9010

• grizzly21
    jó is az!:)
  • qwertrt
    Most olvasom, hogy Brain May-nek a Baileys a kedvenc likőrje...
  • grizzly21
    miért mindig a legnagyobbak halnak meg korábban? John Lennon, Freddie...
  • 0ppika
    In my defence
  • qwertrt
    Azééé mondom...
  • grizzly21
    bennem nem kellett csalódnod:) #1490
    most számolom, hogyha nem jövök, akkor pont döntetlen lett volna:)
  • grizzly21
    a szám megvan grammyn mégis:)
  • grizzly21
    most rákerestem maga a számot sem találom:(
  • grizzly21
    neten fenn van valahol?
  • qwertrt
    Bizony, ha azt nézem nekem is szorítja a torkom valami...
    De amúgy felemelő is a szám, nekem egy nagyon nehéz korszakomban adott támaszt, egyszerűen ha megnéztem este, visszatért az életkedvem.
  • qwertrt
    Nagyon izgo volt ez a szavazás, B0B0, szerintem hozzá is lehet kezdeni kidolgozni az albumok vetélkedőjét :-))
  • qwertrt
    Remélem semmi komoly probléma nem történt...

Én bizony a WATC robbanásában reménykedtem/számítottam, de a Bohemian Rhapsody azt hiszem megérdemelten lett első, ráadásul igen szép fölényel, nem hiába vezeti a szavazói all star listákat - nem csak Queen számok között!
    A The Show Must Go On is egy jó Queen szám, talán a késeiek közül a legjobb (talán!) de személy szerint nem a kedvencem, biztos közrejátszik a borús hangulata is, mondjuk jobban örültem volna, ha az Innuendo tör fel abból a korszakból.
    A Killer Queen nekem abszolut meglepetés, személy szerint nem is szavaztam rá, érdekes, hogy ennyien szeretik a korai Queent, számomra nincs benne semmi különleges, de biztos az én nézetemmel van baj. Azért jó kis szám ;-P
    A We Are The Champions nekem kissé olyasfajta csalódás, mint a Brazilok korai kiesése, nekem ugyanis a második helyen szerepelt, igazi világklasszis győzelmi induló, az ember már azt hinné, hogy valami 18. századi induló lehetett, annyira örökérvényű a dallama. Ez a dal volt, van és lenni fog, nagyon-nagyon sokáig, legalábbis addig, amig lesz mit ünnepelni a világban.
    Az Innuendo szép helyre feljött, megint csak megérdemelten, különös szerzeményx ez a Queentől, unikuma a BohRhappal vetekszik.

Szal - urambocsá - számomra két csalódás van listán, az egyik nem is csalódás, csak meglepetés, a Killer Queen, a másik a WATC lecsúszása a dobogóról. Kiváncsian várom a teljes listát, hogyan szerepelt a többi kedvencem, a Radio Ga Ga és a Somebody To Love.
  • B0B0
    Köszi az együttérzést.

Szerintem is várható volt a végeredmény, bár én titkon reménykedtem a The Show Must Go On győzelmében de hát ez van :/
  • pipeppers
    Együttérzünk, Bobo, bármi is történt.
    Szerintem nagyjából ez volt várható. Azért kiváncsi vagyok a teljes listára, hogy az én kedvenceim hol végezték.
  • B0B0
    Íme a végeredmény! Hétfőn közlöm a teljes listát!

Mindenki döntse el magában, hogy erre számított-e. Egy mindenesetre világos: a két első nagyon egyértelműen lett az.
  • B0B0
    Bocs, hogy csak ma jövök, de tegnap családi tragédia történt. Sorry
  • grizzly21
    köszi mindenkinek az infókat!
  • pipeppers
    Add össze a Qwertrt-ével a koncerteket, mert úgy látom nem egyeznek. Nekem ebből csak a Live Killers és a Live at Wembley 86 van meg.
  • pipeppers
    Hivatalos angol stúdiólemezek
    Queen, 1973
    Queen2, 1974
    Sheer Heart Attack, 1974
    A Night at the Opera, 1975
    A Day at the Races, 1976
    News of the World, 1977
    Jazz, 1978
    The Game, 1980
    Flash Gordon, 1980
    Hot Space, 1982
    The Works, 1984
    A Kind of Magic, 1986
    The Miracle, 1989
    Innuendo, 1991
    Made In Heaven, 1995

Hivatalos angol koncertlemezek
    Live Killers, 1979
    Live Magic, 1987
    Live at Wembley 86, 1992
    Queen On Fire At The Bowl, 2004
    Return Of The Champions, 2005

Hivatalos angol válogatások
    Greatest Hits, 1981
    Greatest Hits II, 1991
    Queen Rocks, 1997
    Greatest Hits III, 1999
    Platinum Collection, 2002

• pipeppers
    Megtaláltam az In my defence klippjét, és elpitseregtem megam rajta.
  • qwertrt
    B0B0, B0B0, kicsúszol a péntekből...
  • qwertrt
    15 stúdió,
    5 válogatás
    Greatest Hits I-II-III, Queen At The Beeb, Queen Rocks
    6 koncert
    Live Killers, Live Magic, Live At Wembley '86, Five Live EP, Return Of The Champions, FM Tribute
  • pipeppers
    Ha jól számolom 15 album + a válogatások, + a koncertlemezek.
    A bycicle race a Jazz-en van.
  • grizzly21
    kerek 10 albumot sikerült eddig leszednem grammyről. mennyi van összesen?
    a bycicle race melyiken van? köszi
  • vasmacs
    hm... lassan lehetne eredmény hírdetés, mert mennem kéne és most 17-ig nem leszek netközelben... :-))
  • qwertrt
    Hú, ha B0B0 ennyi ideig nem jelentkezik, az csak egyet jelenthet: nagyban megy a számlálás! Szögezzük le előre: itt nem lesz újraszámlálás! :-)
  • qwertrt
    B0B0, miután ünnepélyesen kihírdeted az öt-három győztes, lécci rakd be az egész listát.
  • qwertrt
    Várj még, ebben nincs benne a finis, ma este még nagy változások is lehetnek.
  • pipeppers
    Ha jól megnézem az első hatot, semmi csodálkoznivaló nincs rajta. Nekem hiába a legjobb a You take my breath away, a legqueenebb akkoris a Bohemian Rhapsody. Ez tény.
  • zakika
    hazaertem es sikerult gephez jutnom
    tehat a rangsorolas

1. Bohemian Rhapsody
    2. A kind of magic
    3. I want to break free
    4. Radio gaga
  • qwertrt
    Ha adsz címet, elküldöm postán DVD-n az egész diszkográfiát... (MP3)
  • qwertrt
    Vigyázat, ragájos! Nekem, ha szabad percem van (buszozás, boltan) elő is veszem. Nem csak Queen, hanem GNR, Dire Straits, KISS, újabban Blondie és Phil Collins - Genesis is van rajta.
  • qwertrt
    Nálam lassan fél éve (sőt) No ,l de nem unatam meg. Rétegzene, műanyagzene, de a kedvencem.
  • pipeppers
    Megint nem sikerült reggel feljönnöm, de íme az utolsó (vagyis első) kettő:
    1. You take my breath away
    2. You don't full me
  • zakika
    ismerem az oldalt, csak regen nem hasznaltam es nem jutot eszembe a neve
  • grizzly21
    flashgetet használj az lehuzza simán, van hogy a böngészővel szarakodik
  • zakika
    koszi a linket
    bar nem queen kerestem, de azert koszi, nem jutott eszembe a lap cime :) sok jo dalt leszdtem anno innen meg modemmel
  • zakika
    hat az attol fugg mit talal ki a my halfness. egyaltalan oda jutok a szamitogephez vagy nem.
  • vasmacs
    1. Scandal
    2. The Show Must Go On

Jelen :-)
  • grizzly21
    innen töltögetem a queen számokat. itt sztetek mi nincs meg? látom azért nem minden raktak fel:(