24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4442 jaaa, meg alanyi jogon banner free layout a vipeseknek :) -
#4441 esetleg dizájnmentesített fórumcset ablakot nem akarsz? :)) -
#4440 hmmm... pl lenne egy css plusz az elemképek akár a felhasználó gépén pl. C:/sg/ vagy linux alatt ami teccik - így nem kéne feltöltögetni hanem csak megadni minden elemnek a helyét - ami a generált lapot skinezi...
így mindenki olyat látna mit akar vagy ami teccik neki...
hülyeség? :D -
#4439 mire gondolsz? -
#4438 KÉRDÉS:
...mekkora macera lenne, skinezhetővé tenni a fórumot?
(Akár lokális fájlokkal is eltudom képzelni.) -
#4437 HTX. -
#4436 téma index cache -
#4435 VOÁV, Jóarc-témán durván érezhető.
-
#4434 akkor most user vagy téma cache van? -
#4433 na nem viccet félretéve:
minden topicot cache-el amiben több hozzászólás van 80-nál. pl. megnézed a 50e-res asszociáció most sokkal gyorsabban jön mint korábban -
#4432 miaza "srácok"?
:D -
Bee #4431 ???
[NEMÉRTI] -
#4430 Mi az a loál?
:D -
#4429 rendszer felismeri, hol cseteltek és ott kessel. figyeli hová mennek be a loál srácok, meg ilyesmi ;> -
#4428 csetelő topic :)))) a rendszer válogatja, hogy melyik az, vagy te rakosgatod bele őket? -
#4427 Nincs mit, most már jó. -
#4426 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4425 Köszi, hogy szóltál átírtam a fórumengine-t telepítettem egy "csetelő alrendszert", ami becacheli a csetelő topikokat és így 60-70%-ban tehermentesíti az sql-t. Az volt bugos. Ha még láttok ilyet szóljatok.
-
#4424 HUUUUUÁÁÁÁÁÁ mostmár nálam is #4421 !!!!!!! -
#4423 Itt egy kép róla. -
#4422 nálam nem. -
#4421 nálamis!!!!!!!!44444444444 -
#4420 Nem igazán tudom mire vélni, hogy ebben a topikban nálam megfordult az időrend, és a számozás, azaz fordított sorrendben vannak a hozzászólások, a legkorábbi van legelöl... -
#4419 tökéletesen jó a mostani is.... -
#4418 Fradi topic:) -
#4417 A FRADI légyszi cseréljétek ki a bannert ERRE a bannerre! thx... -
#4416 Köszi szépen ! -
#4415 htx!!! -
#4414 beraktam -
#4413 St, nem lehetne a kedvenceknél az '(x új üzenet)' felirat betűtípusát valahogy elkülöníteni a topik címétől mondjuk dőlttel, avagy félkövérrel, esetleg más színnel(bugyirózsaszín ?), ugyanis egy tetemesebb listában néha igen nehézkes észrevenni, ha valahová új üzenet érkezett ?! -
#4412 Hali
Megkérnék egy moderátort hogy a Logoműhely #23773. hozzászólását töröljék már.
Köszönöm. -
#4411 hát igen. :(
megesik
sry -
#4410 np, láttam, hogy el voltál borulva :) -
#4409 htx -
#4408 Moderálni kellene a DVD írás c. topicot. -
#4407 Akkor inkább nem akarok lenni :)) -
#4406 Amúgy a priviknél lesz valaha beidézési lehetőség pl. gombnyomásra?
Elég sokszor van az, hogy kapok egy privit valakitől, azzal a tartalommal, hogy, tudom, vagy igen. Napok múltán persze gőzöm sincs, hogy mit írtam neki, a kimenű priviket meg nem tárolja a rendszer. :/ -
#4405 idejössz, és könyörögsz :D -
#4404 na, tippelj :) -
#4403 Hogy lehet valaki a saját témájának a házigazdája az Általánosban?