9010
-
#1510 Este hivatalos eredményhirdetés (remélem addig Zakika, vasmacs és pipeppers is jelentkezik). -
#1509 rakd a zsebedbe (mp3 lejátszó):) -
#1508 azertz irtam hogy majdnem tizig kintvoltam a kertben. mostanaban nem erkezek semmit. van egy par DVDm amit meg kellene nezni - filmek, koncertek, klippek, de ido nincs ra es vissza is kell adni oket valamikor. meg a koleganomnek is fel kellene porkolni egy meset, de nincs ra idom...
zenehalgatas is csak meloban van, mert a kertbe nem tudom hova tegyem a zajforrast - mindigy tovab megyek es nem hallom (persze a szomszed halja) -
#1507 hu, ezt asszem ki is felejtettem pedig mekkora szám! dont stop me noow, if you wanna have a good time..:) -
#1506 a radio jo szám, de egy idő mulva jobban meg lehet unni sztem mint a bohrap-ot, azt mindig előveszem időnként -
#1505 na ez a lista már jobban tetszik:) -
#1504 Bohrap az elsőőőő ááááráágáágááhhhh :D:D::D -
#1503 Most nézem! Te adós vagy a 3. és 4. helyezettel is!! -
#1502 Semmi gond! Megvárjuk! :) -
#1501 Még mindig a dalok mennek, de nyugi. A te listád már be van építve! :) -
#1500 most mik közl lehet szavazni? -
#1499 hihi akkor lököm is :)
1. Killer Queen
2. My Fairy King -
#1498 1. Innuendo
2. Who Wants To Live Forever -
#1497 1. Don't stop me now
2. A kind of magic -
#1496 francba. othon felejtettem a listamat es tegnap se volt idom szavazni mert majdnem tizig kint voltunk a kertben.
ha bejelentkezik a felesegem szolog neki hogy kuldje el nekem meloba a listat, mert nem elmlexek a sorrendre :( -
#1495 akkor lökjünk
1.Brighton rock (jó, ezen nem)
2.Bohemian Rhapsody -
#1494 Baszki, két hónapja dettó ugyanezt írtam volna, de a BohRhap aztán lecsúszott, helyére jött a:
1. Radio Ga Ga
2. We Are The Champions -
#1493 Eljött a hónap fénypontja!!! :) -
#1492 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁjjj de szoróóóóóóós :) -
#1491 1. These Are The Days Of Our Lives
2. Liar -
#1490 1.Bohemian Rhapsody
2.We are the champions -
#1489 Imdb szerint egy "Dwight Yoakam" nevű emberke.
Most jutott eszembe, hogy az Anyám Nyakán-ben is volt egy Crazy Little Thing Called Love feldolgozás a "The 88" által. -
#1488 Kiváncsi leszek... meg általában mindenki elsőjére -
#1487 Bocsi -
#1486 Az én kedvenceim is kerülik egyelőre az első helyeket, ám az egyiken még óriásit fogok lökni, amelyik jelenleg is méltó helyen áll :)
3. Nevermore
4. Keep Yourself Alive -
#1485 No, hát ennek igazán örülök. És ki által?
A Hegylakón kívül én csak egy filmben hallottam Queen soundot: az Édesek és mostohákban (Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris), ennek az elején hangzik el az Under Pressure basszusmotívuma. -
#1484 No, hát ennek igazán örülök. És ki áltl?
A Hegylakón kívül én csak egy filmben hallottam Queen soundot: az Édesek és mostohákban (Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris), ennek az elején hangzik el az Under Pressure basszusmotívuma. -
#1483 Felcsendül egy Crazy Little Thing Called Love feldolgozás is ... -
pipeppers #1482 Apropó! Reggel akartam szavazni, de nem találtam az oldalt (a lap nem jeleníthető meg). Lehet, hogy jobb is, mert meló előtt veszélyes netre menni. (Még egy kicsit, még egy kicsit...)
De azért holnap reggel (hajnalban) is teszek egy kísérletet, hogy ne hiányozzon az én kedvencem a számlálásnál. -
#1481 Úgy elgyen :-)
Persze ez nem egy háború, ha nem az lesz az első, na bumm. Itt csak a Queennek hullhat dicsőség, nekünk marad a zene :-) -
pipeppers #1480 Nyugi Qwertrt, lehet, hogy másnál is a No 1, azért nincs benne. Az enyém sincs benne, de remény mindig van... -
#1479 Micsoda? Szerepel a filmben eme dal? Micsoda öröm :-)
Végül is, valóban a házastársi, egész életre szóló kapcsolatról, a szerelem berátsággá alakulásáról szól (és nem meleg induló, mint ahogy egyesek írják). -
#1478 Nem igaza van a macinak, mert lehet 10-20-50 jó Queen számot felsorolni, de sorba rendezni könnyebb ötöt. -
#1477 Most nézem a Szakíts ha bírsz c filmet, a You're My Best Friend az első szám -
#1476 :-(((
Mi lesz az én No 1 -emmel, benne sincs a legjobb hatban!!
Alig várom a holnapot, ha minden igaz, este már meglesz a komplett lista. Ezért kivételesen reggel fogok szavazni, nagy álmosan a worksben. -
pipeppers #1475 a mai szavazás:
3. White queen
4. Cool cat -
#1474 uhh hát az nekem is nagyon kéne -
pipeppers #1473 Naná, hogy kő a budapesti koncert. De mi módon juthatnék hozzá? -
#1472 sztem meg mind olyan jo szám, hogy nehéz 20at kiválasztani és robarakni, mind más és mind jo -
#1471 vagy inkább 30-40