1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • MX Maximus
    "..."okádós" képet betenni a humoros és aranyos képek közé nem illik...", de a faroklógatóst igen (#9683), mi? Vagy csak azért lehet azokat eltűrni, mert VIP szúrta be?

Banoljál engem is ki bazdmeg! Nem ő volt a hibás! Nem is hős akar lenni! Nem tudsz olvasni?

Ha most kizársz engem is, azzal beleegyezel abba hogy te tényleg rohadtul nem tudsz olvasni.

A ROHADT MODEM MIATT VAN OLYAN, HOGY A KÉPET, SZÖVEGET NEM RAKJA BE ELSŐRE! EZ ESETT MEG ITT IS. HONNAN A FRANCBÓL TUDJA, HOGY KITÖRÖLTE A MODERÁTOR?

Nem fogok én sem kussban maradni, ha nem én voltam a hibás!

Ha ez volt az utolső üzenetem, akkor sziasztok! (MX Maximus)

Dutch vagyok!

Fáj az igazság, faszikám? Tudod mit? Töröld ki örökre a regisztrációmat, mert a szememben egy életre elástad magadat, meg ezt az általam eddig kedvelt fórumot is.
    Csak elötte leírhatnád, hogy mégis mi a retkes szart tanulhattam volna az esetből! Annyit tanultam, hogy a modemesek dögöljenek meg, a fórumban nincs megértés, és a legfontosabb, ha a moderátor hibázik, soha nem látja be, fel se fogja! Ha te is moderátor vagy, úgy csak sajnálni tudlak, te köcsög!

Befejeztem örökre!
    Szevasztok...