24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
SG 64 - ez egy beépített custom style sheet, mókából :D
-
szal... akkor nem lesz? :)
vagy valami -
most nem csinálok screenshotot, de meglehetősen szabad a pálya :)
szóval van egy olyan, hogy "my style sheet", ami egy css-t tölt, és simán ráhúzza a lapra a legvadabb szinten - fonts, colors, link style, képek feldolgozása, frame-ek... -
azért az nem olyan egyszerű... laptól ÉS SZERKEZETTŐL függ...
[SZERINTE] -
már nem :) -
mellesleg operával olyan stylesheetet erőltetsz rá a felületre amit akarsz :D -
és nem amiatt használod, hogy gyorsabban csetelhess? :) -
anno amikor én kértem hogy kevesebb/több hozzászólást lehessen kirakni oldalanként, azt mondtad, hogy nem lesz ilyen, mert biztos amiatt használnám, hogy gyorsabban csetelhessek :D aztán most mi van? :))) -
[KÉRI]
:D
persze lennének fix elemek, pl header, footer meg ilyesmi..:) -
jaaa, meg alanyi jogon banner free layout a vipeseknek :) -
esetleg dizájnmentesített fórumcset ablakot nem akarsz? :)) -
hmmm... pl lenne egy css plusz az elemképek akár a felhasználó gépén pl. C:/sg/ vagy linux alatt ami teccik - így nem kéne feltöltögetni hanem csak megadni minden elemnek a helyét - ami a generált lapot skinezi...
így mindenki olyat látna mit akar vagy ami teccik neki...
hülyeség? :D -
mire gondolsz? -
KÉRDÉS:
...mekkora macera lenne, skinezhetővé tenni a fórumot?
(Akár lokális fájlokkal is eltudom képzelni.) -
HTX. -
téma index cache -
VOÁV, Jóarc-témán durván érezhető.
-
akkor most user vagy téma cache van? -
na nem viccet félretéve:
minden topicot cache-el amiben több hozzászólás van 80-nál. pl. megnézed a 50e-res asszociáció most sokkal gyorsabban jön mint korábban -
miaza "srácok"?
:D -
Bee #4431 ???
[NEMÉRTI] -
Mi az a loál?
:D -
rendszer felismeri, hol cseteltek és ott kessel. figyeli hová mennek be a loál srácok, meg ilyesmi ;> -
csetelő topic :)))) a rendszer válogatja, hogy melyik az, vagy te rakosgatod bele őket? -
Nincs mit, most már jó. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Köszi, hogy szóltál átírtam a fórumengine-t telepítettem egy "csetelő alrendszert", ami becacheli a csetelő topikokat és így 60-70%-ban tehermentesíti az sql-t. Az volt bugos. Ha még láttok ilyet szóljatok.
-
HUUUUUÁÁÁÁÁÁ mostmár nálam is #4421 !!!!!!! -
Itt egy kép róla. -
nálam nem. -
nálamis!!!!!!!!44444444444 -
Nem igazán tudom mire vélni, hogy ebben a topikban nálam megfordult az időrend, és a számozás, azaz fordított sorrendben vannak a hozzászólások, a legkorábbi van legelöl... -
tökéletesen jó a mostani is.... -
Fradi topic:) -
A FRADI légyszi cseréljétek ki a bannert ERRE a bannerre! thx... -
Köszi szépen ! -
htx!!! -
beraktam -
St, nem lehetne a kedvenceknél az '(x új üzenet)' felirat betűtípusát valahogy elkülöníteni a topik címétől mondjuk dőlttel, avagy félkövérrel, esetleg más színnel(bugyirózsaszín ?), ugyanis egy tetemesebb listában néha igen nehézkes észrevenni, ha valahová új üzenet érkezett ?! -
Hali
Megkérnék egy moderátort hogy a Logoműhely #23773. hozzászólását töröljék már.
Köszönöm.