1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • MX Maximus
    Helló Dutch Flander vagyok.

1. Utólagosan is elnézést kérek mindenkitől, nem tudtam ugyanis hogy a fa**lógatós, meg a perverz képek mellé nem fér be egy ilyen. Én már csak ilyen bunkó vagyok.

2. Mivel modemmel dolgozok elég lassú (főleg a képeknél) és párszor már történt, hogy hiába a szöveg küldése 1-2 perc után vettem csak észre, hogy mégsem került föl. Mivel az utóbbi időben egyre többször fordult elő ilyen, gondoltam, itt is ez történt.

3. A szövegek viszonylag gyorsan bejönnek nálam, de olyat hogy "ez dúrva", "ilyet ne mán", vagy csak egy nyeszlett kis ejnye-bejnye smájlit, vagy valami "ezt többet ne, jó?", még ennyit se láttam! Erre figyelhetnének a mélyen tisztelt moderátorok, ezzel egy kicsit segítve a modemesek helyzetét. Ha tudtam volna, hogy valamelyik moderátor kitörölte a képemet (szíve joga), minek raktam volna mégegyszer fel?

Tiszteletteljes kérdésem:
    - Hogyan tovább?
    - Meddig tart a ban?

És örülnék, ha hasonlóan körülírva megtudhatnám valamelyik moderátortól, hogy hogy is van ez.

Köszönettel:
    Dutch Flander