9010
-
#1791 hát sajnos ja :(
ki kéne találni valamit, hogy több ember jöjjön ide -
#1790 Már nem megy, sok értelme nem lenne -
#1789 Na akkor megy még a szavazás?
Jazz: 9 -
#1788 A Day At The Races 7 pont -
#1787 Nincs mit! :) -
#1786 queenalbumok.pdf
azota nem voltam. illet megkoszonnom :) es az illemen kivul is koszi hogy gondoltal ram -
#1785 Mire köszi??? -
#1784 Koszi Bobo. Le vagyok kesve a szavazassal is, mert meloban nem voltam es othon elment a wifi. Valami gond van vele. Remelem hamar meg lessz javitva -
#1783 Okés! Beszélj meg vele egy találkozót! :DD -
#1782 Az az igazság, hogy mindösszesen négyen szavazunk, úgyhogy szerintem lassan le lehet fújni a dolgot, mert semmi globalizációs tulajdonsága nem lesz -
#1781 Így van! Nem is volt vezetője a Queen-nek! Mindannyian egyenrangú partnerek voltak és mindig is ezt hangoztatták -
#1780 És akkor mi van? Meg különben is mit számít ez az egész? -
pipeppers #1779 De az Istenért, Brian előbb benn volt, mint Freddie. Az nem jelent semmit? -
#1778 Brian saját szavaival élve Freddie nem volt a csapat vezetője, hanem inkább a "legfontosabb tagja". Amikor Freddie től ugyanezt kérdezték, ő is azt mondta, hogy nem vezetője ő a csapatnak, hanem csak "lead-singer", ami tulképp. fő-énekes. Viszont az tény, hogy az első időkben Freddie volt az elengedhetetlen összetartó erő. Roger nyilatkozta: "mindannyiunkban megvolt a bizonyítási vágy és arról álmodoztunk, hogy egyszer minket is a nagyok között emlegetnek majd. A kezdeti időszakban volt bennünk - vagy bennem :) - egyfajta bizonytalanság érzet, de ezeken a periódusokon Freddie mindig átsegített bennünket. Ha fáradtak voltunk, erőt adott, ha bosszúsak, megnyugtatott. Őt magát sohasem láttam irigynek, vagy mérgesnek. Egyedülálló személyiség volt. Ő egyszerűen hitt az egészben..." -
pipeppers #1777 Az előbb Queen kvíz-eltem, és az volt a kérdés, hogy ki volt az együttes vezetője. Én úgy tudtam, hogy May. De a válasz Mercury volt. Tévednék? -
pipeppers #1776 News Of The World 7 -
#1775 News Of The World : 7 -
#1774 Na látjátok, egy okos ember :-) -
pipeppers #1773 Aztán meg ha lepontozza a kedvenceteket, azért akarjátok megverni
Hagyjuk ne szavazni, aztán legfeljebb a végén megválaszthatjuk bűnbaknak. -
#1772 Gyertek csak! Esélyetek 0-hoz közelít :-) -
#1771 szerintem közösen verjük meg -
#1770 Látod, még e brutális erejű csapás után sem teszem meg :-))
Egyébként jobban tisztelem annál a Queen-t, hogy igazságtalanul pontozzam a lemezeiket :-) -
#1769 PÜFF! :)) -
#1768 Akkor sem pontoznék :-PP -
#1767 Ez van -
#1766 ezt előbb is megcsinálhattad volna, mielőtt megcsináltam htmlben -
#1765 Zakikának szeretettel :) -
#1764 News of the world nekem is 8 -
#1763 Most megverjelek, hogy pontozz? :)) -
#1762 Én is lemaradtam:
A Day At The Races: 8
News Of The World: 8 -
#1761 A Night At The Opera : 9
A Day At The Races : 8 -
#1760 8 -
pipeppers #1759 Végre megvan a Made in heaven instrumental. Hát nem jól emlékeztem a 9 percre. -
pipeppers #1758 Ma nem szavazunk?
A day at the races, ha nem csalódom.
Az pedig nálam 10. -
#1757 De így nem tom igazságosan pontozni őket és úgy semmi értelme. -
#1756 Hát csak annyi, hogy valami ökör átrakta a következő topicjaim:
Fikázó topic
Bárgyú amcsi filmek -
#1755 Nembaj! Tessék szavazni márcsak azért is mert nagyon kevesen vagyunk! :( -
#1754 Azért nem látod, mert ISF[HSZ] és sz4bolcs ugyanaz a személy! :) -
pipeppers #1753 Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen parás lesz ez a szavazás. Talán csak ötös listát kellett volna csinálni. -
#1752 Na visszavagyok. Én ebben most nem fogok szavazni. Túl rég hallottam már bizonyos lemezeket, és most valszeg nem fogom tudni meghallgatni azokat. De eddig eléggé nem értek egyet az eredménnyel :-)