24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4282 Donguba bocsánat :-) -
#4281 Guba kérdezi h meddig lesz Banon? -
#4280 ezt nem én nyitottam de mégis engem ír ki témaindítónak, mármint a Punker nick-emet, szal valamit csináljatok vele plz -
#4279 a usert is törölhetitek, nem teljesen ép, kösz. -
#4278 én is azt akartam mondani, csak elírtam :) -
#4277 Innen a #1310-es hozzászólást töröljétek plz.. -
#4276 szerintem az ilyen esetek végett kéne egy kb. 24 órás figyelmeztető bant csinálni, hogy a következő ilyen esetnél jön az 1 hónapos/végleges.
Persze úgy, hogy a delikvens tudjon is róla, necsak azt vegye észre, hogy nem tud bejelentkezni. Írja ki az oldal, hogy bannolva vagy ettől-eddig, vagy menjen egy mail a regisztrációkor megadott mailcímére... -
#4275 töröljétek plz az 1610-es üzenetetinnen. és én is helyeslem a büntetését, mert vicc, amit csinál, köszi -
#4274 Azért, hogyha Chappy barátunk felrak egy képet, akkor bele lehessen kötni minél hamarabb. -
#4273 Legfrissebb galériák
- CUCLI (2 új kép)
- DJ RX7 (3 új kép)
- G_ArchAngel (1 új kép)
- tibhar (4 új kép)
- ZsozS (1 új kép)
- mike369 (1 új kép)
- Hmuda (4 új kép)
- Davidka (4 új kép)
- KOXX (6 új kép)
- manuszka (1 új kép)
ez most mé kell??? :( -
#4272 Most kaptam két SG fórum emlékeztetőt, amiben leírták, hogy mi a jelszavam. Ezt miért kaptam? Én nem kértem. -
#4271 légyszi a #397-est is.guba nem bír magával.nem lehetne valahogy megbüntetni? -
#4270 helo!légyszi töröljétek itt a #397 és #395-ös hozzászolást,mert guba itt ugy mint a cm0304 topicba elront mindent.köszi
-
#4269 sajnos igen :( -
#4268 de úgytűnik megint nem lesz belőle semmi -
#4267 tudod, úgy 3-4 hónappal ezelőtt kértem úgy 3-4 alkalommal itt, de senki se csinálta meg ... -
#4266 Pls töröljétek ezt. -
Cat #4265 és ez mért merült fel benned pont most? :) na meg mért angol oldalra kéne linkelni? van magyar is, sőt, egész jó -
#4264 nem véletlen tettem ide be a html kódot ...... -
#4263 és még mindig nincs -
#4262 de nem volt link alatta -
#4261 lehet, hogy a javítás miatt... -
#4260 nekem az előbb kiírta pirossal, hogy xx.xxkor privát üzeneted érkezett, közbe meg nem
-
#4259 bug, thnx -
#4258 Vagy krvagyorsan ki lett cserélve, vagy nemértem énsem -
Cat #4257 eddig is ez volt, nemértelek -
#4256 Valaki betenné bannernak ezt:
a Star Trek topik -ba ? Köszi ! -
#4255 a privátok érkezését miért csak a főoldalon lehet látni ?
órákkal ezelőtt kaptam és csak most vettem észre bejelentkezéskor -
Devla #4254 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085755249
par torlendo dolog... -
#4253 könnyedén csatlakozik adatbázisokhoz is.. én láttam komoly könyvtár-jellegű programot, meg webshopot is sql+flash-ben megírva. lassan már tényleg mindenre jó, és nemnagyon van böngésző ami nem szereti... -
#4252 Egyre cifrább :D
Lehet, hogy ha elmerülök a fleshemiksz-ben, akkor fura dolgokra akadok? :D -
#4251 nincs benne semmi bonyolult - flash file tud bármilyen szerverrel kommunikálni (elég csak egy flash-es irc klienst megnézni, vagy bármilyen online toplistás játékot)
plusz ha mondjuk valaki billentyűzetfigyelést írna a logojába az picit megbonyolítaná egy hozzászólás megírását... -
#4250 Változó tartalom? Ez érdekelne. Hol tudjuk kitárgyalni? -
#4249 egy flash logoba lehet link(ek)et építeni, lehet dinamikusan változó tartalmat felrakni, stb... kár megadni a lehetőséget azoknak, akik nekiállnának tönkrevágni vele a felületet (lásd régi szabad html-szabályok) -
#4248 Yóvanno, énislassú :D -
#4247 nem mondod, wakker! :D -
#4246 :D -
#4245 #4241 -
#4244 lassú vagyok... :/ -
#4243 szerintem nem hiányzik a sirás... :)