24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4482 És nem vettetek UPS-t.
Csalódott vagyok:) -
#4481 Mintha megint valami gond lenne.
-
#4480 nekem sosevolt olyan :) -
#4479 az enyémet is lopják ilyen alapon.
Mindenkinek olyan "logója" van alapból mint nekem, csak a színe más... :D -
#4478 Max Made by mukika! -
#4477 -
#4476 made is mukika!!! :) -
#4475 Piros pöttyös a zigazi, és csak egy van belőle :D -
DecenS #4474 -
#4473 a rohatt!!!!!!!44444444 -
#4472 ha egyértelműen meg lehet különböztetni, akkor szerintem nincs akadálya. azzal a bizonyos logoval ott volt a gond, hogy eSté volt ráírva, így első pillantásra könnyű volt összekeverni - a tied egy jó hosszú név, valószínűleg nem okozna problémát. de kérdezd meg róla St-t :) -
DecenS #4471 Akkor csinálhatok egy *DecenS logót, ami ugyanolyan "theme", mint St-é? ;-) -
#4470 azokat fel is szólítottak hogy vegyék le gyorsan, pedig az is csak theme volt. -
#4469 Plágium!
-
#4468 Nyugi...ST-jét is láttuk már több embernél :DD -
#4467 a theme ugyanaz, de a felirat más. - akkor lenne lopás, ha pontosan ugyanaz lenne, mint a tied. -
#4466 Valaki a logomat koppintja!! ugy tudom ez törvénysértő...
-
#4465 Én csodálkoztam is, hogy gördülékeny a fórum, és gyors is, bár délelőtt kipottyantam a fórumból valahogy egyszer, de azóta semmi gond nincs.
Mostmár nyugodtan lehet fórumoznunk.
-
#4464 http://www.softair.hu/themes/DeepBlue/images/logo-graphic.gif
Ide betennétek?
És ezt a linket alá: http://www.softair.hu/ border nélkül. thx. -
#4463 Szeretném megköszönni az unregek kitiltását a fórum maradék részéből is! Ez egy nagyon jó ötlet volt! Ráadásul akinek tényleg fontos volt a fórum és nem csak ugatott marhaságokat, azok már regisztráltként tértek vissza a kényszerű egynapos hallgatásból.
Szerintem a többiek is elégedettek a dologgal. -
#4462 Hmmm, emlékeim szerint azóta ilyen definitív leakadás nem volt.
[LEKOPOGJA] -
#4461 aszem 1x napközben volt egy kis gebasz -
#4460 gyorsabb lett a fórum? észleltetek leakadást tegnap óta? -
#4459 akkor ismét megkérem kededd moderátorokat hogy töröljék guba ujjabb felesleges üzeneteit és bannolják le megont 1 napra.most itt kéne a #117-es üzit és
itt a #461-eset.előre is köszi
-
#4458 Légyszi töröljétek itt a #112-es,és
itt a #395-ös hozzászólást.Gua nem bír magával.megérdemelne mégegy 1 napos bann-t.
-
#4457 #4429: -
#4456 az uj az szebb -
#4455 FAKE! :))))))))))))))))))9 -
#4454 simán olvasok híreket, írok hozzászólást ha kell.. az, hogy a válasz gomb nem megy, meg opera alap-profizmus, St lusta kijavítani :D -
Chief #4453 LOL! :) -
#4452 és nem bugzik? :D -
#4451 SG 64 - ez egy beépített custom style sheet, mókából :D
-
#4450 szal... akkor nem lesz? :)
vagy valami -
#4449 most nem csinálok screenshotot, de meglehetősen szabad a pálya :)
szóval van egy olyan, hogy "my style sheet", ami egy css-t tölt, és simán ráhúzza a lapra a legvadabb szinten - fonts, colors, link style, képek feldolgozása, frame-ek... -
#4448 azért az nem olyan egyszerű... laptól ÉS SZERKEZETTŐL függ...
[SZERINTE] -
#4447 már nem :) -
#4446 mellesleg operával olyan stylesheetet erőltetsz rá a felületre amit akarsz :D -
#4445 és nem amiatt használod, hogy gyorsabban csetelhess? :) -
#4444 anno amikor én kértem hogy kevesebb/több hozzászólást lehessen kirakni oldalanként, azt mondtad, hogy nem lesz ilyen, mert biztos amiatt használnám, hogy gyorsabban csetelhessek :D aztán most mi van? :))) -
#4443 [KÉRI]
:D
persze lennének fix elemek, pl header, footer meg ilyesmi..:)