9010

• grizzly21
    márpedig igy neten keresztül nem tudom milyen más jellegű dologra gondolhat az ember.
  • zakika
    feleleszted fredit?
  • B0B0
    Nem ilyen jellegű dologra gondoltam
  • grizzly21
    én egy Queen bannnert bevállalok Freddiért, hogyha kell:)
    //egyébként a psp, meg az nba topikban van flash bannerem, ha érdekel
  • grizzly21
    pont hogy nem élteti, idézőjelben mondta, hogy USa-n kivül nincs világ:))
  • B0B0
    Köztudott, hogy idén lenne Freddie Mercury 60 éves. A születésnapjára valami nagyobb kaliberű dolgot tervezek. Várom az ötleteket!
  • qwertrt
    A Van Halen az egyik leginnovatívabb metal együttes, az 1978-as Van Halen albumuk rocktörténeti jelentőségű. Akármennyire is szeretem a Queent (mert szeretem), ilyet róla nem lehet elmondani.
  • B0B0
    Nem fanatizmus. Lehet, hogy Hendrix példakép volt, de féldakép volt Freddienek is sok jelentéktelen indiai előadó is, és ezért még nem nagyobbak.

Van Halenről meg annyit, hogy megalakulásukót kezdve (1975) metal számokat nyomtak, nem a Jump volt az első. És akárhonnan is nézem, a Van Halen sem rajongótáborban, sem sikerekben, sem eredményekben nem múlja felül a Queen-t, de mégcsak meg sem közelíti.

Blondie:
    Ha érdekel, megvan a válogatásalbumuk
  • zakika
    Van Halen nem jon be nalam, vagy meg nem talaltam meg bennuk azt ami megerintet volna. Policenal valahogy a reagge beutes nem teccik, Blondietol csak egy valogatasom van ami nem olyan rossz.
  • qwertrt
    Nono, B0B0, ez már fanatizmus. Ne felejtsd el, hogy Hendriy a Queeneknek is példakép volt, a Van Halen meg többek között a zenetörténelem első No. 1 metal számát szerezte (Jump, 1984). Persze ettől függetlenül sztem is jobb a Queen, mint a Van Halen, de hogy senkik lennének...
    Blondie viszont jobb mint a Police, számomra bombasztikus az a zene, amit műveltek. Pont mostanában jön be nagyon.
  • zakika
    pont forditva gondoltam
  • B0B0
    Engem csak az idegesít, ha az USÁ-t valaki élteti. Bocs ha kissé kemény voltam. Sorry
  • zakika
    very cinikus :)
    bocsi Bobo, ma egy kicsit erzekeny vagy
    nagy kedvencem a nagy allat Meat Loaf nincs sehol, pedig eladas alapjan nem al olyan rosszul. A hetvenes evek beli koncertjei meg (amig nem ment el a hangja es nem kezdte el szetinni az agyat) fantasztikusak. Innovancio kicsit forditotja az egesznek - mert olyat csinalni ami nem volt akkoriban divat - klassikus rock lemezt a punk koraban :).
    Masik kedvencem a Deep Purple ugy le van csuszva, hogy azt lehetne hinni valami kis barzenekar.
    A szazadik hely pedig tiszta rohely (tactactac)
  • qwertrt
    De nevetséges, hogy pont a Queen kap a "Live Performance'-re 45 pontot. Én a legnagyobbak közt emlegetem e témában, járt volna neki a 47-48 pont.
  • qwertrt
    Szerintem csak kissé cinikus volt, de Zakika is erre célzott...
  • B0B0
    Ja meg annyit hozzátennék még:
    A Blondie több lemezt adott el mint a Police, és sehol sincs rajta.

És ami még igazán fontos: nem akarom bántani őket, de egy Jimi Hendrix Experience és egy Van Halen egy senki a Queen-hez képest. És az meg vicc, hogy a Van Halennek több pontot ítéltek az innovációra.

Jó lista nem létezik.
  • B0B0
    Azért ez igencsak ökör kijelenetés, hogy az USÁ-n kívül nincs is világ!
  • zakika
    nagyon igazsagos lista, ugyanis csak az US eladasokat veszi szamba. us kivul nincs is vilag. kedvenceim ugy lecssztak hogy csak na. lehet hogy azert, mert angolok?
  • grizzly21
    Led zeppelin az első? tölük még alig hallottam számot..le vagyok maradva
  • pipeppers
    Az Audio Video Revolution szerint a Queen a világ valaha volt 6. legjobbja.
  • pipeppers
    Szerintem nem baj, ha hosszú lesz. Ha mind a 15-öt sorbaállítjuk, eltarthat.
  • zakika
    ilyen hosszu, azt hittem az egyszerub mert kevesebb van belole :)
    egy egyszeru otos lista pontokkal ahogy a klipnel
  • B0B0
    Már kész van a tervezet az album szavazásra is! Pénteken kezdjük és az is két hétig fog tartani
  • B0B0
    Hát ez van. Adjátok össze a 4-et meg az 1-et! :)

Bocs a hibákért, de nem volt valami jó hétvégém a listával meg rengeteg meló volt.
  • qwertrt
    a Hammer To Fall kétszer szerepel.
  • B0B0
    Nem értem mi csodálkoznivaló van a Killer Queen-en. Number Two volt angliában és világszerte a melegek himnusza.
  • B0B0
    Na akkor írom:

Princess Of The Universe - főcímdal
    Gimme The Prize - Kurgan a kocsiban
    One Year Of Love - a bárban
    Don't Lose Your Head - nyanya a kocsi tetején
    Hammer To Fall - a tengerészgyalogos nyomul a corvette-jével
    Who Wants To Live Forever - meghal Header
    New York (nem jött ki albumon) - Kurgan szivatja Brendát a kocsiban
    A Kind Of Magic - stáblista a végén
  • B0B0
    Jóval többen szeretik a 70-es évek Queen-jét. Nem is csoda, ha a virtuozitást nézzük ugye :)
  • qwertrt
    OFF

ÉLJEN, a csúnya frnciák kiestek

ON

Már csak egy izgalom van hátra, a holnapi all star lista.
  • qwertrt
    Én kettőt fedeztem fel Kurgan a kocsiban a Gimme The Prize-t hallgatta (zúzda), a bárban, mikor McLeod és a nő előszöt beszél, a One Year Of Love.
  • grizzly21
    na ez jó volt: Who can live forever, it's a kind of magic, princess of the universe, és még jónéhány jó Queen szám volt a filmben, amikre nem is emlékeztem
  • grizzly21
    nem is 1 Queen szám van benne!
  • grizzly21
    jaja, és a film is jó!
  • qwertrt
    B*mmeg, mekkora zúzda ez a Princes Of The Universe!!!
    A Hegylakó kezdetén nem a szokásos módon szólt, a bevezető vokál női volt, de az énekhangot ezer közül is felismerném. Meg úgy az egész szám beosztása, ritmusa változott. A hideg ráz...
  • qwertrt
    Nos, ha be lett szavazva, akkro egyértelműen jogosan van itt. Bár ha korai, akkor inkább szívesebben látnám a The March...-ot a helyén.
  • McGrady
    hehe, a killer queen nagyon jókis szám, én pl. személy szerint jobban szeretem a korai queent :)
  • pipeppers
    Valóban
  • 0ppika
    tépni
  • pipeppers
    Épp egy Filmet nézek, és a Bicycle race csendült fel benne. Fűre lépni szabad (How high)
  • pipeppers
    In my defence