9010

• B0B0
    Tévedsz mert a Game-en lévő dalok nagy része '79-es, és a Crazy Little még ki is jött 79-ben kislemezen. De mindegy. Én úgy értettem, hogy a 70-es évek beli stílus és a Game inkább ahhoz tartozik, mint a pop-os Hot Space-hez vagy Magic-hez
  • B0B0
    Szerintem a fő életművük az a 20 év és az a 15 album a nevüket fémjelzi. Az Opera "csak" egy album a többi között, persze nagy album, de az én véleményem szerint nem a legnagyobb. De hát ezért van a szavazás, hogy meglássuk mi a közvélekedés :)
  • B0B0
    Mindegy, ebben nem értünk egyet, ezen nem fogunk összeveszni, mindenesetre csak azt vedd tudomásul, hogy kevesebben vannak azok akik lelkesednek ezért.
  • pipeppers
    Szívemből beszélsz, de inkább legyen 2,3 és 4.

OFF

Gyerekek, hogy ma mire bukkantam! Egy gagyi játék, az a lényege, hogy Zidane áll a pályán, arra jön Materazzi, valamit szól neki (nem értem), és én egy kettintással lefejelhetem, sőt le kell fejelnem. Majdnem elsírtam magam, mikor megláttam.

ON
  • Jones Nedved
    Queen 1972ből, de csak '73ban dobták piacra... Nálam kétség kívül 10es. Odavagyok sorban az összes dalért... hogy mivel tudnám ezt magyarázni... Az album nagyon kerek. Élmény meghallgatni elejtől a végéig. A My Fairy King gyönyörű.
  • 0ppika
    A Game már 80, akkor meg a News Of The World szvsz
  • qwertrt
    Hú, ezt még ízlelgetem, azért ez egy kicsit durva volt, nem? Azért mégis a Queen fő életműről beszélsz!
  • qwertrt
    Atyaúristen... ha azt megérjük, kiugrom a topic ablakán :-))

Számomr akkor is az Opera a tökletes lemez, mert ez volt az stúdióalbum, amelyről nem csak a slágerek érdekeltek, hanem a többi dal is. Ez az album muttta meg nekem, hogy több van a bandában, mint huszonegynéhány slágerlistás dal. Ez persze csak személyes, de objektíven nézve is, elsőrangú munka. Sehol eddig és ezután nem produkálták azt a harmonikus változatosságot, mind szerzői, mind előadói területen. Ezen album 12 dalából 9 az örökranglista élbolyában van nálam.
  • qwertrt
    Nem értem a kétkedőket... Freddie nekem is ótolhatatlan, Rodgers sem szinpatikus, de különös feelingje volt a fellépéseknek... nekem az pl. ngyon tetszett, hogy fiatal közönségnbek énekeltek, tehát köztudatba viszik a régi Queen slágereket... egy a sok érv közül... A Queen név az új lemez miatt kell, biztosan reklámfogás is, de ha nem jogi szempontból is nézzülk, két zenész a négyből (az egyik már elhunyt), akkor morálisan is joguk van a Queen nevet használni. Freddie-t tisztelem, szeretem, de ha ilyet kívánt, hogy ne használják a Queen nevet, akkor önző volt, és felül KELL bírálni az ígéretet.
    Ha más érved - a Queen név használatán és a 45% ellenkezőn nincs, akkor nem értem miért ez a nagy ellenkezés.
  • B0B0
    Az 55 %-ból kb. 20 % közömbös volt iránta
  • grizzly21
    tehát a maradék 55% szerint jó ötlet volt?:)
  • B0B0
    Én szerintem inkább egy 70-es évek beli. De hát majd meglátuk (az én tippem egyébként a The Game)
  • B0B0
    Csak halkan elmondom, hogy egy tavalyi szavazás eredménye, mely a www.queenzone.com-on volt azt mutatta, hogy a rajongók 45 %-a nem nézi jó szemmmel a Queen név használatát. A leggyakoribb okok Rodgers személye, John hiánya és a Queen név használata és természetesen Freddie hiánya.

Nincs ám mindig kolbászból a kerítés :)
  • 0ppika
    jaja, megkockáztatom hogy a magic, miracle és innuendo lesz az első 3
  • B0B0
    Jó ha rajtad kívül még valaki 10-est ad rá ugyanis váltig állítom, hogy nem az fog győzni :)
  • 0ppika
    az elsőről van szó
  • 0ppika
    ja, a Queen-re: 7 (azaz hét)
  • grizzly21
    ugy emlegettétek a queen-t mintha más hasonlo sose lett volna. na mindegy
  • 0ppika
    én max 8at fogok adni, de még meglátom
  • pipeppers
    Khm, khm.
    Remélem, nem kezdődik előről, mert a végére nagyon fogtok utálni.
  • qwertrt
    Tippelj, melyik lehet az első albumuk, a Queen, vagy a Queen II. Vigyázz, becsapós!
  • grizzly21
    erről vagy erről folyik most a szavazás?
  • qwertrt
    Vajon az Opera albumra borítékolhatjuk, hogy mindenki 10-et ad, vagy mégi lesz egy-két renegát, anarchista, aki +kockáztatja a 9-est?
  • qwertrt
    "Queen" album: 4
  • qwertrt
    Á, én nem értek egyet (egyébként remélem nem volt túl malíciózus az utolsó két hsz. em). Nem értem miért vagytok tagadók, a zeneszerető világ 95%-a örül egy ilyen történésnek, a Queen trajongóknak szerintem 99%-a. Ki tudja, milyen sikerek előtt vannak még.
    Én speciel igenis pont örülök neki, hogy Queen néven nyomulnak, ez, mint már említettem, kvázi ígáéret arra, hogy nem blues örömzenét, hanem esetleg Queen esszenciát kapunk.
  • zakika
    meg ados vagyok a tegnapi kerdesem valaszaval.
    a helyes valasz Meat Loaf. A Back into hell again valogatason van rajta, kulonben mashol meg nem talalkoztam a dallal. Feltolthetem ha valakit erdekel (ha nem felejtem el)
  • zakika
    kn igy gondoltam en is :)
  • zakika
    nem irnad be a korodat a profilodba. tudom hogy nem vagy mai gyerek, csak hogy hova tegyelek
  • B0B0
    Édi vagy :)
  • zakika
    en is ket halgatas utan irtam :)
  • pipeppers
    Igazad van, de ez akkor is olyan szomorú, hogy meg kell hallgatnom legalább kétszer a lemezt, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom.
  • B0B0
  • zakika
    vannak zenekarok amelyiket az elso lemezzel durrantanak utana nem tudjak megismetelni es vannak amelyikek szepen beernek es utana jobnal jobb lemezeket csinalnak
  • pipeppers
    Most már azt csinálom, hogy egyszerre vagyok a két fórumon, és ide-oda ugrálok.
    Szegény első lemez. Olyan ez a hatos, mintha egyes lenne.
  • zakika
    azt hiszem nekem is 6
  • zakika
    pedig elotte is lehet olvasni. vagy nalad igy van bealitva az algoritmus hogy csak iras utan lehet olvasni :)
  • pipeppers
    Azért borzasztó, hogy csak akkor látom, hogy mit írtok, amikor elküldök egy üzenetet. Akkor aztán lesek, hogy mennyi minden van itt.
  • pipeppers
    Naaaaaaaaa jóóóóóóóóóóóóóóó.
    Az én szavazatom:6
  • zakika
    ebben egyetertek
  • B0B0
    Szavazz is! :)