24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • cSuwwi
    szerintem itt pont a hanggal van a bibi, mert azt hogy ellenőrzöd le php-vel, hogy van-e hang a feltöltendő logóban?
    Már csak az kéne, hogy 10 különféle logó egyszerre elkezdjen zenélni. A múltkor is mekkora balhét csaptatok a kopogós banner miatt...
  • RelakSfromhome
    1: Abuse?
    2: Ha valami hangos lesz, úgy is fogunk sírni, nem (emlékezz a felvillanyozó autóreklámra, meg a kopogós startlapra)
  • Dzsini
    akkor mindegyiket ellenőrizgetni kellene feltöltéskor, ráadásul linkelni nehezebb/lehet bele linket rakni... túl sok mindenre jó a flash és agyon lenne abuse-olva
  • RelakSfromhome
    Fleshes logó nem lehetne? Szabályok (méret pixelre, bájtra tartalomra) ua, mint az anim gif-re, azzal együtt, hogy nem lehet hangja.
  • Tuvok #4238
    Mostmár de .
    És lusta dög !!! :P
  • aybabtu
    milyen igaz. :D
  • Tuvok #4236
    nahát ehh !!!
  • DecenS
    Nekem az is megfelelne...
  • RelakSfromhome

(16)

• Taranov
    A te usereden keresztül írt? Wow.
  • Dzsini
    nem csak az életkor számít... (lenne hirtelen pár példám ;) )
  • Taranov
    Inkább 1 év vagy 1,5 év lenne akkor az ász.
  • RelakSfromhome
    Kűdd el ide is ;)

(lusta vagyok, azért van két nikkem :D)
  • Taranov
    Mindenképpen :)
  • RelakSfromhome
    Hát erre tutira nem :D
  • St

Szerintem korhatárhoz kellene kötni a fórum használatot :D
  • Tuvok #4226
    küldtem 1 privt, de asszem a másik nickedre :)
  • DecenS
    Meg mondjuk az sem lenne egy elvetemült dolog, ha pl. fél év (180 nap) abuse után a regizett nick törlődne automatikusan.
  • RelakSfromhome
    Megoldás, a permbannolt nevek egy év után felszabadulhatnának pl...
  • cSuwwi
    igazis... :)
  • Tuvok #4222
    Kár, pedig van pár olyan név, amit még 2001-ben leregeltek, és azóta nem volt használva, egyesek meg szívesen használnák ...
  • Dzsini
    Csuwwi: hagyd, felesleges..
  • cSuwwi
    Törölni nem fognak senkit, ez már egy párszor le lett tisztázva, hogy ne lehessen regisztrálni olyan névvel.
  • MX Maximus
    ÁÁÁ! Olvass vissza egy kicsit! Dutchot kizárták, és én egyetértek vele. Így az én useremen keresztül írt.

Van még userem?!
  • Dzsini
    hát, van akinek még van mit tanulnia...
  • Taranov
    skizofrén vagy??
  • Tuvok #4215
    "nem, mert szélessávról nyomom"

Na itt véleménye annak, aki nem ...
    Egyébként HUÁ !
  • MX Maximus
    "..."okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik...", de a faroklógatóst igen (#9683), mi? Vagy csak azért lehet azokat eltűrni, mert VIP szúrta be?

Banoljál engem is ki bazdmeg! Nem ő volt a hibás! Nem is hős akar lenni! Nem tudsz olvasni?

Ha most kizársz engem is, azzal beleegyezel abba hogy te tényleg rohadtul nem tudsz olvasni.

A ROHADT MODEM MIATT VAN OLYAN, HOGY A KÉPET, SZÖVEGET NEM RAKJA BE ELSŐRE! EZ ESETT MEG ITT IS. HONNAN A FRANCBÓL TUDJA, HOGY KITÖRÖLTE A MODERÁTOR?

Nem fogok én sem kussban maradni, ha nem én voltam a hibás!

Ha ez volt az utolső üzenetem, akkor sziasztok! (MX Maximus)

Dutch vagyok!

Fáj az igazság, faszikám? Tudod mit? Töröld ki örökre a regisztrációmat, mert a szememben egy életre elástad magadat, meg ezt az általam eddig kedvelt fórumot is.
    Csak elötte leírhatnád, hogy mégis mi a retkes szart tanulhattam volna az esetből! Annyit tanultam, hogy a modemesek dögöljenek meg, a fórumban nincs megértés, és a legfontosabb, ha a moderátor hibázik, soha nem látja be, fel se fogja! Ha te is moderátor vagy, úgy csak sajnálni tudlak, te köcsög!

Befejeztem örökre!
    Szevasztok...
  • Tuvok #4213
    St ?
    #4208-9
  • Tuvok #4212
  • Pyx #4211
    Mikor lesznek uj csillagok?
    1. Nem lesznek, sry
    2. Legyenek!
    3. Mikó?
    4. Ma eSte
    5. Haggyá!
    6.
  • DecenS
    + Összességében elégedett (de alkalmanként vannak gondok)
  • Taranov
    1. Teljes mértékben
    2. Váltanék egy olcsóbbra
    3. Váltanék egy gyorsabbra/megbízhatóbbra
    4. Nagyon rossz a jelenlegi szolgáltatóm
  • Tuvok #4208
    Hát nekem eszembe jutott egy olyan, hogy :

"Meg vagy-e elégedve az internetszolgáltatóddal ?"

Csak ki kéne találni valami frappáns válaszlehetőséget, mert az 'igen / nem' elég egyszerű lenne .
  • mukika
    #4189 plzzzz!!!!!! :O)
  • St
    beteszek egy ilyen mondtatot:
    "plusz még bárki banra kerülhet egyéni mérlegelés alapján"

najó nem, a gond az, hogy ha valaki nem érzi csipőből, hogy "okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik, annak hiába hivatkozol a moderátori alapelvekre.
  • St
    mire cseréljem? főszerkesztő szokta cserélgetni nem én :)
    de ha mondtok valami jót akkor lecserélem
  • Mighty
    Nem hiszed el, de pont most jutott nekem is az eszembe ez a kérdés :P
  • Mighty
    Én még mindíg nem értem miért nem tudjátok kiegészíteni a moderálási alapelveket? Akkor nem kellene minden banra került tagnak magyarázkodni miért kapta az 1 vagy több hónapos pihenőt. Kb annyi időbe tellne, mint ez a hozzászólásod megírása...
  • Tuvok #4202
    St, ha már itt vagy, nem akarod lecserélni a szavazást ?