegyiket ellenőrizgetni kellene feltöltéskor, ráadásul linkelni nehezebb/lehet bele linket rakni... túl sok mindenre jó a flash és agyon lenne abuse-olva -
#4239 Fleshes logó nem lehetne? Szabályok (méret pixelre, bájtra tartalomra) ua, mint az anim gif-re, azzal együtt, hogy nem lehet hangja. -
#4238 Mostmár de .
És lusta dög !!! :P -
#4237 milyen igaz. :D -
#4236 nahát ehh !!! -
DecenS #4235 Nekem az is megfelelne... -
-
#4233 A te usereden keresztül írt? Wow. -
#4232 nem csak az életkor számít... (lenne hirtelen pár példám ;) ) -
#4231 Inkább 1 év vagy 1,5 év lenne akkor az ász. -
#4230 Kűdd el ide is ;)
(lusta vagyok, azért van két nikkem :D) -
#4229 Mindenképpen :) -
#4228 Hát erre tutira nem :D -
Szerintem korhatárhoz kellene kötni a fórum használatot :D -
#4226 küldtem 1 privt, de asszem a másik nickedre :) -
DecenS #4225 Meg mondjuk az sem lenne egy elvetemült dolog, ha pl. fél év (180 nap) abuse után a regizett nick törlődne automatikusan. -
#4224 Megoldás, a permbannolt nevek egy év után felszabadulhatnának pl... -
#4223 igazis... :) -
#4222 Kár, pedig van pár olyan név, amit még 2001-ben leregeltek, és azóta nem volt használva, egyesek meg szívesen használnák ... -
#4221 Csuwwi: hagyd, felesleges.. -
#4220 Törölni nem fognak senkit, ez már egy párszor le lett tisztázva, hogy ne lehessen regisztrálni olyan névvel. -
#4219 ÁÁÁ! Olvass vissza egy kicsit! Dutchot kizárták, és én egyetértek vele. Így az én useremen keresztül írt.
Van még userem?! -
#4217 hát, van akinek még van mit tanulnia... -
#4216 skizofrén vagy?? -
#4215 "nem, mert szélessávról nyomom"
Na itt véleménye annak, aki nem ...
Egyébként HUÁ ! -
#4214 "..."okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik...", de a faroklógatóst igen (#9683), mi? Vagy csak azért lehet azokat eltűrni, mert VIP szúrta be?
Banoljál engem is ki bazdmeg! Nem ő volt a hibás! Nem is hős akar lenni! Nem tudsz olvasni?
Ha most kizársz engem is, azzal beleegyezel abba hogy te tényleg rohadtul nem tudsz olvasni.
A ROHADT MODEM MIATT VAN OLYAN, HOGY A KÉPET, SZÖVEGET NEM RAKJA BE ELSŐRE! EZ ESETT MEG ITT IS. HONNAN A FRANCBÓL TUDJA, HOGY KITÖRÖLTE A MODERÁTOR?
Nem fogok én sem kussban maradni, ha nem én voltam a hibás!
Ha ez volt az utolső üzenetem, akkor sziasztok! (MX Maximus)
Dutch vagyok!
Fáj az igazság, faszikám? Tudod mit? Töröld ki örökre a regisztrációmat, mert a szememben egy életre elástad magadat, meg ezt az általam eddig kedvelt fórumot is.
Csak elötte leírhatnád, hogy mégis mi a retkes szart tanulhattam volna az esetből! Annyit tanultam, hogy a modemesek dögöljenek meg, a fórumban nincs megértés, és a legfontosabb, ha a moderátor hibázik, soha nem látja be, fel se fogja! Ha te is moderátor vagy, úgy csak sajnálni tudlak, te köcsög!
Befejeztem örökre!
Szevasztok... -
#4213 St ?
#4208-9 -
#4212 -
#4211 Mikor lesznek uj csillagok?
1. Nem lesznek, sry
2. Legyenek!
3. Mikó?
4. Ma eSte
5. Haggyá!
6. -
DecenS #4210 + Összességében elégedett (de alkalmanként vannak gondok) -
#4209 1. Teljes mértékben
2. Váltanék egy olcsóbbra
3. Váltanék egy gyorsabbra/megbízhatóbbra
4. Nagyon rossz a jelenlegi szolgáltatóm -
#4208 Hát nekem eszembe jutott egy olyan, hogy :
"Meg vagy-e elégedve az internetszolgáltatóddal ?"
Csak ki kéne találni valami frappáns válaszlehetőséget, mert az 'igen / nem' elég egyszerű lenne . -
#4207 #4189 plzzzz!!!!!! :O) -
#4206 beteszek egy ilyen mondtatot:
"plusz még bárki banra kerülhet egyéni mérlegelés alapján"
najó nem, a gond az, hogy ha valaki nem érzi csipőből, hogy "okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik, annak hiába hivatkozol a moderátori alapelvekre. -
#4205 mire cseréljem? főszerkesztő szokta cserélgetni nem én :)
de ha mondtok valami jót akkor lecserélem -
#4204 Nem hiszed el, de pont most jutott nekem is az eszembe ez a kérdés :P -
#4203 Én még mindíg nem értem miért nem tudjátok kiegészíteni a moderálási alapelveket? Akkor nem kellene minden banra került tagnak magyarázkodni miért kapta az 1 vagy több hónapos pihenőt. Kb annyi időbe tellne, mint ez a hozzászólásod megírása... -
#4202 St, ha már itt vagy, nem akarod lecserélni a szavazást ?