QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt egy cimem de most látom, hogy már nem lehet letölteni, jó sok ritkaság volt pedig fenn. Írj mailt aztán megbeszélünk valamit, kb. 100 ritkaságom van. Volt egy másik cimem is, onnan vagy 30 full koncertet lehetett letölteni, sajnos az URL elveszett az egyik formázáskor, de amjd utánanézek hátha megtalálom.
Ez nem így van! Ennél jobb számot (NEM CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM) még nem nagyon hallhattunk! Persze ez az egyik legutolsó száma is az öregnek.
Én csak azt tudom javasolni, hogy a THE SHOW MUST GO ON-t sose hagyd ki e listábol!
ezek engem is érdekelnének, főleg videóban.
Nekem loncertfelvételekből csak a Live Magic van meg CD-n, azon kívül 4 lemez( Innuendo, Made in Heaven, Greatest Hitz I, Greatest Hitz III)
Irigyellek!
A koncertek mp3-ban, minden más eredeti CD-n van meg, van pl. egy 16 CD-s albumom is, ami tavaly jelent meg, tele van ritkaságokkal.
CD-n?
Stu
Nekem megvan az ÖSSZES. Az összes album, az összes ritkaság, 10 full koncert meg ilyesmi...
Nekem megvan az ÖSSZES. Az összes album, az összes ritkaság, 10 full koncert meg ilyesmi...
Szerintem nagyon Allat !!!!
En majdnem mindig ezt hallgatom !!! Megvan albumuk.
Queen Is My God !
En majdnem mindig ezt hallgatom !!! Megvan albumuk.
Queen Is My God !
Na, akkor a vitak elkerulese vegett, itt egy link: http://musicfinder.yahoo.com/shop?d=hc&id=1800019631&cf=12&intl=us
Az Innuendo 91-ben, a Made in Heaven 95-ben jelent meg.. Reszemrol ezzel lezarva a dolog...
Az Innuendo 91-ben, a Made in Heaven 95-ben jelent meg.. Reszemrol ezzel lezarva a dolog...
Bocs, de nem az Innuendo a legutolso. Hanem a Made in Heaven.
the best!
Kinek mi a véleménye róla? 😊